V65: Sisuavslutning!? » 6 nov. | Martin - Travstugan.se

V65: Sisuavslutning!?

Dags för ny V65-omgång från nationalbanan Solvalla. Bland annat comebackar topphäst - och avslutningen kan bjuda på sisu!

V65-1

 • Segerbudet:

Loppet innehåller två jämnspelade favorit som jag tycker sticker ut från övriga. Att där är någon annan än dessa två som segerstrider ser jag som högst otroligt.

Tipsnicken till 3 Canari Match med klart bäst dagsform. Jag tror även det är en klart sund spik att inleda omgången med. Fått ta igen sig någon vecka efter enkla segern senast. Travsäker är han också och han ska kunna ta sig iväg vettigt härifrån. Han blir svårslagen!

 • Motbud

Timo Nurmos-tränade 7 Global Trustworthy är tillbaka efter över ett års frånvaro. Som vanligt är Nurmos-hästarna väl förberedda direkt och visst kommer Global Trustworthy kunna prestera och sluta långt framme här.
Tror dock inte han riktigt når fram till Canari Match den här gången.

V65-2

 • Segerbudet

2 Indiana Boko är normalt ett möjligt singelstreck. Det troliga är att hon tar ledningen direkt och blir svår att ta ner därifrån. Men hennes värsta motståndare är klart henne själv. Där finns fortsatt en del opålitlighet och hon känns klart sårbar och värd att gardera upp...

 • Motbud

Jag tycker det är ett vidöppet lopp bakom segerbudet.
Stefan Olssons 5 A Bear Victory gjorde det kanon vid segern senast som även var stoets första i karriären. Även 7 Pause har sett fin ut på slutet och ståtar med två raka segrar inför det här. Känslan är att Örjan Kihlström måttar in perfekt resa för stoet härifrån...

Se upp för 8 True Devotion. Inledde karriären riktigt fint i augusti månad och haft en liten kort dipp efter det. Senaste loppet var ett steg i rätt riktning och även fast läget här är svårt tror jag hon är redo att göra ett riktigt starkt lopp.

1 Zingy Kronos är säkerligen en av de bättre i loppet, men har verkligen inte sett något vidare ut. För mig är det ett klart avslag trots toppkusk.

V65-3

 • Segerbudet

Högkapabla 1 Beautiful Bacardi är självklara segerbudet i sällskapet. Kommer knappast ta någon ledning från innerspåret och hon är fortsatt osäker och inget att riktigt lita på. Men är hon bara på humör är det troligen ändå överlägsen vinnare här - men blir stor favorit och värd att gardera.

 • Motbud

4 White Lightning laddas mot ledning och ska bli spännande se hur länge det håller. 5 Rita C.D. minns jag med värme som V75-spik under Elitloppshelgen. Hon kan svara för en rejäl speed sista varvet!

V65-4

 • Segerbudet

10 Je t'Aime Explosiv var det bara att glömma senaste loppet för. Gick i mål med alla krafter kvar där. Tycker fyraåringens alla fyra starter varit klart positiva och här är utgångsläget intressant. Tror han kan blåsa ner allt - men det är ett öppet lopp och många att se upp för.

 • Motbud

3 What A Vap är en högst osäker herre. Galopprisken är stor men när han väl fungerat har han visat vad han kan och vid felfritt tillhör han de främsta motbuden här.
8 U.R.Amazing svarade för några riktigt fina lopp tidigare i somras. Nu på slutet har det dock inte sett något vidare ut. Läget här är dessutom svårt, men som han sett ut tidigare hoppas jag han hittat tillbaka nu.

12 Quick C.D. har gjort bra ifrån sig två gånger om nu och är kul skrällbud!

V65-5

 • Segerbudet

Så sent som förra onsdagen gladde 5 Ile Saint Louis mig. Singelstreckade stoet på V86 och hon flög verkligen fram över upploppet och kunde spurta hem segern. En lysande insats där och här tror jag åter hon blir mycket svårslagen.

 • Motbud

Stallkamraten 2 Ewa Cates tävlingscomebackar. I grunden är hon säkert bland de bättre i fältet, men dagstatusen är klart svårbedömd och tror inte hon är någon segeraspirant här.

7 Fame Boko är klart värsta motståndaren till Ile Saint Louis. Ett litet tag sedan seger nu, men ständigt med och hugger på främre placeringarna. Går ut mot klart enklare motstånd nu än på slutet.

V65-6

 • Segerbudet

10 Finnick Sisu har varit riktigt bra i alla sina tre starter han gjort. Framförallt debuten var något extra. Mattias Djuse har en mycket lovande talang i denne och trots bakspåret tror jag han är starkt segerbud!
Var klart lockande som möjligt singelstreck då han inte ens blir favorit den här gången.

 • Motbud

Två kommer från starka insatser i senaste starten:
5 I.T.Inventor och 6 Elcamino Dimanche levererade senast en storstilad insats till seger. Elcamino Dimanche åter upp vilken kapacitet han besitter när det verkligen fungerar.
Problemet är att han är högst osäker och därför fortsatt svårbedömd.

1 Barney Granit har intressant uppgift härifrån och kommer få en perfekt resa hela vägen. Borde kunna göra upp om det mot slutet. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips