V65/V4: Fartfylld avslutning väntar

Bergsåker knackar på dörren till en ny helg och står för V65-stunden under lunchen. Avslutningen över korta distansen ser ut att kunna bli en fartfylld sådan!

V65-1

7 Impala Am är garanterat en mycket talangfull fyraåring som ska bli jätteintressant att följa den här säsongen. Nu återkommer hon i sin första start och jag tror hon duger mer än väl direkt. Kapaciteten har hon så det räcker och blir över och jag räknar med en stark insats direkt.

9 Navona känner man väl till så klart och hon är åter lite svårbedömd inför det här. Felfritt är hon tveklöst den bästa i fältet tillsammans med Impala Am. 11 Digital Literacy är följetong jag haft på senare tid och stoet har under hela vintern varit ute i tuffa lopp. Jämfört med tidigare starter rycks skorna runt om den här gången!

V65-2

Henrik Svensson är mer än fokuserad i det här loppet när han kör ut med 4 Francesco Star. Svensson rycker skorna runt om på valacken och intressant är även att detta är tredje starten inom två veckor. Att Svensson drar skorna till den här starten är ett tecken på att han är nöj med Francesco Star inför det här och siktar på att leda hela vägen runt. Felfritt tror jag de lyckas!

V65-3 - V4-1

7 Young Hope är min självklara etta i loppet som gått riktigt bra i två raka starter och stoet är mer än van över aktuella distansen som gäller den här gången. Jag tror hon är lite på gång och selas ut med toppform den här gången. 3 Timeless Sunset är motbudet som den här gången får springa barfota fram och viktigast är att fyraåringen fått ett lopp i kroppen efter varit ifrån sedan september. Når han ledningen är där få i det här loppet som kan ta ner honom.

Kul joker är 2 Gabriel Barsk som jag tycker var överraskande bra senast och det verkade som regibytet gjort honom gott. 8 Daisy Up har ju inget toppenläge men när distansen är 2 640 meter gör det inte lika mycket. Åttaåringen är av det starkare slaget och noterbart är att detta är hennes åttonde start i karriären!

V65-4 - V4-2

1 Marlon Boko var godkänd i årsdebuten där han bland annat ställdes mot duktige Ruger. Nu med loppet i kroppen är valacken i ordning den här gången och när hans främsta motbud har sämre lägen ser det väldigt bra ut för Daniel Wäjersten att styra in segern. Frågetecknet är dock kring startsnabbheten och risken är överhängande att Wäjersten kan bli fast.

3 Otto Håleryd har jag tidigt på kupongen liksom stallkamraten 10 Oryx Håleryd. På tal om stallkamrat har Daniel Wäjersten även med 8 Heide K. som jag för klassen här håller högt trots hennes kluriga utgångsläge. Skrällbudet som många lär tappa bort men som ofta varit ute på djupa vatten är 5 Queen of Fashion.

V65-5 - V4-3

Roligt kallblodslopp där min vinnare föga förvånat kommer från Jan Olov Persson-stallet.

9 B.W.Billie står väldigt bra till i volten för att i tidigt skede ladda sig framåt. Visserligen har femåringen svarat för tre raka mindre goda insatser men uppgiften han har framför sig här är upplagd för att vända på trenden. För fem starter var det liknande uppgift och då fick Mats E Djuse en perfekt start och där B.W.Billie avgjorde enkelt. Jag tror hingsten är redo för ny fin prestation här och kopplar tidigt greppet. 

V65-6 - V4-3

Håll i er, damer och herrar!
Jag tror det verkligen kan gå undan i avslutningen då loppet innehåller tre kandidater som alla håller god dagsform och alla stormtrivs i ledningen!

4 Underbarosåfin är trots allt den jag vill nämna först och främst trots att han är den med spåret längst ut av kandidaterna. Efter hygglig årsdebut har han svarat för två mycket enkla segrar från ledningen och visst siktar Henrik Svensson dit igen. Femåringen är den som imponerat mest på mig av de startande här.

2 Take It Easy Tour är främsta konkurrenten som enkelt tog ledningen senast och stod för sin karriärs bästa insats än så länge. Segern blev överlägsen och då liksom nu sitter Mats E Djuse upp då Daniel Wäjersten själv kör 8 Clandestine.
1 Baby Boy är den tredje i fältet som årsdebuterade senast genom att styra fältet hela vägen runt. Litet frågetecken kring startsnabbheten på femåringen, men lyckas Rikard N Skoglund ändå få bra fart på honom har de ju liten fördel till konkurrenterna från innerspåret.

Lunchdubbeln:

  1. 9 B.W.Billie
  2. 1, 2, 4, 8, 10

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips