V86: Fin sport ikväll! » 13 mars | Martin - Travstugan.se

V86: Fin sport ikväll!

Vi bjuds på fin travsport ikväll från Solvalla och Jägersro. Jag är på plats nere i Malmö och följer tävlingarna!

V86-1

Ett fint fyraåringslopp inleder kvällen och det ska bli högintressant att kolla in 1 Hurricane River som jag tror duger väldigt långt i det här sällskapet. Läget är bästa tänkbara och jag förväntar mig att han segerstrider!

Anders Zackrisson startar åter igång sin 5 Devil Sound som gärna laddar iväg och tar hand om ledningen. Statusen på 6 Smokin Joe? Behöver helt klart genomkörare i kroppen men fältet är litet.

Jag tycker det är ett rätt öppet fyraåringslopp ändå och helgarderar!

V86-2

6 Remarkable Feet gjorde det riktigt vasst senast och är förmodligen svårslagen återigen. Bakom ska 15 Jamie Oliver bli intressant som är bland de starkare i fältet och som alltid har jag ögonen på 10 B.B.S.Canyankee.

V86-3

Bernardo Grasso sitter troligen upp bakom bästa hästen i form av 4 It's My Boko och "risken" är stor att ekipaget strålar framme i ledningen och vinner överlägset.

Jag hoppas på motbuden och allra främst 8 Lady Red Summer men även 1 Shiny från det här läget ska passas!

V86-4

Oscar Berglunds, 1 Cobourg Hanover, årsdebuterade på bästa sätt. Nu reser de till Solvalla och från innerspåret siktar Ulf Ohlsson på att leda runt om. 
Bakom finns där tre bra motbud,, framförallt 3 Ile Saint Louis som jag har stor respekt för vid skoryck!

V86-5

Jag gillar verkligen Crossfire Simoni som jag alltid har ögonen på när han selas ut - men här kan jag inte undgå från hur 7 Staro Leonardo sett ut på sistone.
Insatsen senast var magnifik och frågan är hur pass bra hästen verkligen är? Tror Staro Leonardo blir väldigt svårstoppad återigen.

V86-6

Med loppet i kroppen förväntar jag mig att 10 Sigel Doc är klart bättre nu. 11 Lady Youline har jag stor respekt för, men här hoppas jag Torbjörn Jansson är offensivt iväg i tidigt skede med Sigel Doc som hamnar bra på det. Svårt dock att bortse från Lady Youline och för mig känns detta som ett starkt lås.

V86-7

  • Bakspår på Jägersro är sällan något plus, men ibland gör man ett undantag. Här tror jag 11 Victory Island utan tvekan bara är bäst.

Jag hoppas och tror det blir lite körning där framme och att 2 Dontbreakthebank Ås inte når ledningen och tillåts körs där i egen fart. Låt det gärna gå undan lite där framme, men oavsett vad tror jag Victory Island sveper ner allt och vinner.

V86-8

Rickard Svanstedt kör säkert ut med optimism tillsammans med 5 Whitestripe Maid, men spåret är lite för långt ut för att hon ska kunna ta sig ner på innerspåret, framförallt när 4 Robloxia och 1 Queen of Moorlands kommer försöka köra emot.
Det ser verkligen vidöppet ut i avslutningen om man inte väljer att gå kort och en jätteskräll här är 7 Esther Fall!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips