V86: Himmadags igen!

Visst är man lite extra laddad när det är himma från Jägers den här veckan tillsammans med Solvalla på V86! Det blev åtta rätt förra onsdagen och litet plus i kassan men visst ska vi försöka få till lite mer utdelning nu!

🔨 SPIKEN

V86-4

Han står väldigt hårt inne i loppet och går ut mot tuffare motstånd än tidigare - men 4 Likeaboss...! 

Wow, en sådan hingst det här verkar vara och Therese Boström har även gjort det riktigt bra med femåringen. Det är verkligen något extra i den här hästen och jag väljer att göra som jag gjort tidigare gånger; spika honom. 
3 Haitkin Am har jag stor respekt för bakom men återkommer efter vila och är i behov av genomkörare. Därför går jag på bossen återigen och önskar lycka till åt ägarkresten!

V86-6

8 Ego Sisu förstår man blir betrodd på nationalbanan och som framförallt på Jägersro varit imponerande bra tillsammans med Martin Malmqvist i sulkyn på slutet. Med stor respekt till kusken så kittlar det givetvis ytterligare att Erik Adielsson sitter upp den här gången. Valacken är startsnabb och jaf har svårt se någon vilja tampas mot åttaåringen första halvvarvet. Favoritskapet vilar tungt över ekipaget, men fullt befogat och en frisk Ego Sisu har god segerchans.

Bakom är 5 Son Hugo Pellini mycket tidig för mig som reserven och alternativa spiken ifall Ego Sisu stryks efter inlämningen.

🔒 LÅSET

V86-2

Inget partylopp det här direkt på Solvalla och jag tror även det kommer köras därefter. 

Liksom många andra har jag vurmat om 8 J.J.Another Vinn hela vintern men jag har släppt henne nu och jag tror inte hon vinner här. Detta står mellan 1 Cactus, 2 Crashed Eggs och framförallt 3 Aurora Show och att någon annan än dessa tre går i mål som vinnare skulle förvåna mig oerhört. 

V86-8

Jag tycker 1 Reven Dejavu känns jätteintressant och Jörgen Westholm kommer givetvis försöka leda hela vägen runt. Revenue-sonen är stark nog att kunna lyckas med det och får min förstanick. 
10 Antonio Trot
välkomnas tillbaka och tongångarna från Nurmos låter väldigt uppåt och nioåringen kan vinna direkt på ren styrka. 

💰 SKRÄLLBUDEN

"Omgångens skrällbud blir underskattad i V86-7!"

V86-1

Stentuffa 3 Vichy Grif blir spännande på Jägers och visst kan hon stå emot grabbarna här och som sämst får hon rygg ledaren den här gången och ska räknas tidigt. 4 A Good Point kan mycket väl vara på väg tillbaka igen och är den som främst utmanar om ledningen.

5 Sandsjöns Enzo är ruggigt ojämn men kan "allt" vissa dagar... 7 Upper Face? Ja, men nog möter han lite mer passande motstånd nu än senaste tiden.

V86-3

Spåret är ju inget vidare men jag tror 7 El Toro Pellini kan vara något riktigt bra och går inför en intressant femåringsssäsong. Jag ger inte mycket för stallet han tävlar för, men det tvingas jag nånstans blunda för här. Löser det sig något så när från spår 7 tror jag han löser det.

2 Inspiration är tidiga motbudet bakom och 1 Special Broadway ska inte underskattas härifrån med duktige Gustav Johansson.

V86-5

7 Lancaster var väl okej senast men kommer laddas vad han kan härifrån. Jag tror ändå han kan nå ledningen från spår 7 och blir den att slå. Baserat på egenskaperna på hästen så tror jag 3 Strong Vacation mest siktas på ryggresa och göra upp under sista 7-800 meterna istället.

1 Follow Me Now är inne i en fin utveckling just nu och på Jägers är spår 1 perfekt. 2 Loveley Lasse väntar man det ska lossna för igen och gick i mål med plus i kanten senast. Är på rätt väg!

V86-7

Ju mer jag jobbade in mig på det här avslutande loppet på Jägers desto mer öppnade det upp sig. Lita på att det kan smälla till ordentligt här!

3 Stenson har jag hållit i handen på slutet ett par gånger och visst har han väl varit godkänd men inte mer än så, tycker jag... 4 Digital Indy rankas högt på min lapp tillsammans med 11 Amorcer Levallo. 
Den mest underskattade i loppet? Tveklöst 12 Express A.P. som går framåt med förra loppet i kroppen och senast han var på Jägers näst senast gjorde han det riktigt starkt.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips