V86: Hemmadags! » 19 sep. | Martin - Travstugan.se

V86: Hemmadags!

V86 från hemmabanan Jägersro ikväll tillsammans med Solvalla. Visst är man som alltid lite extra laddad när det är Jägersro-dags. Förhoppningsvis märks det även av i spelet!

V86-1

7 Sobel Conway är tillbaka efter uppehåll och är en jag håller högt. Utgångsläget här är vad det är. Oavsett vad tror jag inte han hade suttit i någon ledning ändå.
Blir till att försöka få sig en bra position i andraspår och jag tror han tar ner många här!

Värst emot är 5 Great King Wine som är van vid stentufft motstånd och tycker det här ser enklare ut för honom på mycket länge...

V86-2

Nurmos-tränade 4 Magic Cash är given favorit, men långt ifrån något man håller i handen och när en sådan som 8 Wingmaster är närmast ospelbar är det givet att gardera på.

V86-3

Intressanta ändringar på 3 Get Ready On Tour som kan bli svår att ta ner, men samtidigt ovisst hur han kommer reagera. 6 Nolimmitjimmit var riktigt bra senast och 1 Upside Down Cake kommer från stall som går riktigt bra för dagen.

V86-4

Ytterligare en öppen historia. Jag hoppas verkligen 7 Intake får utdelning snart, som jag liksom många andra haft ögonen på i senaste insatserna.

4 Lift To Drag och 8 Kasper Trot är givna förstabuden i loppet, men se upp för 12 Morotai Degato ute i spåren liksom bortglömda 11 Latte Käll!

V86-5

Det kittlar säkert att gardera upp 3 Norton Commander då han blir så stor favorit här, men jag tror det är helt i onödan.
Han har varit bländande på slutet och visar upp en kapacitet få kan mäta sig med här. Jag tror han oavsett position har stark segerchans.

Respekt för 5 Dontbreakthebank Ås, men han känns väldigt oviss för dagen. Vid gardering ska man tänka på 6 Casterly Rock.

V86-6

Ett för ögat öppet lopp när man spontant kollar in det. Jag tycker dock spikbudet kittlar och jag tvekar aldrig...

11 Mellby Emeralds har ett mycket intressant utgångsläge i volten och jag har verkligen väntat in att han ska slå till. Uppgiften här känns intressant och spelmässigt tillhör han knappast bland de mer betrodda.
Jag drar till med en spik!

V86-7

10 Peakadilly har normalt en mycket god chans i det här loppet, men finns ett par roliga motbud bakom som jag gör att jag streckar på.

Hårdingen 11 Tropicana Ås är tidig bakom och ett jättelångskott som levererar när som helst är 7 Aisha Simoni.

V86-8

Har försökt hitta flera motbud till 11 Mattie, men jag tror hon till sist bara är bäst.
Jorma Kontio är offensiv direkt och respekten är stor för henne. I nuvarande dagsform tror jag hon löser det ändå.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips