V64: Två starka spikar! » 5 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Två starka spikar!

När det är dags på V64 på hemmabanan är stallet påställt. Björn Goop selar ut flera segerchanser i omgången och kör även ena spiken!

Björn Goop har flera segerchanser ikväll

V64-1

En felfri 3 Mago blir väldigt svårslagen i det här loppet. Föll i galopp senast men före det visade han upp sig i en fantastisk stil. 
Främsta motståndaren är 8 Wir Ideal även fast han inte riktigt kommit igång i årets två starter. Det släpper förr eller senare för honom och nu när det är på hemmabanan och distansen är lång tror jag han kommer fram och utmanar till slut.

5 Aiming to Win var strålande senast och Svante Båth låter minst lika uppåt inför det här och Ulf Ohlsson lär testa sig framåt direkt.

V64-2

Ett väldigt öppet lopp där det krävs en hel del streck. 

7 Towbar har väl inget drömläge härifrån, men Andreas Andersson kommer troligen ändå testa sig framåt och visst är det dags för en etta i raden nu!?
Missa heller inte 9 Terri Hörsta som var bra sist och även fast det är lite tuffare uppgift nu kan det ändå räcka långt i det här ojämna loppet!

V64-3

  • Björn Goop har hittat en riktigt bra uppgift för sin 6 Enriko Ha som kommer vinna det här loppet utan att förta sig alldeles för mycket.

Läget är perfekt i volten och ekipaget sitter tidigt i ledning och styr hela vägen in i mål.

V64-4

Ytterligare ett Goop-tränat bud som blir hästen att slå trots bakspåret. 11 Imola Boko. Är väl inget att lita på vilket gör att gardering kommer behövas - men lugn start från bakspåret bäddar för felfri avgång.

6 Ace to Play kommer från en kanonseger på Solvalla och måste streckas tidigt - och missa heller inte Eric Berglöf med 9 Fly Even Higher som känns klart underskattad.
Missa heller inte 7 Bransbys Juke Box som visserligen känns lite ojämn, men intrycket vid segern på Lindesberg näst senast var fint och André Eklundh upp nu!

V64-5

Berne Gustafssons högkapable åttaåring blir säkerligen något att se fram emot här.

4 Wellino Avenue är tveklöst hästen att slå och jag tror Magnus Jakobsson kommer kunna ta sig förbi sitt främsta motbud i starten och sitter i ledning. Därifrån blir Wellino Avenue vääääääldigt svårslagen.
Triomphe Ferm är en tuff motståndare som säkert tar upp kampen, men Wellino Avenue håller jag högt här och jag spikar.

V64-6

5 Easy Creation och Björn Goop är ett tidigt bud i avslutningen, men hästen att slå är någon annan.
1 Indra's Secret
har ett kanonläge här och gjorde det riktigt bra senast. Med det loppet i kroppen förväntar jag mig en ännu vassare Indra's Secret här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips