V86: Högklassig Eskilstuna-kväll » 17 juli | Martin Engström -…

V86: Högklassig Eskilstuna-kväll

Högklassig sport från Eskilstuna är det som gäller denna onsdag! Vi ska givetvis även ordna till ett system med fin utdelning med. Här är mina V86-tankar!

Lös din andel till systemet här!

V86-1

Pasi Aikios storstjärna 5 Who's Who har börjat få igång maskineriet och nu verkar femåringen ha fått igång musklerna ordentligt. Här tror jag han tar ännu en seger i ett väldigt litet fält!

V86-2

Timo Nurmos har flera intressanta talanger i stallet. En av dessa är 2 Ghostintheshell. Treåringen har fått en fin start på karriären och återkommer nu med segerstil. Läget går det inte att klaga på.

Även fast Mattias Djuse ligger lågt med 7 Jolene Boko tror jag denne kan utmana.

V86-3

Rikard N Skoglund är en kusk jag gillar och stall Joakim Elfving har flera fina hästar i stallet som är på uppgång. I det här mycket öppna stoloppet varnar jag tidigt för 11 Nouvelle Avenue!

Annan jag lyft fram förr är 2 Whitestripe Maid som jag är övertygad om kan bli en riktigt stark V75-häst om hennes ojämnhet i loppen försvinner.

V86-4

  • Stall Bergh går bra för dagen, det syntes inte minst på Jägersro igår kväll. Här tror jag mest på 5 Coktail Fortuna i loppet som kan ta säsongens första seger.

2 Ajlexes Cubano ska givetvis räknas, men det är givet att gardera upp. 1 Attack Diablo sitter knappast stilla härifrån och 7 Elian Web hoppas man lite på för Kajta Melkkos skull (tränare till Inatt Boko som dog i måndags).

V86-5

Jag tror allra mest på 10 Track Angle och får Anders Eriksson loppet dit han vill tror jag ekipaget vinner enkelt.

  • Men V86-5 är bakom ett läskigt lopp med flera hästar som jag inte riktigt litar på. Därför streckar jag på här för att känna mig säker...

V86-6

15 Visa As trivdes inte i yrvädret på Årjäng i lördags. Är överlägset bäst här så klart och vinner väl enkelt... Men bakom finns fynden och både 4 Limi Memory och 7 Saga Doc är i toppform för dagen!

V86-7

  • Ännu en comebackande Nurmos-häst som spikas.

10 Marrakesh har siktet inställt på större uppgift i år så klart och ska här startas igång igen. Men det är inte vilket lopp som helst det här utan ett klass 1-lopp med 125 000 kronor i förstapris.
Jag tror inte Nurmos selar ut hästen till en sådan här uppgift om hästen inte är redo. Kapacitetsmässigt överlägset bäst och min vinnare!

V86-8

2 Inti Boko är tillbaka och ska bli högintressant! 4 Avant Garde har äntligen bra läge och kommer garanterat segerstrida liksom stallkamraten 9 Pinto Bob. 1 Zlatan känns lite oviss men vid gardering är det ett tidigt streck. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips