V64: Uttagningskväll på Axevalla » 12 juli | Martin Engström -…

V64: Uttagningskväll på Axevalla

Det är en högintressant fredag kväll från Axevalla där stona ska tampas om ärofyllda platser i Stochampionatet.
Visst har storstjärnan bra chans direkt...!

V64-1

Utgångsläget är främsta hotet. I övrigt ser det väldigt bra ut återigen för 7 Conrads Rödluva.
Att gardera upp henne känns närmast dumdristigt och jag finner ingen anledning till att göra det. Hon har sett majestätiskt bra ut, frånsett nederlaget på Åby näst senast, och här går hon mot ännu en seger.

V64-2

11 Racing Brodda känns inte mycket sämre än Conrads Rödluva och är en av kulltopparna bland fyraåringsstona. Hon kommer bli tung i spurten och är givna förstabudet i det här loppet.

6 Fantasia Sisu gick perfekt löpning hela vägen av Pia Jakobsson senast vid V75-segern. Får Bergh placera henne i fint slagläge i andraspår kommer hon liksom Racing Brodda avsluta starkt!

V64-3

Ett av två öppna uttagningslopp under kvällen!

Även här fastnar jag lite för Bergh-tränat i form av 7 MIss Sober. Hon är inget att lita på dessvärre, men de gånger hon verkligen vill tävla är hon imponerande stark. Hoppas hon visar upp det ikväll!
10 Indiana Boko
har fått några lopp nu innanför västen och jag skulle tro att stall Nurmos siktat mot Stochampionatet. Indiana Boko är säkert väl i ordning ikväll!

 11 Don't Be Shy fungerade inte senast men var strålande på Åby näst senast. Peter Unterstiener har fixat till henne inför kvällen.

V64-4

Det givna förstabudet är så klart 11 A Sweet Dance.
Hon har väl inte riktigt visat samma toppar i år som under fjolåret, men jag är säker på att hon kommer tillbaka i sitt gamla goda slag igen. Senast visade hon att hon är på gång igen! Hon ska bli intressant ikväll och även fast det inte är Johnny Takter i sulkyn så litar jag på Stefan Söderkvist. 

3 Head For Home kommer ge det ett försök att utmana A Sweet Dance och vid ledning blir det säkert en intressant duell! 8 Vikens Fingerprint har inget lätt läge härifrån, men formen är desto bättre. Känns klart underskattad!

V64-5

Det andra öppna uttagningsloppet för kvällen.

11 Activated är givetvis den man fastnar främst för som segrade i årets upplaga av Drottningens Pokal. Kommer självfallet göra upp om segern här tillsammans med 12 Zeta Kronos.

1 Au Pair Girl har lysande läge och jag har haft ögonen på henne en del under säsongen, bland annat som spik på V86. Härifrån blir jag inte förvånad om hon kan stå emot alla hela vägen. 
Peter Untersteiner har även intressant uppgift med sin 9 Ottens Flamma som var överraskande bra på Åmål senast.

I övrigt jobbar vi givetvis in 5 Estelle Brodda som tränas av Sandra Luomala!

V64-6

11 Hankypanky Rubyred är givna segerbudet i avslutningen så klart. Men läget kan verkligen ställa till det. Det blir ju knappast en tidig ledning härifrån. Att det är bästa hästen? Ja, möjligen - men där finns ett motbud jag håller högt.
4 Real Caviar
har inte haft någon tur i spårlotten flera gånger om under karriären. Senast tyckte jag hon gjorde det klart bra och jag tror definitivt hon utmanar Hankypanky!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips