V86: Flera utlandshästar på plats » 19 feb. | Martin - Travstugan.se

V86: Flera utlandshästar på plats

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut!

V86-1

Klassiga 7 Gina Schermer besöker Jägersro och visst är det ett toppsto som kan bli svårslagen här. Jag tror inte Rick Ebbinge åker hit i onödan med en så pass bra häst, och trots Queen of Sand och Darling Harbour i fältet så väntar jag mig att Gina styr och ställer det här.

V86-2

Oskar J Andersson kör ut självsäker och offensiv här med 3 Dardanos som blir hästen att slå.
Mycket intressant start för 8 Tobias del Ronco och bakom dessa två smyger 6 Sinfonia d'Amore med.

V86-3

Det är för mig ett väldigt öppet lopp det här och helst hade man ju velat strecka på en del. Men jag tror samtidigt Ken Ecce kommer svara för en bra prestation tillsammans med 2 Beautiful Kiss.
Stoet har nu fått ett lopp i kroppen och förhoppningsvis är formen på uppåtgående igen efter en lite svagare period. 

Jag tror Beautiful Kiss får en perfekt resa hela vägen här och sitter hon bara inte fast över sista halvvarvet tror jag hon kan svepa allt!

V86-4

6 B.B.S.Hudson tror jag kan vara bästa hästen i fältet, men hästen är rejält oviss i hur han presterar och knappast något att räkna med. 11 Titan Journey lär köras offensivt tidigt.

Vettiga tipset i det här loppet är att strecka på, då jag tycker det ser öppet ut och det kommer köras på flera händer. 12 Joyus har inte vunnit på länge, men är klart bra nog att kunna överraska här. Luras inte av raden!

V86-5

Peter Untersteiner är offensiv direkt med 4 Powderfinger som kan ha viss chans att leda det här hela vägen.
Jag håller 1 Alonso Ceasar högt och här är läget kanonbra. Tror även 2 Harley As kan vara en obehaglig överraskning liksom 9 Moliere!

V86-6

  • Ska 9 Magic Cash kärpa sig den här gången? Ja, då är det givetvis så att vinstchansen är mycket stor och övriga i loppet kommer krävas stå för några rejäla insatser.

Men som Magic Cash trots allt sett ut är det fortsatt ganska givet att gardera upp. Se upp för 3 Samaras K.M.E. och framförallt 8 Gadget de l'Iton!

V86-7

1 Ferrari River kan felfritt styra och ställa det här. Jag tycker det här är loppets absolut bästa häst och Marc Elias kommer sköta uppgiften femstjärnigt. Trots respekt för Juan tar jag ställning för Ferrarin och spikar!

V86-8

Timo Nurmos jättelöfte selas åter ut. Läget är jobbigt värre över den korta distansen, men visst blir säkert 12 Zourane Kronos att räkna med ändå.

Värst emot är 5 Vellum Paper och 3 Topspin. Framförallt förstnämnde verkar vara i riktigt bra slag för dagen och blir att se upp med.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips