V65: Svårslagen runt om » 2 okt. | Martin - Travstugan.se

V65: Svårslagen runt om

Ny klassisk tisdagskväll på Jägersro med V65-tävlingar! Spiken blir svårslagen från ledningen runt om.

V65-1

1 Iago Zon var närmast oväntat fin senast. Från svåra spår 8 satt han plötsligt i ledning innan halvvarvet nåddes. Hästen gick sedan i mål på topptid och såg fantastiskt löpglad ut. Med spår 1 den här gången över kort distans kan det bli andra raka.

8 Sobel Conway gillar jag och som levererade senast och visade äntligen upp vad han kan. Det är sannerligen ingen enkel uppgift härifrån, men ska mycket till för att jag ska lämna honom utanför... Även 2 Falk On Hill borde strida om det!

V65-2

  • Kul med montélopp på V65 - framförallt med en sådan som 1 Bonnie's Celebrity!

Hästen stoltserar med fem raka montésegrar och verkar stormtrivas för dagen. Här blev läget bästa möjliga och han kan helt klart bli svår att slå.
6 New Muscle Ås är utan tvekan bästa hästen i fältet och ikväll kommer det bli offensivt hela vägen. 

Bakom smyger 3 Winston Laser med och han är en klassisk "bättre än raden".

V65-3

1 Virvid As är en italienare som kommer bli svår att fånga in från ledningen. Kan leda hela vägen!

6 New Rae har inte fått det att stämma och är allt annat än pålitlig. Felfri däremot, så... 
Stall Ronny Palm har med två bortglömda; 10 Asajj T.Dream och framförallt 12 Global Up'n Away som är formtoppad för dagen. Kan definitivt hinna blanda sig i striden!
3 Nelli Mindy har sett kanonfin ut i senaste insatserna utan att ha fått marginalerna med sig. Dagsformen är det inget fel på och detta är ett starkt platsbud som är värd en seger!

V65-4

  • Omgångens spik blir Steen Juul med 1 Cool Vacation.

Den ännu i år segerlöse fyraåringen har passande förutsättningar och kommer försvara innerspåret. Med värsta motbudet från bakspår förväntar jag mig att Cool Vacation ska kunna försvara ledarpositionen hela vägen!

V65-5

Ett kul och jämnt lopp!

12 Youngblood Pellini fick äntligen smaka på segerns sötma senast och här tror jag det ser upplagt ut för att han ska kunna attackera över upploppet och plocka ner fältet. Är min förstahäst i fältet.

Det är öppet bakom och krävs lite streck.
Stall Lövgren har med två; 2 Sandsjöns Enzo och 7 Infinitus som båda ska räknas. 13 Vagabond Vik är ännu segerlös i år efter tretton starter. Tror det är ren tidsfråga innan det lossnar.

V65-6

Det stenhårda stoet 4 Tropicana Ås är i bra slag för dagen och senast var hon onekligen rejäl! Kan åter bli svårslagen.

Jag håller 7 Peakadilly högt och senast blev just han slagen av Tropicana Ås. Fyraåringen är dock för mig den bäste i fältet och Steen Juuls hästar har dessutom gått bra på senaste tiden. Den här gången strider Peakadilly hela vägen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips