V64: Very Kronos tillbaka » 13 sep. | Martin - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

V64: Very Kronos tillbaka

V64 ikväll från Örebro där Svante Båths fyraåringsstjärna, Very Kronos, är tillbaka efter derbykvalfiaskot.

V64-1

1 Poet Broline kör längs innerspåret så länge lampan lyser, som det så ofint brukar beskrivas. Visst kan det gå, men över två varv är han inte att lita på riktigt. 

  • Istället går jag ut hårt direkt och tippar 3 Star Advisor Joli.

Klart bättre än raden och det bästa vore så klart ifall han trots allt når ledningen som han går bäst ifrån. Dock väldigt svårt att se det blir så, men jag tror fuxen är på gång och jag tror han hävdar sig gott ikväll. Jag spikar!

V64-2

3 Zodiac Kronos hästen att slå från ledningen och för den snåle kan det vara möjligt singelstreck. Däremot fortsatt väldigt orutinerad med bara två lopp i karriären. Loppen har dessutom både resulterat i galopp och senast i övertygande seger. Är klart värd att gardera upp.

Mycket öppet bakom och 6 Back In Yellow med två lopp i kroppen och 12 Upcoming Artist med uppåtgående form är två tidiga motbud!

V64-3

  • Det är ett riktigt fint fält som gör upp här och stor respekt för motståndarna. Jag tycker dock 6 Very Kronos är huvudet högre. 

Var en klar besvikelse i Derbykvalet senast och är inte att lita på ibland helt enkelt. Vaknar han på rätt sida av boxen däremot är han överlägsen det här fältet och det tror jag han visar upp ikväll. Spik!

V64-4

12 Ola Montana är tillbaka efter varit ifrån sedan Elitloppshelgen. Helt klart bästa hästen i fältet och är väl förberedd inför det här, men jag måste gardera upp honom med ett par streck.

9 Massitj är på väg upp i form liksom 5 Mr Deauville som senast testade på Derbykvalet på Jägersro. Varit en klar besvikelse i år och kan bättre än så! Streckar även långskottet 4 Global Trader som verkade behöva loppet senast. Intressant med duktige Oskar Kylin Blom upp!

V64-5

1 Scotch Brodde hoppas jag försvarar innerspåret. Jag tror Kim Eriksson kan leda loppet länge med den här fyraåringen! 11 Sugarcraft håller toppform för dagen och kommer från mycket fin insats senast. Däremot är hästen allt annat än pålitlig och är inte att lita på riktigt ännu.
5 Force Arriba går ut på lite djupare vatten den här gången, men så som hästen såg ut senast ska det mycket till för att ignorera denne. Blir helt borttappad ikväll!

V64-6

Vi avslutar med fyraåringslopp för ston med 50 000 kronor till vinnaren.

Jag håller 9 Heylow högt i loppet. Stoet är tillbaka efter två månaders vila. Hade en mycket fin vår på banan men var sedan lite blekare innan uppehållet. Lär väl kanske behöva loppet, men jag tror hon kommer hamna fint på det härifrån och segerstrider dirket.

4 Lorina Orange har onekligen fått smak på vinnarcirkeln. Efter en segerlös karriär har hon nu levererat två raka segrar. Sitter troligen tidigt i ledning och blir hästen att slå.

10 Ridgehead Melanie har varit riktigt bra hela säsongen och gillar att attackera ute i spåren. 8 Crowd Pleaser har inte riktigt kommit igång, men klart streckvärd om man, som jag, streckar på lite. Mer eller mindre ospelad. 12 Hillcrest Player är klart värd att se upp för. Inte vunnit på länge, men insatsen på Jägers senast visade lite intryck av att hon är i ordning för dagen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tjabba Tjena Hallå V86 igår (onsdag) slutade med 7 rätt och återigen plus i kassan. Denna gång fyrdubblade man sin insats i mitt system Stenbergs A ... Läs travtips

Kan det bli bättre? 4 raka dagar med V75 och det startar på Gävle.  Umåker levererade 2 av mina 3 system 7 rätt och nu är det toppen banor (för ... Läs travtips

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet! Din andel löser du här! SPIKARNA: I V75-6 ... Läs travtips

Dags för torsdagens V75, sedan rullar det på fram till söndagen när vi avslutar med V75 Spring Race jackpot. Jag kommer spela torsdag, fredag och ... Läs travtips

Ett sprinterlopp för fina hästar sedan ett diamantstoförsök med spårtrappa består Dubbeln av under torsdagen.Avd1: 6 Disco Volante tror jag får ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips