V64: Vettig uppgift för Båth-talangen » 7 nov. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • V64: Vettig uppgift för Båth-talangen

V64: Vettig uppgift för Båth-talangen

Till torsdag kvällens V64-omgång tror jag Fortune Mearas har mycket god segerchans!

  • Bollnäs bjuder oss på en mycket rolig V64:a ikväll!
    Jag tycker det ser väldigt svårt ut och utdelningen ser ut att kunna bli mycket god!

V64-1

5 New Steel såg riktigt fin ut senast och här ser det upplagt ut för repris. Ledning och tuffa på därifrån i egen stil och bli svår att ta ner. Befogad favorit, men alldeles för stor sådan i min bok.

Tycker 4 So Gå Ikaros är klart spännande och prestationen på Bergsåker senast var riktigt bra. 3 Önas Igor är värd en seger nu och med Ulf Eriksson kan hästen få perfekt resa hela vägen. Klart bra nog att utmana.

V64-2

Kvällens öppnaste lopp!

12 Gobo's Flyover är en klart sårbar favorit! Läget är stentufft och känns som spelarna försöker göra det enkelt för sig med att tro firma Båth/Ulf Ohlsson är segerreceptet. Men som sagt, läget är tufft och för mig är det en favorit i stor fara härifrån.

6 Kurt Cobain tog karriärens första seger senast och blir åter intressant att kolla in. Anders Eriksson har levererat flera gånger om under säsongen och kör här 1 Sassa Will. 9 Caipirinha P.C. har visat rejäl orutin i loppen och inte haft koll på benen och felat en del. Felfritt tror jag dock detta är en stark herre som ska kunna plocka placeringar över sista varvet.

V64-3

11 Prediction gör spännande debut för Nicklas Westerholm här och ska bli intressant att se hur hästen presterar efter miljöombytet!

För mig är 10 Doyoucash In förstahästen. Chansspikat hästen i betydligt tuffare gäng än det här och på ren kapacitet är det här för mig klart bästa hästen i loppet. Fick äntligen visa vad han kunde senast och liknande insats här gör honom klart svårslagen.
12 Manne S.E. har verkligen kommit igång på allvar och stoltserar med tre raka segrar inför det här! 

14 Real Masterpiece har fått ett lopp i kroppen nu och se upp för 8 Lugnets Sardonyx även han med lopp i kroppen och tyckte han såg klart bra ut efter sin frånvaro! Klart bättre än raden.

V64-4

Ett mycket öppet fält gör upp. Hästen att slå blir helt klart 10 Lill Brisa. Hon har visat fartresurser som få i det här loppet ska kunna stå emot och över slutvarvet kan det bli tack och hej.

Med i rygg hoppas jag 11 Mokakse hänger på. Klar galopprisk, men felfritt en av de bättre i det här fältet.
Raden ser inget vidare ut för 12 Klack Nova, men hon har varit ute i tuffa sällskap. Efter en formsvag period under september har hon inför det här gjort två klart positiva starter och formen borde vara på väg uppåt igen.

Från framspåret hittar jag bara ett möjligt segerbud; 5 Lill Kristina.

V64-5

6 Fortune Mearas gjorde ett klart godkänt lopp senast på Solvalla i Breeders'-semifinal.
Läget här kunde inte varit bättre och Ulf Ohlsson laddar framåt direkt. Klart enklare motstånd och finfint förstapris på 125 000 kronor att håva in. Det här ser upplagt ut för seger.

För mig är det här omgångens bästa spik!

V64-6

  • Dags för säsongens sista start. Då tror jag en felfri 4 Fender blir svår att stå emot.

Det är ett kul kallblodslopp och en öppen historia om man inte tar ställning. Ikväll gör Fender sin sista start för säsongen och för mig är det hästen att slå och jag spikar.
Han har varit lite väl taggad i två senaste starterna och galopperat och visst ligger där en farhåga i just hur han ska sköta sig. Jag tror dock Rikard N Skoglund reder ut det och nu slipper Fender bilstarten och får istället ta sig iväg i voltstart. Felfritt tror jag inte han förlorar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips