V86: Årets sista på himmabanan

V86: Årets sista på himmabanan

V86 vänder till Jägersro för sista gången i år och givetvis hoppas jag sitta bra på det när omgången avslutar året på himmabanan.
Veckan till ära är det min tur att vara med i V86 Challenge!

Mina andelar:

  1. Martin V86 (160 kr/andelen)
  2. V86 Challenge (75 kr/andelen)

V86-1

5 Juan är självklara favoriten och vinner troligtvis det här... Men bästa hästen i grunden är 7 Calvin Borel och jag kan inte sitta utan honom när det är sådant litet fält över lång distans.

V86-2

Mina ögon fastnade tidigt på 10 Heylow här som känns klart gynnad av den här distansen. Hon är även av den sorten som trivs i det lite kyligare klimatet och kvällens uppgift ska kunna passa henne perfekt. 6 Payet är en stark häst som är ute efter revansch efter senast och kan givetvis bli svår att tampas mot, men jag ger det ett försök. Heylow är bättre än vad folk tror och Petri Salmela har ställt i ordning!

V86-3

5 Toddler bör vinna när som helst igen och 7 Bvlgari Peak såg oväntat fin ut i sin comeback! Även fast Bvlgari Peak inte är van vid distansen vågar jag inte sitta utan honom.
Det kommer köras hejvilt här och det kan ligga en skräll på lut - 6 Global Takeover?

V86-4

8 Dream Cash har jag haft ögonen på tidigare, men det kommer knappast gå från det här läget.

Min vinnare här är 2 Captain My Captain som kommer från en läcker seger. Finske gästen utvändigt om lär försöka köra när bilen släpper fältet, men jag tycker den här Kaptenen har liten fördel ändå. Skor är väl inget jätteplus, men jag tror Captain My Captain löser det ändå.

V86-5

Två fantastiska talanger visar upp sig i form av 4 American Hill och 10 Waiting Hill Hall. Båda de två stallen håller sina hästar högt!
Lars I Nilsson har även han siktat hit med 2 Use Face som varit strålande. 

V86-6

  • V86-6 är för en spelare en mardröm samtidigt som det är hur roligt som helst. Jag drar ner huvudet i sanden och vägrar titta på loppet - det kan gå hur som helst.

1 Jaguar C.Boko har jag inbillat kan leda det här hela vägen. Nu har Jaguaren äntligen en uppgift där han kan brukas hela vägen utan att spara på krafterna. Jorma Kontio vet hur det är att försvara en ledning på Solvalla och visst kan det gå!

Bakom finns där ett par uppstickare och en jag tror kan bli obehaglig överraskning är 13 Enjoy's Wifi.

V86-7

  • Jägersro-kvällen avslutar i snabb stil. Över korta distansen bjuds vi på en rätt jämn tillställning ändå!

Conrad Luguaer är den som ska räknas först och främst med sin 4 Ivana Boko, är i toppslag för dagen!
Se upp för 10 Mamba som trots bakspåret ändå inte är helt borta!

V86-8

Nu när det är skor som gäller och han fått en välbehövlig pau så förväntar jag mig en 5 Exit Angot i topptrim till den här starten. Han är klart bäst och ska vara vinnaren av loppet om allt bara står rätt till.

Däremot är 9 Herrera Boko en jag jagat länge och även fast låset är dyrt för systemet så kan det vara lönsamt när loppen är körda....!

Dagens Dubbel:

DD-1: 3, 4, 10
DD-2: 5, 9
10 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Värmlands skogar körs V64-omgången denna måndag kväll. Här är våra tankar inför omgången:V64-1Segersviten förlängs trots utgångsläget.Främsta ... Läs travtips