V86: Hemmadags!

V86 från hemmabanan Jägersro ikväll tillsammans med Solvalla. Visst är man som alltid lite extra laddad när det är Jägersro-dags. Förhoppningsvis märks det även av i spelet!

V86-1

7 Sobel Conway är tillbaka efter uppehåll och är en jag håller högt. Utgångsläget här är vad det är. Oavsett vad tror jag inte han hade suttit i någon ledning ändå.
Blir till att försöka få sig en bra position i andraspår och jag tror han tar ner många här!

Värst emot är 5 Great King Wine som är van vid stentufft motstånd och tycker det här ser enklare ut för honom på mycket länge...

V86-2

Nurmos-tränade 4 Magic Cash är given favorit, men långt ifrån något man håller i handen och när en sådan som 8 Wingmaster är närmast ospelbar är det givet att gardera på.

V86-3

Intressanta ändringar på 3 Get Ready On Tour som kan bli svår att ta ner, men samtidigt ovisst hur han kommer reagera. 6 Nolimmitjimmit var riktigt bra senast och 1 Upside Down Cake kommer från stall som går riktigt bra för dagen.

V86-4

Ytterligare en öppen historia. Jag hoppas verkligen 7 Intake får utdelning snart, som jag liksom många andra haft ögonen på i senaste insatserna.

4 Lift To Drag och 8 Kasper Trot är givna förstabuden i loppet, men se upp för 12 Morotai Degato ute i spåren liksom bortglömda 11 Latte Käll!

V86-5

Det kittlar säkert att gardera upp 3 Norton Commander då han blir så stor favorit här, men jag tror det är helt i onödan.
Han har varit bländande på slutet och visar upp en kapacitet få kan mäta sig med här. Jag tror han oavsett position har stark segerchans.

Respekt för 5 Dontbreakthebank Ås, men han känns väldigt oviss för dagen. Vid gardering ska man tänka på 6 Casterly Rock.

V86-6

Ett för ögat öppet lopp när man spontant kollar in det. Jag tycker dock spikbudet kittlar och jag tvekar aldrig...

11 Mellby Emeralds har ett mycket intressant utgångsläge i volten och jag har verkligen väntat in att han ska slå till. Uppgiften här känns intressant och spelmässigt tillhör han knappast bland de mer betrodda.
Jag drar till med en spik!

V86-7

10 Peakadilly har normalt en mycket god chans i det här loppet, men finns ett par roliga motbud bakom som jag gör att jag streckar på.

Hårdingen 11 Tropicana Ås är tidig bakom och ett jättelångskott som levererar när som helst är 7 Aisha Simoni.

V86-8

Har försökt hitta flera motbud till 11 Mattie, men jag tror hon till sist bara är bäst.
Jorma Kontio är offensiv direkt och respekten är stor för henne. I nuvarande dagsform tror jag hon löser det ändå.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips