V86: Jackpott på hemmabanan! » 30 jan. | Martin - Travstugan.se

V86: Jackpott på hemmabanan!

V86-jackpott i afton och det är Solvalla som delar omgången med min hemmabana Jägersro!

V86-1

7 Bikini hade inget vidare fjolår och hon är bättre än så. Nu inleds nya säsongen och även fast Jeppe Juel troligen kommer köra försiktigt ska hon kunna segerstrida i det här gänget.
9 Partizan Face kommer från hyggliga V75-insatser och är klart streckvärd men ingen favorit man lutar sig mot...

1 Twigs Briard och 2 Demolition Man F. är de övriga två som med lite tur kan utmana. Resten tror jag främst jagar tredje-fjärde plats....

V86-2

11 Querys Alesio funderade jag länge på att chansspika, då jag tror det kommer kunna lösa sig perfekt för ekipaget härifrån. Men respekt för 9 Green Keeper U.S. och framförallt 2 Quite Right från ledningen.
5 Pomeroll Am kommer även denne med toppform!

V86-3

Ken Ecce sitter åter upp bakom 2 Alonso Cæsar som stallet har höga förhoppningar på. 
Har respekt för 1 Baxo Epice från det läget, men jag tror Alonso Cæsar slutligen bara är för bra för det här gänget, helt enkelt. Fungerar han bara som han ska och är frisk och på hugget är det en fin segerchans!

V86-4

7 Bella M.J. kan vara helt överlägsen i det här loppet. När hon är på topp vänder hon ut på allt och alla här...
5 Imma Hanover har en hel del otur och sällan marginalerna på sin sida. Väntar fortsatt på att det ska lossna och hoppas det sker ikväll! 

4 Livi Memory kommer med två starka segrar i ryggen och 8 Fast Moving Cash kommer svara för en rejäl avslutning ute i spåren.

V86-5

Erika Persson och 3 Marys Overandout har gjort det riktigt bra ihop och senast tog ekipaget en lysande seger. Man ska ha stor respekt för de två och från ledningen blir de inte enkla att slå.
10 Victory Island är ett jättelöfte som kan krossa allt om det bara löser sig. Bakspåret är klart minus... 9 Precious Lord kommer väl förberedd till Jägers och 5 Bonny Boy ska även han tas med respekt.

V86-6

10 Einstein Sisu var fullt godkänd senast, men förväntade mig lite bättre än vad det blev... Nu är uppgiften klart enklare och normalt blir han mycket svårslagen.
Intressant uppgift för 4 Rim Perfect från start och den stora skrällen i loppet är 3 M.T.Like A Prince.

V86-7

Det mest luriga loppet från Jägersro. 
3 Digital Data är klart överspelad och synas direkt! Tror mycket på både 10 Strong Case och 9 Romero men en sådan som 8 Bazire Tröjborg blir väldigt underskattad av de svenska spelarna och är värd att se upp med!

V86-8

Raden är verkligen pendlande. Det är en del upp och ner på 5 Beautiful Bacardi.
Ikväll kör Björn Goop stoet och når de fram till en vettig position, helst ledningen, tror jag hon blir mycket svår att ta ner.

Väldigt öppet bakom och jag väljer att förlita mig på Goop!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips