V86: Givet, Cashback » 12 dec. | Martin - Travstugan.se

V86: Givet, Cashback

Som vanligt har V86 bjudit oss på en mycket lurig omgång. Och som vanligt krävs det att man spelar med mod om man vill åt storkovan!

V86-1

Jag fortsätter som jag gjort tidigare; spikar 6 Cashback Pellini.
Jag har trott på honom hela tiden på slutet och senast var det uppvisning mot ett förvisso blekare gäng.

Finns några bra emot här som säkert kan göra det svettigt för honom, men med tanke på hur mycket jag fortsatt tror på honom finner jag ingen anledning att ändra mig. 

V86-2

11 Cactus gjorde en rejäl upphämtning senast och stoet har inlett karriären strålande. Är åter här efter några veckors paus och "risken" är att hon åter har uppvisning.

Jag ska dock för första gången försöka gå emot lite och streckar på några ytterligare.
4 Supreme Face är ett starkt platsbud som jag tycker gör det bra i stort sett varje gång, men utan att få någon utdelning för det... Från ett fint läge hoppas jag på en perfekt resa hela vägen.

Mattias Djuse med 5 Petunia låter det härligt påställt på och se upp för 7 Lura! Får hon en perfekt position i andraspår och luckan över upploppet kan hon plocka placeringar...

V86-3

4 Trix On Line är en häst jag håller väldigt högt. Det är jag nog inte ensam om heller. Besvikelse i storloppet senast så klart, men det kan förvisso hända alla... Framförallt tvååringar. Ska vara hästen att slå i det här sällskapet.

1 Roller Coaster Ås låter Peter Untersteiner kusligt uppåt på och hästen kan säkerligen leda runt om. Fastnade även lite för 7 Mingait Tooma. Läget är tufft så klart, men hästen är klart bättre än vad procenten utvisar. Se om insatsen på Åby näst senast!

V86-4

Jag har alltid haft ett gott öga för 8 Young da Vici och även fast det är möjligt att han behöver loppet så tror jag på honom direkt.
Från ledningen är det 4 Leader Brodde som ska slås och jag kan inte tänka mig att Djuse släpper förbi någon. För mig är dessa två ett starkt lås, även fast så klart Rigel Face är en tuffing han med.

V86-5

Flera rutinerade miljonärer, men också ett gäng hästar som möjligen har sina bästa lopp bakom sig...
10 Speedy Foxy Vicane däremot är i sitt livs form och givetvis ska hon räknas som hästen att slå, trots sitt bakspår. Men det är inte helt enkelt med bakspår över kort distans och möjligen så att stoet inte kört helt "tomt i tanken" här?

Streckar på en hel del här och en jag varnar för är ett annat sto; 2 Silver Annie. Hon kan fortfarande blixtra till, vilket vi inte minst såg för ett par starter sedan, och från kanonläge bakom bilen kan hon få fin löpning hela vägen. Knappast en skräll för mig ifall hon slår till.

V86-6

Erik Lindegren selar åter ut sin mycket kapable 9 Garmin B.J..
Väl medveten om att hästen senast ströks med en sjukdom och möjligt han behöver lopp, men är det något han går bra med så är det skor runt om och vid vinter. 
Alltså är kvällens lopp rena drömmen för hästen. 

Det är för mig ett av kvällens öppnaste lopp och med tanke på hur lågt betrodd Garmin B.J. blir lockar det med bank-bank...!

V86-7

Jag satt länge och funderade på att singelstrecka 7 Hey Joe. En häst jag haft ögonen på en längre tid och som faktiskt gjort det riktigt bra två gånger om nu. Spännande med Carl Johan Jepson här dessutom. 

Har dock alldeles för stor respekt för 10 Vakse Viggo. Skulle Jensen komma iväg bra direkt tror jag hästen kan städa av det här gänget...
Oklart hur 8 Galvani Boko sköter sig, klar galopprisk men normalt bland de bättre...

Annat kul skrällbud i loppet kan vara 11 Against All Odds. Vinner inte särskilt ofta, men är van vid att gå ut i hårda sällskap och även fast det främst är ett platsbud kan det vara just den här skrällen som rensar högen.

V86-8

12 Marvelous ska givetvis räknas tidigt trots sitt utgångsläge. Prestationen senast var av det svettiga slaget och han är värd att se upp med härifrån.
4 Pikachu Face tycker jag är lite underskattad i sällskapet. Över kort distans trivs han väldigt bra och jag tror han kommer väl förberedd inför det här!

7 Einstein Sisu har verkligen levererat på slutet och håller fortsatt toppform. Dock betydligt tuffare uppgift nu med vingelläget och korta distansen...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips