V86: Jokern mot örnen!

Solvalla delar på V86an den här onsdagen med fantastiska Åby och vi får oss en väldigt fin omgång där vi inleder med jokern som strider mot örnen!

V86-1

8 Joker of Steel har jag förlitat mig på ett par gånger och årets säsong kunde knappast inledas på bättre sätt när han på just Åby vann mycket säkert. Nu reser sexåringen åter till Mölndal och gör det i toppform för dagen. Läget är vad det är, men i den författningen han är i för den här klassen räcker han mycket långt.

2 Eddie The Eagle håller jag som nästan minst lika bra som Joker of Steel och loppet han fick senast var tungt efter 1,5 månads uppehåll. Loppet ska ha fört fram honom hit här och han är tidig på lappen.
5 Tour Eiffel
detta stentuffa sto utmanar grabbarna och 9 Tresexton visade form senast.

  V86-2

  Oskar Kylin Blom har fått sätta igång karriären för Jenny Eriksson-tränade 6 Edumette som på Luciadagen debuterade med seger direkt. Senast svarade stoet för en minst lika bra insats och det var knappt hon blev slagen och således tvåa. Springspår den här gången bäddar för fin resa och fyraåringen har visat stark inställning vilket gör henne bland de tidigare i detta orutinerade och lågklassiga loppet.

  2 Deep Sea Fishing kommer iväg bra härifrån och tar gärna rygg på ledaren och insatsen senast var ett stort steg framåt för henne. 13 Cute And Charming testar på täta starter. Sexåringen startade förra onsdagen på Valla och fick dra tåget fram till upploppsrakan. Motståndet är betydligt enklare den här gången.
  10 L.L.Kalath har gjort två bra insatser på raken nu och reser till Solvalla som en stark platschans. Garderar ni loppet är hon bland de tre främsta som ska streckas!

   V86-3

   • Tredje avdelningen med det icke så moderna namnet Xpressbruden!

   Det är jämnt värre här tycker jag och hade jag haft obegränsat belopp i plånboken hade jag streckat på en hel del här, men då procenten lär landa som den gör så kan jag inte hålla mig från att spika 10 Ingela K.. Sebastian K.-dottern stod för karriärens bästa insats senast och även fast 2 Haha Ha och 3 Aperol Broline har framspår så kommer Ingela K. placeras i perfekt slagläge härifrån. Hon kommer fälla många den här gången och kan fälla allt i min bok. Jag spikar!

     V86-4

     1 Tale of Jacks ville inte köras i ledning senast och med tanke på taktiken där bör det vara mer påställt den här gången. Däremot är det knappast så att han försvarar innerspåret utan visst tror jag 8 Maverick Dream testar. Åke Lindblom kan ta ledningen med 4 Tonique som sedan tidigt vill släppa och gå i rygg - då är det Maverick Dream som övertar och sedan kan den här nioåringen i sitt livs form hålla undan! 

     Det står mellan Tale of Jacks och Maverick Dream

          V86-5

          När jag slog upp startlistan klistrade ögonen fast på 3 Digital Indy som var jättefin näst senast och gick riktigt bra till slut senast. Femåringen är i fint slag för dagen och är min förstahäst i det här Januaristayern. 
          4 Cambria
          gick ett bra slutvarv senast och förväntar mig att han körs offensivt den här gången.

          2 Amore Passo V.W. är en högklassig åttaåring som gör sin blott 15:e start. Han har inte synts till på ett tag och dagsformen är rejält frågetecken. Kapacitetsmässigt tillhör han ändå de bättre här och visst ska han med på lappen. 6 Keegan Trot står lite halvtufft inne på bakersta volten, men Hanna Lähdekorpi-stallet har gått bra senaste veckorna och distansen kan tala mycket för Keegan Trot till slut ändå.

          9 Gullabo Däck Bling är den ständige outsidern som väl främst är ett platsbud, men större under har skett på V86...

              V86-6

              Ja, visst är 3 Wagger Zacker baserat på dagsformen en het segerkandidat och han är i grym inställning men det var rent flax att han fick segern senast. Nu ställs han inför en helt annan uppgift än tidigare och därtill är det 8 Strong Heartbeat i fältet som jag ändå tycker ska vinna! 
              Sexåringen är av hög klass och trots att han varit ifrån ett långt tag litar jag på att Jörgen Westholm har honom i ordning direkt och på ren klass tror jag Strong Heartbeat hinner fram och avgör.

                V86-7

                10 Valokaja Hindö körs av Stefan Persson för fjärde starten på raken. Ekipaget gick starkt ute i spåren under slutvarvet senast och motståndet den här gången är klart mer överkomligt än tidigare. Jag tycker elvaåringen ska kunna koppla greppet om majoriteten här och är min knappa förstahäst.

                 3 Staro Leonardo var en av höstens bästa hästar tycker jag och vann mycket enkelt ett par gånger. Han har gjort det bäst utan skor på hovarna vilket sedan gammalt behövs den här gången. Lopp i kroppen och bra läge gör honom till tidigt segerbud här.
                 Envisheten i mig vill även ha med 12 Ubiquarian Face som kan bättre än vad raden antyder på slutet...

                 V86-8

                 5 Baula får testa på jänkarvagnen och det från ett perfekt spår 5 över korta distansen. Magnus A Djuse kör ut med racertaktiken och når ekipaget ledningen tror jag de blir väldigt svåra att nå ikapp. 
                 Skulle det bli lite väl för hög fart på det här är det givetvis 12 Charming Kronos som under avslutande 4-500 meterna flyger fram ute i spåren. Kapacitetsmässigt överlägsen i loppet, men spåret gör det så klart till en utmanande uppgift. Men, vad fan... Det är en viss Örjan Kihlström i sulkyn.

                 Annan som gottar sig om det går undan lite väl mycket är Emilia Leo bakom 10 Toofaced och baserat på senaste prestationen är det nog bäst att ha med 7 Arrabiata Face!

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

                 Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

                 Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

                 Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips