V86: Hoppas på Kent! » 20 nov. | Martin - Travstugan.se

V86: Hoppas på Kent!

V86 besöker återigen min hemmabana Jägersro den här omgången. Som vanligt ser det ytterst spelvänligt ut och potential till fina pengar!

V86-1

Steen Juul är främsta segerbudet med 6 Cheri de Vie men det är för mig ett väldigt öppet lopp som inleder omgången och jag råder att strecka på!
Se upp för 4 Rapid Revenue som stor överraskning och 13 Vakse Viggo möter visserligen tuffare motstånt men gått riktigt bra hemma i Danmark.

V86-2

Det är givetvis självklart att lyfta fram 8 Minnestads el Paso främst som varit bland höjdpunkterna den här säsongen. Men det här ser allt annat än enkelt ut och jag tycker gardering känns självklart.
Se upp för 2 So Gå Ikaros som alltid gör bra ifrån sig och har ett vasst upplopp. 9 Viggo Laday kommer även till Solvalla med riktigt vass form och hon är verkligen värd en seger!

V86-3

Åter dags för fyraåringen att visa upp sig. Efter att ha sett sig slagen två gånger om på slutet tror jag det är dags för 4 Norton Commander.
Lugauer siktar in sig på att tidigt ta hand om ledningen och tror ingen kommer vilja bråka med honom om den positionen. Därifrån tycker jag vinstchansen är mycket god.
Som reserv bakom framhåller jag 9 Com Milton tätt följd av 6 Dornoch Am.

V86-4

Hästen jag främst fastnar för är 8 Tahiti Journey. Spåret är inget vidare men löser det bara sig någorlunda blir det åka av! Bakom henne finns där några intressanta, framförallt 11 Lady Zappa som kuskförstärks!

V86-5

3 Vincent As är en av många från stall Dahlén som sett makalöst stark ut. Stor risk för att det blir detsamma den här gången, men 14 Elliot Coger har verkligen imponerat över de längre distanserna den här säsongen!
Tycker även 9 Nonstop Cheri är klart underspelad liksom 8 Stud Muffin!

V86-6

När det kommer till V86 och lopp som man tycker känns öppna är det antingen att helgardera eller tro helhjärtat på en häst. Jag väljer givetvis det sistnämnda.

Raden ser inget vidare ut, men 6 Kent's Laddie är klart bättre än så. Något strulig treåring som fortfarande är väldigt orutinerad. Men här tror jag han kommer få en försiktig start och när han väl fungerar är det här en riktigt bra häst. 
Har känsla för att han kan prestera den här gången och väljer att spika!

V86-7

Kul att se hur 2 Sobel Conway börjat få utdelning på sin kapacitet. Såg bländande ut i två raka segrar innan han senast slutade femma i långlopp.
Här är utgångsläget perfekt och jag hoppas och tror Peter Untersteiner laddar mot tät och därifrån blir svårstoppad! Men oavsett position håller jag hästen högt här.

V86-8

Björn Goop sitter på leken med 9 He's Marvelous och med tanke på hur han såg ut senast är det ett givet förstabud i loppet. 
Tycker 1 My Dream Art ska räknas mycket tidigt bakom som definitivt är bättre än raden och borde snart få utdelning. 
För att få lite utdelning mot slutet hoppas jag stoet 6 Carla d'Eronville kan överraska.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips