V86-jackpott Solvalla/Bergsåker

V86-omgång från Solvalla och Sundsvallsbanan Bergsåker. Mina tankar kring omgången är som följer. 
Är systemet något för dig - lös en andel eller två här!

  • Min V86-form? Ja, den är inget man gormar om av stolthet direkt. Det har varit en förbannad otur kombinerat med dåliga spikval som gjort att utdelningarna varit sparsamma.
    Jag vägrar ge upp. Och jag vägrar ge mig i min aggressiva spelstil. Jag chansar hellre ihopp och tro om bra pengar tillbaka, än att få tillbaka någon slant för kaffemaskinen imorgon.

V86-1

Inte helt förtjust i favoriten 1 From The Mine som i mina ögon känns klart överspelad. Jag tror inte det blir så enkelt osm många tror med spets och slut. 
11 Highland Park är en tuffing som tål att gå den hårda vägen och utmana. Jätteskräll är 3 Pandora Diamant som alltid slutar långt framme i loppen och med lite flax kan han slå till. 9 Baron Hornline har perfekt utgångsläge då hästen framförallt har en sylvass spurt mot slutet. 

V86-2

Årsdebut för 3 Dream Lane som hade ett kanonår ifjol, men vinner inte direkt.
10 Lavidaloca de Vie chansspikade jag senast i årsdebuten, men där hästen direkt galopperade bort sig. Efter det såg hästen väldigt fin ut och nu kan det bli barfota fram. Litet fält gynnar henne och felfritt tror jag på revansch.

Det är jackpott på V86, favoriten kan vara ringrostig, min vinnare har loppet i kroppen - klart man ska spela hårt!

V86-3

Kallblodsloppet från Bergsåker där jag streckar på lite. 
En felfri 6 Sundbo Skipper ska inte ignoreras och 1 Järvsö John hoppas jag kan försvara innerspåret. 9 Griffin var imponerande bra på Umåker senast och härifrån kan han smyga med och trava in sig och sen tugga på ute i spåren med 400 kvar.

V86-4

Jättetalangen 11 Beautiful Bacardi kommer ha ett toppår, men jag tror inte hon är segermogen direkt och där finns viss risk att stoet hoppar bort sig. Det är i övrigt ett jämnt lopp som kräver en-eller-alla. Jag tror därför stenhårt på min förstahäst.
9 Under The Counter slipper bland annat Southwind Feji den här gången och tongångarna från stall Westholm låter mycket positiva. Stoet blir väldigt bortglömd här då motståndet som sagt är bra och tycker många tappat bort henne.

Jag tror Under The Counter kan utmana om segern och spikar!

V86-5

Jag tror främst på tilläggshästarna och framförallt 8 Empire Garbo som närmar sig segern. Tycker båda senaste två insatserna varit bra och snart är det segerdags. Mycket möjligt ikväll!
2 Matjes och 3 Putinthepower tampas om ledarpositionen och 6 Jack Zon har varit ute i tuffa gäng på slutet.

V86-6

Bara för Nicklas Westerholm att hålla koll på sin något valpiga 3 My Dream Art. Tar sig ekipaget mot ledningen, vilket jag tror, är det här loppet hemma, klart, finito och spikat!

V86-7

2 Vic de Luxe har varit imponerande och här kommer hästen troligen vara den som körs i ledningen. Svårslagen därifrån. Så som 9 Roger America sett ut på slutet är det en tuff utmanare och bakom dessa två lurar 5 Above All Ås.

V86-8

Ju mer jag gick igenom avslutningen, desto snurrigare blev jag. 9 In Line Tooma kan få loppet härifrån och är intressant förstahäst. Men Båths duo, 6 Duke of Mearas och 10 Unaffected Laugh, kommer båda göra upp om det och en skräll som 4 Enge Lincoln gjorde det bra senast.
Nej, det här är verkligen vidöppet för min del - jag helgarderar avslutningen och jagar in bra utdelning på åtta rätt!

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips