V64: Very Kronos tillbaka

V64 ikväll från Örebro där Svante Båths fyraåringsstjärna, Very Kronos, är tillbaka efter derbykvalfiaskot.

V64-1

1 Poet Broline kör längs innerspåret så länge lampan lyser, som det så ofint brukar beskrivas. Visst kan det gå, men över två varv är han inte att lita på riktigt. 

  • Istället går jag ut hårt direkt och tippar 3 Star Advisor Joli.

Klart bättre än raden och det bästa vore så klart ifall han trots allt når ledningen som han går bäst ifrån. Dock väldigt svårt att se det blir så, men jag tror fuxen är på gång och jag tror han hävdar sig gott ikväll. Jag spikar!

V64-2

3 Zodiac Kronos hästen att slå från ledningen och för den snåle kan det vara möjligt singelstreck. Däremot fortsatt väldigt orutinerad med bara två lopp i karriären. Loppen har dessutom både resulterat i galopp och senast i övertygande seger. Är klart värd att gardera upp.

Mycket öppet bakom och 6 Back In Yellow med två lopp i kroppen och 12 Upcoming Artist med uppåtgående form är två tidiga motbud!

V64-3

  • Det är ett riktigt fint fält som gör upp här och stor respekt för motståndarna. Jag tycker dock 6 Very Kronos är huvudet högre. 

Var en klar besvikelse i Derbykvalet senast och är inte att lita på ibland helt enkelt. Vaknar han på rätt sida av boxen däremot är han överlägsen det här fältet och det tror jag han visar upp ikväll. Spik!

V64-4

12 Ola Montana är tillbaka efter varit ifrån sedan Elitloppshelgen. Helt klart bästa hästen i fältet och är väl förberedd inför det här, men jag måste gardera upp honom med ett par streck.

9 Massitj är på väg upp i form liksom 5 Mr Deauville som senast testade på Derbykvalet på Jägersro. Varit en klar besvikelse i år och kan bättre än så! Streckar även långskottet 4 Global Trader som verkade behöva loppet senast. Intressant med duktige Oskar Kylin Blom upp!

V64-5

1 Scotch Brodde hoppas jag försvarar innerspåret. Jag tror Kim Eriksson kan leda loppet länge med den här fyraåringen! 11 Sugarcraft håller toppform för dagen och kommer från mycket fin insats senast. Däremot är hästen allt annat än pålitlig och är inte att lita på riktigt ännu.
5 Force Arriba går ut på lite djupare vatten den här gången, men så som hästen såg ut senast ska det mycket till för att ignorera denne. Blir helt borttappad ikväll!

V64-6

Vi avslutar med fyraåringslopp för ston med 50 000 kronor till vinnaren.

Jag håller 9 Heylow högt i loppet. Stoet är tillbaka efter två månaders vila. Hade en mycket fin vår på banan men var sedan lite blekare innan uppehållet. Lär väl kanske behöva loppet, men jag tror hon kommer hamna fint på det härifrån och segerstrider dirket.

4 Lorina Orange har onekligen fått smak på vinnarcirkeln. Efter en segerlös karriär har hon nu levererat två raka segrar. Sitter troligen tidigt i ledning och blir hästen att slå.

10 Ridgehead Melanie har varit riktigt bra hela säsongen och gillar att attackera ute i spåren. 8 Crowd Pleaser har inte riktigt kommit igång, men klart streckvärd om man, som jag, streckar på lite. Mer eller mindre ospelad. 12 Hillcrest Player är klart värd att se upp för. Inte vunnit på länge, men insatsen på Jägers senast visade lite intryck av att hon är i ordning för dagen.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mycket fina tävlingar på Jägersro ikväll, där Rajesh Face gör comeback och det körs uttagningar till Svensk Uppfödningslöpning! V65-1 Spiken ... Läs travtips

Uttagningslopp till Svensk Uppfödningslöpning på Jägers ikväll. Jag tror Trix On Line kan bli svårslagen. Jag var förtjust i Fascination när hon ... Läs travtips

Tidiga måndagstankar till onsdagens omgång av världens bästa streckspel V86!Har precis gjort en ordentligt första koll av omgången på onsdag och har ... Läs travtips

V86 med 12 miljoner i potten och vi är och nosar på de riktigt stora pengarna, snart hoppas jag att fullträffen sitter! Dragen och skrällarna ... Läs travtips

V75 besöker nästa lördag Norge och Bjerke travbana! Axel Jensens Minneslopp och topphästar i Guld förgyller omgången.Det blir utländsk utflykt för V75 ... Läs travtips