V86: Jag backar gubben! » 20 mars | Martin - Travstugan.se

V86: Jag backar gubben!

V86 från norrländska Bergsåker och Solvalla denna onsdag kväll. Trots att han står hårt inne tror jag Backegubben löser det.

V86-1

1 Queer Fish blir rejält betrodd direkt och visst är det befogat, men jag hoppas verkligen Örjan Kihlström försöker köra lite med 10 Michelangelo ås och ge hästen chansen. Då är Queer Fish knappast säker.

V86-2

4 Ritchie Ås svek senast, men stallet låter trots allt nöjda med insatsen och tar nya tag här. Kan ta snabb revansch.
9 Budets Lasse
är dock den givna förstahästen. Laddas mot finaler, men utvecklingen på hästen har varit otroligt. Klart svårstoppad här.

6 Rigel Face normalt bland de bättre. Väldigt ovisst hur han kommer prestera ikväll, men tycker alla från stall Melander varit bra senaste veckorna. Därför tror jag Rigel Face trots allt kommer göra bra ifrån sig direkt.

1 Leonardo Vici vet vi har en del i sig, men vill gärna se honom prestera igen innan jag betalar.

V86-3

Ja, men visst är jag medveten om att det är lite av eldopet ikväll. Jag sjasar bort det och går stenhårt på 6 Backegubben.
Ja, står hårt inne och möter klart tuffare nu, men intrycket på honom har varit riktigt starkt och Björn Karlsson laddar framåt. Jag tror Backegubben fixar det här och backar honom i ett lopp där jag annars behövt strecka på rejält.

V86-4

3 Religious är den klara favoriten, men jag håller 7 Bottnas Easy Cash som klart hästen att slå. Intrycket senast var riktigt fint! 10 Scotch Brodde levererar en vass avslutning och har fart för att hinna fram!

V86-5

Jag hoppas Mats Bucht har väl iordningställt med 1 Le Chapeau som över korta distansen har perfekt utgångsläge. En given utmanade till 4 Twinkle Kronos och 5 Empire Garbo
Från bakspåret blir det givetvis lite svårt, men se upp för 10 Noel Face!

V86-6

Kul att återse V75-duktige 7 Minnestads el Paso som är klart bäst i fältet men troligen behöver loppet. Känns inte som någon man vågar lita på den här gången.
8 Sheriffen
är en veteran i sammanhanget som matchar dessa utan tvekan - och 9 Swimming Pool med lopp i kroppen kommer helt klart göra upp!

V86-7

8 Rally Funny blir stor favorit i det här stoloppet som jag däremot hoppas kan bjuda oss på en jätteskräll.
14 Sheilah Laday
är värd en seger och intressant med Rikard N Skoglund upp den här gången. Annan jätteskräll är 2 Likeonway.

V86-8

10 Grainfield Aiden avslutar med att svepa ner fältet här tillsammans med Torbjörn Jansson. Fick mer av ett träningsjobb i helgen på V75 och kommer här köras betydligt mer offensivt.
Riktigt spännande om de drar skorna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips