V86: Jackpottkväll på Bollnäs » 7 aug. | Martin Engström -…

V86: Jackpottkväll på Bollnäs

Åtta rätt förra onsdagen ska givetvis upprepas den här veckan! Smaskig jackpott och jag spelar därefter för att få in bra lovor på kontot!

Köp din andel här!

V86-1

Jag har självfallet stor respekt för främst Young da Vici och även Actual Star - men här startar en jag har lite tycke för.
8 Zinco Jet
hoppas och tror jag kan bli något riktigt bra i framtiden och jag tycker han redan visat finfina egenskaper. Kommer från en svettig insats i Finland och trots läget här ska han kunna fajta sig fram.
Jag tror han kan ha en stark segerchans om han är på rätt humör - spik!

V86-2

Svante Båths 8 Victory Highness är det självklara förstabudet och det är väl främst läget som är det som ska kunna sätta emot henne den här gången.
Jag tycker det känns lurigt bakom och väljer att varna för 7 Massja Käll.

V86-3

Omgångens största favorit löser det här utan bekymmer. 1 Nordsjö Odin möter ett klart överkomligt motstånd och att han ska förlora det här är tämligen långsökt...

V86-4

4 A Nice Gift S.H. körs offensivt med Rikard N Skoglund och det låter verkligen på kretsen kring hästen att de är positiva inför den här uppgiften.

Men ju mer man går igenom loppet ju flera streck behövs det. Jag tycker det skiljer extremt lite mellan hästarna bakom favoriten och tycker det är ett måste att ta med alla.

V86-5

2 Alfas Betty känns klart svårslagen - om hon går iväg felfritt. Det är knappast någon garanti att hon lyckas med det och då kan det öppnas upp bakom.
Ska det exempelvis lossna för 5 Jeksa!?

V86-6

  • I Anders Kilströms Minne har vi två som jag tycker är de som ska räknas främst.

2 Adi Gallia kommer göra allt hon kan för att ta sig förbi tipsettan och i grunden tror jag det här är bästa hästen. 1 Global Well Off hade jag lite hopp om senast på V75 men där Tale of Jacks var alldeles för bra. Läget här är till hennes fördel och Daniel Wäjersten försöker försvara innerspåret.
7 Arras Cando
skrällstreckade jag senast på V75 mot betydligt tuffare gäng än det här.

V86-7

5 Kalashnikov gladde mig senast som spik och jag tycker det här är en intressant herre hos Nicklas Westerholm. 2 640 meter är knappast något bekymmer för hans del och åter tror jag han segerstrider i ett lopp där han inte ens blir favorit.

V86-8

Klart bättre uppgift nu för 1 Tangen Haap som senast inte fick det att stämma och det blev ett lopp att glömma. Björn Karlsson siktar på ännu en topptid här nu över korta distansen.
Bakom tycker jag 2 Smedheim Solan känns klart intressant. Rikard N Skoglund kommer ladda iväg bakom bilen och känns som loppets spetsvinnare. Därifrån är det Smedheim Solan som ska besegras!

12 Odd Herakles har haft en fantastisk säsong och spår 12 här känns väldigt svårt - men ska man gardera i loppet är Odd Herakles ändå ett måste.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips