V86: En säker spik! » 10 apr. | Martin - Travstugan.se

V86: En säker spik!

Från kvällen på Åby och Solvalla tycker jag där finns en självklar spik. I övrigt? Ja, då är det utbrett med strecken där det i vardera lopp sticker ut 3-4 hästar.

Är systemet något för dig? Köp in dig i Martins V86!

SPIKEN:

Stentuffa Hevin Boko (V86-2) gillar man ju och den här gången är hon den garanterade förstahästen och den att slå i loppet. Där finns två tunga motbud i loppet, framförallt, 4 Catch My Love, men jag tycker Hevin Boko den här gången ska räknas tidigt och jag tror hon vinner!

Jag tycker 8 Zenone R.L. trots läget är tidig och Erik Adielsson kommer hitta ut härifrån. Det är ett oerhört jämnstreckat lopp även fast det kanske inte håller någon jätteklass. Därför går jag stenhårt ut och tar ställning för min förstahäst!

Ja, jag försökte fälla 4 Nanny McPhee (V86-7) senast vilket var totalt onödigt. Även den här gången ser det ut som passande förutsättningar för österrikiska stoet som inlett karriären i Sverige riktigt fint.
Här tror jag hon åter tuffar fram mot ledningen och sedan blir omöjlig att slå!

ÖVRIGA:

 • Marc Elias sitter upp bakom starkaste segerbudet i V86-1.
  Quite A Quality
  drog till med galopp senast på V75, men man ska komma ihåg att det är en segervan herre som tidigare radade upp segrarna. Här tror jag han i grunden är bästa hästen i fältet och även fast han står lite hårt inne på pengarna är det givna segerbudet.
  Värst emot är Yankee Boy med Kim Eriksson som ska försöka köra emot från ledningen. Tror inte Ramon Dekkers från spår 1 kommer kunna utmana... Det känns som lurigt lopp bakom och en sådan som 11 Dontbreakthebank Ås är helt bortglömd den här gången.
 • Välkommen tillbaka 11 Tudor Kronos som i grunden är bästa hästen i fältet, men han är väldigt svårbedömd för dagen och känns som ett måste att gardera.
  4 Callmeawinner
  gillar man och hon kan strida emot hela vägen och skrällbudet i loppet? Ja, det är 5 Bastian T..
 • 5 Untouchable In blir lite väl borttappad i V86-5 och talangen 6 Kennedy är inte att lita på riktigt. Detta är för mig kvällens öppnaste och på sitt sätt även roligaste lopp!
 • 6 Perfect Dynamite är nästan den ende i V86-6 som det låter uppåt på. Den emot är 2 Vincent Chase tjugo meter framför som kommer försöka strida emot.
  1 Busy Doin Nothing
  gick bra senast!
 • Mycket intressant chans för 2 You To Neat som är den att slå i V86-8. 6 Alone är nog redo för en tung insats ikväll och 14 Ritchie Ås och 15 Vincero Gar blir tuffa att stå emot under slutvarvet. 
  Dessa fyra står ut rejält i avslutningen!

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips