V86: Hemmabanan inleder året! » 1 jan. | Martin - Travstugan.se

V86: Hemmabanan inleder året!

Hemmabanan inleder V86-året och gör det med en rolig omgång tillsammans med Solvalla. Jag tycker man kommer väldigt långt på 2-4 streck i flera av loppen.

V86-1

Ska det äntligen vara dags för 3 Dizzy River nu? Ska han med sin dagsform någongång vinna igen så vore det egentligen nu.
Låser med 5 Wingait C H som lär laddas iväg direkt och inte omöjligt detta blir ledaren att slå, samt 1 Iago Zon som kan bättre än vad han visat på slutet!

V86-2

Första av två spikar kommer här i form av Mattias Djuse med 6 Electrical Storm.
Även fast det är stor risk för tung resa är det loppets bästa häst för dagen och Djuse låter själv väldigt nöjd inför uppgiften.

  • Är Electrical Storm på rätt humör strider han hem det här, före 8 All Star och 9 Eelis som blir mina reserver.

V86-3

8 Gento är den givna klasshästen i fältet. Men med tanke på läget och frånvaron är det ett måste att gardera upp honom den här gången.
1 Devs Daffodil från ett perfekt innerspår ska kunna hävda sig bakom.

Riktigt vass 4 Kendra Silvio näst senast som jag hoppas på liknande insats här. 6 The Real Star något opålitlig av sig, men när han fungerar är han klart segerbud här.

V86-4

Man kommer väldigt långt på tre streck här. 

6 Even Smaller Plum är en jag passar upp alltid när denne är ute. Från ett bra läge förväntar jag mig en placering bland de främre här. Något annat vore överraskande i min bok.
Tuffingarna 10 Fame Boko och 12 Beautiful Bacardi är givetvis tidiga bakom och de enda emot för mig.

V86-5

Var länge inne på att chansspika här. Det är ett öppet och ganska lågklassigt race. 
5 Floats Cesna tycker jag har en intressant uppgift och segern kommer när som helst. Smyger med fint i andraspår och får Thomas Uhrberg loppet dit han vill blir denne farlig över halvvarvet kvar.

3 Allyhill Vici möjligen med jänkarvagnen på igen med framspåret här. Läget är stentufft men med tanke på låga klassen kan det ändå räcka till skrällseger för 8 Nelli Madame.

V86-6

10 Real Masterpiece var ju verkligen ett mästerverk senast och kan så bli igen. 12 Pomeroll Am trots tungt utgångsläge ska passas och likaså 8 Colonello.

Från kanonläge ska även 1 Qvidja's First passas. Kommer väl knappast göra upp om ledningen, men liftar med perfekt härifrån.

V86-7

Blivit imponerad av intrycket på Alonso Cæsar och man hör på Ken Ecce att han har höga tankar om hästen. Här går han dock ut mot betydligt tuffare gäng än vid segrarna och resan ser ut att bli tuff.

  • Från ledningen förväntar jag mig att 3 Harran Boko blir mycket svår att ta ner. När denne har en bra dag har han ingen i det här fältet som kan strida emot. Jag spikar.

V86-8

10 Bella M.J. kan gå mot ett nytt fint år. Hon ser oerhört högkapabel ut och trots det svåra bakspåret tror jag det passar henne perfekt. Med sin styrka kommer hon attackera på ute i spåren och för mig är hon ett starkt segerbud.
9 Kavata Käll kommer serveras perfekt resa hela vägen. Jag tycker uppgiften för henne ser väldigt intressant ut. Ofattbart lite spelad!

Lite smålurig avslutningen och en sådan som 4 Word For Word kan strida hela vägen in i mål.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips