V86 9 maj

Ny rolig och klurig V86-omgång att vänta.
Som vanligt ser det intressant ut och jag tror utdelningen idag blir mycket lönsam.

V86-1

8 Västerbo Exact är tillbaka och har god chans att segra direkt över motstånd han normalt ska klara av utan några bekymmer.
6 Copimade har inte fått någon vidare start på säsongen. Är betydligt bättre än så och intressant nu med eventuellt barfota runt om och möjligen jänkarvagn. I ljusa stunder är han inte mycket sämre än favoriten.

Streckar även 2 Bacan Degato som även han trivs över lång distans och ska tas med stor respekt från bra utgångsläge.

V86-2

3 Dice Man gjorde vad han skulle senast och laddas åter mot ledningen. Däremot är det långt ifrån säkert han får den med en taggad 1 Westline invändigt om sig där det rycks skor runt om.

Jag både tror och hoppas det kommer bli bra fart på tillställningen där framme. För där bak och myser gör Örjan Kihlström bakom 10 Urban Kronos. Jag gillar verkligen den här hästen och hans spurtegenskaper. Jag tror ekipaget kommer flyga förbi de andra när de kört färdigt.

Satt fast senast och den här gången ger Kihlström hästen chansen. Jag spikar.

V86-3

Låter uppåt på flera håll i det här loppet och de som står ut något är 3 M.T.Mighty Winner och 6 Herzog Greenwood som körs av mycket skickliga Henna Halme. 11 Kiara Sånna har perfekta förutsättningar för att nyttja sin spurt och 12 Persimmon Face är en kapabel häst som slutar långt framme. Stora skrällen är 2 Quite A Turbo.

V86-4

Conrad Lugauer åker upp med 4 Ukebell Jet till Solvalla och ska ha god chans. Stark motståndare i form av årsdebuterande 3 Wreckless M.M..

Dock är det två opålitliga hästar båda två, och bakom tycker jag det ser ut som ett vidöppet och roligt lopp. Jag helgarderar därför och tycker sådana som 7 Xanthis Brazil och 9 Mega Star till knappa 1% är klart segerdugliga!

V86-5

Jag var hela tiden inne på att 2 Poplar Broline skulle rinna undan här. Men efter strykningarna har det blivit ett mycket mer intressantare lopp och där 3 Fidagu U.R och 4 Black Snapper har mycket enklare möjlighet att ta sig förbi Poplar Broline. Dessa tre höjer sig något.

V86-6

5 Fighting Bax är tillbaka och den klart bäste i det här gänget. Jag tror Redén-hästen går ut och vinner direkt i ett lopp där jag tycker en del av de mest betrodda bakom inte har någon vidare vass dagsform. Singelstreck.

V86-7

Jag satt och närmast applåderade mot 6 Hossiana Boko som var urtapper där. Även fast 5 Milady Amok är bra, så är Hossiana Boko än bättre och Oskar J Andersson tar tidigt hand om ledningen.

Nu kommer segern!

V86-8

14 Quite Nice tar ner väldigt många här och jag tror även 9 Digital Juice och 10 Day Composite slutar långt framme.
En rolig avslutning där jag även tror Rebecca Dahlén med 4 Hurray Boko kan överraska.

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mölndalsbanan Åby tar emot oss till V75 på lördag! Sju spelvänliga lopp där treåringsloppet står ut! Här är tidiga analysen! V75-1 Sir Q.C. - Örjan ... Läs travtips