V86: Hoppas Peter är på G! » 5 feb. | Martin - Travstugan.se

V86: Hoppas Peter är på G!

Stentuff V86-omgång förra veckan och därmed kul jackpott denna onsdagen! Jag hoppas Peter G Norman slår till.

V86-1

Han har visat förr att han levererar direkt i comebacken. Här gör han det igen.

Conrad Luguaer sitter upp bakom vinnaren, vilket är 5 Ferrari River. Motståndet är helt okej men inget som ska skrämma den här Ferrarin. Får han bara starta på i år tror jag han är något för de lite större loppen i sommar!

V86-2

  • Solvalla håller i loppen där det kan skrälla till rejält. Jag helgarderar här och i avslutningen.

7 S.G.Maleficent har inlett året på bästa sätt med två raka segrar. Läget härifrån gör att man hoppas det kommer bli lite tuffare den här gången för henne.
En jag hoppas vaknar på rätt sida är 3 Imma Hanover som fortsatt inte har marginalerna med sig. Den dagen hon verkligen får ut sin kapacitet på banan kan hon vinna ett sådant här lopp!

V86-3

3 Whipped Eggs är min förstahäst i loppet och funderade länge på om det var ett möjligt spikförslag. Har han bara vaknat på rätt sida av boxen tror jag han är klart bäst. Men det är just det att man inte riktigt litar på hur han levererar. 

Finns ett par roliga skrällbud, så som 8 Bernts Ulrika och 12 My Little Sparrow som tackar och tar emot ifall de kör lite väl fort där framme.

Intrycket på 2 Victory Lee var riktigt fint senast i hästens bästa lopp i karriären. Härifrån ska han åter räknas tidigt!

V86-4

Med loppet i kroppen och med Örjan Kihlström upp tror jag en del på 2 Heylow som under fjolåret visade fina takter. Tror hon kommer gå mot en fin säsong och läget här är kanon!
6 Pontiac S.W. är tidig bakom liksom urstarke 13 Perfect King som blandar och ger. De dagar Perfect King dock är i ordning är han stark nog att krossa hela fältet.

V86-5

Vomb börjar komma igång och formen på hästarna blir allt bättre. Från det här läget förväntar jag mig därför att 2 Dontbreakthebank Ås segerstrider, men även Jägerskollegan 4 Virna Jet är att se upp med.

Den som visat bäst form på slutet är så klart 9 Thriller N.P. och Carl Johan Jepson kör väl troligen offensivt och tar gärna positionen utvändigt ledaren. Dessa tre höjer sig i fältet även fast Sanda Love är givet första reservbud.

V86-6

  • Jag hoppas Peter är på G. Då tror jag han sitter upp bakom vinnaren.

Från utgångsläget kommer 9 Enjoy's Pajazzo får perfekt resa hela vägen. Med lite mer än halvvarvet kvar hoppas jag Norman laddar iväg och då tror jag ekipaget kan runda allt. Tycker hästen visat fin form en längre tid nu och med lopp i kroppen tror jag han åter är segerredo.
Blir knappast bland de mest betrodda - jag spikar i jackpottomgången!

V86-7

  • Vi välkomnar tillbaka 9 Randemar R.D. och vi gör det genom att spika direkt.

Felfritt tror jag hästen är klart bäst i fältet och kan vinna enkelt. Peter Untersteiner låter även väldigt uppåt inför det här och hästen rapporteras vara väl i ordning inför årsdebuten. Jag tror han vinner direkt!

V86-8

  • Värdet kan höjas i avslutningen på Solvalla som jag tycker ser ut som en jämn sådan. Spara icke på strecken!

7 Load Relief känns som hästen att slå, trots ekipagets utgångsläge. Men bakom, ja där tror jag det kan smälla till rejält. Jag helgarderar avslutningen och hoppas en sådan som 12 Jolly Frost kan skrälla till!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips