V86 Boden 8 augusti 2018 » 8 aug. | Martin - Travstugan.se

V86 Boden 8 augusti 2018

V86-cirkusen beger sig upp i norr och Boden som ger oss en öppen och klurig omgång.
Precis vad som önskas när man jagar stor utdelning!

V86-1

I en jackpottomgång är det alltid tryggt att inleda säkert. Här tror jag "tyvärr" (spelmässigt) favoriten 9 Master Blaster bara är bäst i fältet.
Ett helt annat motstånd nu än tidigare och det krävs en stark insats, men jag tror inte Ove A Lindqvist gör några misstag.

En safety-start från bra utgångsläge bakom bilen och sedan fram i tredjespår och framåt mot ledaren. Jag tror han rundar till seger.

V86-2

9 Don Draper har kommit tillbaka starkt med två raka segrar och formen borde vara på topp nu! 
10 Jetlini är tidigt motbud, som näst senast gjorde det riktigt bra på Lycksele. Var väl fullt godkänd senast, men inte i riktigt samma slag. Blandar och ger lite i prestationerna så ovisst veta hur han ska prestera här. Men vid bra dag är han tidigt segerbud här.

12 Samuel Sisu är en annan som jagar dagsformen. Hade en fin vinter men måste helt klart höja sig för att duga här. Skrällbudet att se upp med är 4 Aphex A.F. som först ska komma iväg från spåret men sen bra nog att slå till. 5 Ovicii håller mycket fin sommarform och är givet segerbud.

V86-3

För mig det öppnaste loppet i omgången. 5 Global Ultimate blir rätt hårt betrodd, men tycker inte hästen är så pass mycket bättre än motståndet. 7 Mia Sånna gjorde det mycket bra senast. Tas lugnt under starten och ska först få sig en vettig position i andraspår. Kan ta ner väldigt många över sista varvet!

14 Borups Nice är alltför bortglömd och insatsen på Uleåborg senast för fram formen! 1 Celeste Brodda har gått i mål med krafter kvar i två raka lopp och med lite lucka den här gången kan det bli intressant.

11 Tequila Arette!

V86-4

2 Hesiod från bra läge över kort distans kan bli mycket svårslagen. Är klart hästen att slå! 6 Mr Golden Quick strider emot hela vägen och en som blir väldigt lite spelad och är att se upp med är 8 Andover Streamline som kommit tillbaka starkt efter skadefrånvaron. 

V86-5

Ett kul treåringslopp där jag går ut hårt och singelstreckar 7 Zooropa! 

1 Crown Prince W.W. är jag väl medveten om är en riktigt bra häst, men samtidigt väldigt osäker.
Zooropa kommer från en fin segerinsats senast och Raja Mirchi-stoet kommer tas lugnt till en början och formen är precis där den ska vara. Något strulig även hon, men tycker det är en väldig lovande treåring som duger långt i detta sällskapet med härlig styrka.

Jag singlar!

V86-6

Segerbuden är främst de från bakspåret. 9 U.Boat slipper Master Blaster den här gången och 11 Zell Memento har varit riktigt bra i två raka lopp. Mycket intressant med ryggresa nu och så länge ingen är i vägen över sista halvvarvet blåser han ner många! 

4 Glenn Cashman gör upp mot 2 Chintana Bananas om ledningen!

V86-7

Felfritt tror jag knappast 2 Loke Survive förlorar mot det här gänget. Var inne på att singla honom på V75 senast, men garderade upp. Hästen galopperade tidigt bort sig då, men den här gången slipper han volten och går iväg bakom bilen istället.

"Pappa" Robert Bergh upp i sulkyn igen och tidigt mot ledning. Sedan är det klart!

V86-8

5 Magnifik Brodde blir inte enkel att ta ner om han får som han vill direkt i starten. Det skulle möjligen vara att det den här gången är 2 140 meter istället för mer trivsammare 1 640 meter.
4 Super Ariel är en tuffing som strider hela vägen in i mål och 6 Eder Bob har visat fin form en längre tid nu.

10 Angle of Attack rejält missgynnad av bakspåret, från framspår hade han varit möjligt singelstreck. Går sällan mot seger när det är bakspår, men tycker han ändå ska med på lappen.

Martin.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips