V86 Jägers/Solvalla 31 oktober 2018 » 31 okt. | Martin - Travstugan.se
  • Hem
  • Martin
  • V86 Jägers/Solvalla 31 oktober 2018

V86 Jägers/Solvalla 31 oktober 2018

V86-dags hemma på Jägersro ikväll som delas med Solvalla. Inte helt givet vilka spikbud man skulle gå på - men som vanligt jobbar vi in ett slagkraftigt system!

V86-1

3 Com Milton har helt klart en passande uppgift här för att kunna leda runt om. Har respekt för 4 Kees Bokma som åker till Jägersro för att tävla hela vägen.
7 Dornoch Am har lite vingligt utgångsläge, men är knappast chanslös i det här sällskapet liksom 6 Galvani Boko som jag tror är bästa hästen i fältet. Dessa fyra står sig väldigt starka.

V86-2

11 Lexington Hall har verkligen kommit igång ordentligt och kan helt klart fälla allt igen. 1 Gear Extension är värst emot från intressant utgångsläge och kuskpluset är stort på 6 Give Me Ten som kommer väl förberedd till Solvalla ikväll.

Har även två jätteskrällar i loppet som jag streckar; 2 Primus Altero är inte tokig och är åtminstone ett kul platsbud. Med lite flax så... Även 3 Global Trader går mot sin bästa årstid!

V86-3

Stolopp som vanligtvis bjuder på skräll. 

  • Jag har fastnat lite för 14 Donna Mearas som i skrivande stund står på 1 %. Det hade så klart kunnat vara en kul chansspik för V86-systemet, men jag lugnade sedan ner mig lite och insåg att där nog behövs några streck ytterligare... 

5 Casual Rain känns för mig som det starkaste segerbudet i loppet men stor respekt för 2 Rafale d'Inverne som går riktigt starkt från ledningen och på Jägersro är det ju klart fördelaktigt... 8 Sincerley Face har svårt läge men formen är det inget fel på och hon har överraskat mig! 7 Queen of Sand låter det även mycket uppåt på.

V86-4

Löftet 8 Firecracker har inlett karriären på bästa sätt och kan åter bli helt omöjlig att slå. Men från spår 8 som stor favorit är det givet att försöka fälla honom.
Från läget hoppas jag 1 Ninepoints Lover hänger med fint hela vägen och utmanar över upploppet. Tycker även 9 Enge Barack känns intressant med lopp i kroppen!

V86-5

1 Capture har perfekta förutsättningar för att kunna leda loppet runt om. Borde kunna försvara innerspåret och sedan är detta klart hästen att slå. Var helt klart ett möjligt singelstreck, men behöver verkligen ha med 9 Volt di Ruggero med loppet i kroppen överstökad. Wilhelm Paal är offensivare ikväll och hästen är bra i ordning!

Ken Ecce med 10 Beautiful Kiss är så klart även självklar och en jätteskräll kan vara 4 Arapaho Ghostdance

V86-6

Tror det kan vara dags för 5 Mellby Gin.
Hon var verkligen inte på humör för att tävla senast och det loppet är bara att glömma. Klart bättre än så och tror och hoppas hon är bättre ikväll. 

Värst emot är 11 Grand Illusion och kort och gott ser jag dessa två som ett lås i loppet!

V86-7

Andra och sista spiken blir 7 Stonewashd Diamant.
Visst är läget inte det enklaste bakom bilen, men hon har visat några rejäla intryck och hon känns mer stark än snabb vilket gör att utgångsläget inte är helt bedrövligt... Peter Untersteiner kör ut med stor självsäkerhet till sin häst och mot slutet tror jag ingen kan stå emot. 

V86-8

Återigen stolopp som känns lite öppet.

Jag har fastnat främst för 12 Ile Saint Louis som senast gjorde vad hon kunde mot stallkamraten Roheryn på V75. Det är inte det enklaste utgångsläget här vilket gör att risken är stor för trafikproblem. Tror dock hon är rejält i ordning för dagen med senaste loppet i kroppen och jag spikar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips