V86: Högklassig Eskilstuna-kväll » 17 juli | Martin - Travstugan.se

V86: Högklassig Eskilstuna-kväll

Högklassig sport från Eskilstuna är det som gäller denna onsdag! Vi ska givetvis även ordna till ett system med fin utdelning med. Här är mina V86-tankar!

Lös din andel till systemet här!

V86-1

Pasi Aikios storstjärna 5 Who's Who har börjat få igång maskineriet och nu verkar femåringen ha fått igång musklerna ordentligt. Här tror jag han tar ännu en seger i ett väldigt litet fält!

V86-2

Timo Nurmos har flera intressanta talanger i stallet. En av dessa är 2 Ghostintheshell. Treåringen har fått en fin start på karriären och återkommer nu med segerstil. Läget går det inte att klaga på.

Även fast Mattias Djuse ligger lågt med 7 Jolene Boko tror jag denne kan utmana.

V86-3

Rikard N Skoglund är en kusk jag gillar och stall Joakim Elfving har flera fina hästar i stallet som är på uppgång. I det här mycket öppna stoloppet varnar jag tidigt för 11 Nouvelle Avenue!

Annan jag lyft fram förr är 2 Whitestripe Maid som jag är övertygad om kan bli en riktigt stark V75-häst om hennes ojämnhet i loppen försvinner.

V86-4

  • Stall Bergh går bra för dagen, det syntes inte minst på Jägersro igår kväll. Här tror jag mest på 5 Coktail Fortuna i loppet som kan ta säsongens första seger.

2 Ajlexes Cubano ska givetvis räknas, men det är givet att gardera upp. 1 Attack Diablo sitter knappast stilla härifrån och 7 Elian Web hoppas man lite på för Kajta Melkkos skull (tränare till Inatt Boko som dog i måndags).

V86-5

Jag tror allra mest på 10 Track Angle och får Anders Eriksson loppet dit han vill tror jag ekipaget vinner enkelt.

  • Men V86-5 är bakom ett läskigt lopp med flera hästar som jag inte riktigt litar på. Därför streckar jag på här för att känna mig säker...

V86-6

15 Visa As trivdes inte i yrvädret på Årjäng i lördags. Är överlägset bäst här så klart och vinner väl enkelt... Men bakom finns fynden och både 4 Limi Memory och 7 Saga Doc är i toppform för dagen!

V86-7

  • Ännu en comebackande Nurmos-häst som spikas.

10 Marrakesh har siktet inställt på större uppgift i år så klart och ska här startas igång igen. Men det är inte vilket lopp som helst det här utan ett klass 1-lopp med 125 000 kronor i förstapris.
Jag tror inte Nurmos selar ut hästen till en sådan här uppgift om hästen inte är redo. Kapacitetsmässigt överlägset bäst och min vinnare!

V86-8

2 Inti Boko är tillbaka och ska bli högintressant! 4 Avant Garde har äntligen bra läge och kommer garanterat segerstrida liksom stallkamraten 9 Pinto Bob. 1 Zlatan känns lite oviss men vid gardering är det ett tidigt streck. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips

Jocke Travstugan, bygger helt på denna analys och ranking.https://www.atg.se/direktenryd/spel/63484_V75_2019-08-17_32_5 Jocke Idioten, står ... Läs travtips