V64: Visar sitt värde nu? » 24 juli | Martin - Travstugan.se

V64: Visar sitt värde nu?

I Frankrike strålar han - på svensk mark går det desto sämre. Men ikväll från Boden hoppas jag han visar sitt värde!

Mindyourwalue W.F.

V64-1

9 Filippa B.R. reser till Boden med toppform och räknas garanterat mycket tidigt här. 2 Canwin B.F. kan bättre än vad han visat på slutet och 3 Mr Sånna kommer tveklöst ladda framåt likt senast.

8 Callypigian brukar kunna matcha tungare gäng än det här och Mika Forss bakom kan räcka långt!

V64-2

6 Guli Vinn vann senast men det var med knapp marginal och känns som det blev ett tungt löp för valacken. 3 Bol Anna är given utmanare med Magnus A Djuse och 11 Blixten E.S. gick klart bra på Lycksele senast och vinner snart lopp igen!

V64-3

Ja, han är minst sagt en strulpelle hemma i Sverige, 5 Mindyourwalue W.F.. Nere i Frankrike svarar han för flera fina insatser däremot. Visst är det lite av ett frågetecken man spikar, men det är samtidigt loppets klart bästa häst.
Får Robert Bergh det att stämma för sin Frankrike-fantast så vinner de enkelt...!

V64-4

4 Moogie blir tung favorit och en alldeles för stor sådan. 1 National Knight är given utmanare som garanterat får fin resa och 2 Gaetano Web svarade för några fina insatser tidigare i år. Sämre nu på slutet, men spännande med Rikard N Skoglund.

V64-5

9 Mellby Emeralds behövde två lopp i nya regin innan han kom igång. Nu har han svarat för tre insatser som varit klara plus. Jag tycker han ska bli mycket intressant i det här sällskapet och jag är inne på att han kan runda allt.

V64-6

Mika Forss kommer säkert tagga till Bodens tävlingar då han har en del intressanta uppsittningar. I avslutningen är hans bästa chans för kvällen 10 Execute.
Hästen håller finfin form för dagen och har gjort det riktigt fint hemma i Finland det här året. Så länge det inte blir trafikproblem härifrån tror jag det är vinnaren!

2 Electric Eye Am känns som värsta motbudet som troigen tidigt sitter i främre positionerna och löser hästen aktionen den här gången blir femåringen tung motståndare.
13 B.W.L.Ruthless är en härdad femåring som varit ute i tuffare omgivningar än det här. Slutvarvet kommer bita bra!
Magnus A Djuse sitter åter upp bakom 6 Don Draper som tillsammans gjorde det riktigt bra ihop senast!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.