V64: Tränarduell på Åby ikväll

V64: Tränarduell på Åby ikväll

Riktigt roliga lopp från Mölndal ikväll! Hemmatränaren Robert Bergh leder just nu tränarligan tätt före Peter Untersteiner. Just de två står i centrum ikväll!

V64-1

  • Redan direkt blir det duell mellan Robert Bergh och Peter Untersteiner. Jag vill inte fega och ta med de tre som ska segerstrida. Här tar vi ställning direkt! 
    5 That's Art är min vinnare tätt före 4 Höwings Unbeatable och 1 Tropicana Ås. 

Det kommer garanterat bli bra fart på loppet med en offensiv Höwings Unbeatable och en toppformad Tropicana Ås från innerspåret.
Detta hoppas jag gynnar That's Art i längden. Hästen kommer från en sämre insats, men var riktigt fin i två raka segrar före det. Jag hoppas och tror han är tillbaka i det skicket här ikväll. Då spikar vi!

V64-2

När Untersteiner knappar in på tränarligan, försöker Robert Bergh utöka ledningen i V64-2.
Här kör Bergh sin egentränade 4 Springbank som kan bättre än vad han visat en längre tid nu. Gick fullt okej på Solvalla senast och förhoppningsvis vänder det rätt den här gången.

5 Arvid S.H. är det lite samma kring som med Springbank och det ska bli intressant att se 6 Andover Hudson som nu regidebuterar för Peter Untersteiner från stall Kolgjini.
Missa inte 10 Benoit Simoni som jag inte tycker är mycket sämre än de mest betrodda här.

8 Tricky Face går bra över dessa längre distanserna och är väl värd en seger nu. Gått bra flera gånger om under hösten och lyckats med allt utom att vinna. Bortglömd ikväll!

V64-3

9 Ceasar Spin är självklar etta i det här loppet och det troliga är att Allan Kristensen styr in en enkel seger. Jag vågar dock inte lita på ekipaget helt och hållet och femåriga valacken är fortsatt lite orutinerad trots allt med sina 80 000 kronor insprungna över fjorton starter.
Där föreligger även viss galopprisk även fast bakspår är litet plus. 

6 Easy Winner är tidig bakom liksom 8 Pint of Choc.

V64-4

3 Gaya de Pervenche leder det här runt om om bara Conrad Luguaer lyckas hålla hästen felfritt. Kommer från galopp, men var riktigt fin näst senast.
1 Grace Occagnes
har läget med sig och André Eklundh är inne i en riktigt fin period som körsven.

9 Jackson Avery kan inte göra annat än att vinna lopp verkar det som och inställningen på den hästen verkar vara riktigt starkt. 

V64-5

  • Prinsessan är mycket svår att rubba i nuvarande skick

Peter Untersteiner går mot ännu en seger här och gör det nu med 4 Princess S.W.. Stoet har varit strålande på slutet och när främsta motbudet är struken är vägen öppen för Princess S.W.

Jag hade trott på god segerchans även fast motbudet varit kvar i loppet. Jag tror nämligen Princess S.W. är något för framtida stoeliten. Viss galopprisk finns där så klart, men litar på att Untersteiner löser det där.

Ska man tänka på gardering är det 9 Appaloosa som gäller!

V64-6

4 Rapide Yoda fick bästa läget av de jag tror på och den här gången slipper han Seismic Wave i startfältet. Jag tror Johan Untersteiner siktar mot ledningen och där ska ekipaget slås.
Pappa Untersteiner har med 6 Mellby Guard som är minst lika given som givit oss några riktigt fina intryck på slutet.

7 J.H.Respons närmar sig seger och det går inte att komma ifrån 5 Harbour Eightysix som i år har fantastiska åtta segrar på tolv starter.

DAGENS DUBBEL

DD-1: 4 Princess S.W.

I DD-1 är det självklart att jag spelar med 4 Princess S.W.. Hon borde ha mycket stark segerchans.

DD-2: 4-6

I DD-2 tror jag mycket på 4 Rapide Yoda och 6 Mellby Guard vilket gör att jag istället höjer radpriset och stannar vid dessa två.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Sprintermästarhelgen är här. En ut av sommarens absoluta höjdpunkter. Tyvärr får man följa folkfesten ifrån tv-soffan i år. Tre uttagningslopp som ... Läs travtips

Vinnarspel lopp 12 Halmstad, Stosprinten4 Sashay My Way såg lysande ut i försöket och kommer gå framåt med det loppet. Öppnar bättre med spår ... Läs travtips

V75 1 8 Green Manalishi har inte fått till det riktigt ännu i Sverige, även om han sett väldigt fin ut. Han är en av förhandsfavoriterna att vinna ... Läs travtips

Extra V75 från Halmstad pga Sprintermästaren. Riktigt roliga lopp med stort underhållningsvärde med några av Sveriges bästa 4-åringar. Vi ... Läs travtips

Spännande omgång på Lindesberg och Fornaboda denna kväll, jag tycker på förhand det ser ganska skräll vänligt ut och tror på ganska bra utdelning ... Läs travtips

Äntligen är det dags för sprintermästaren och V75 från Halmstad! Formen är mycket god med full pott två veckor i rad så jag kliver i den här helgen ... Läs travtips

Dags för en av årets häftigaste travkvällar, sprintermästaren. För er som inte är helt bekanta med detta så är det landets bästa 4 åringa killar som ... Läs travtips

Dags för en härlig travkväll igen, när sprintermästaren och stosprintern ska avgöras. Det finns ju några fina minnen från dessa lopp. Det ska bli ... Läs travtips

En väldigt vacker torsdag från Halmstad väntar med Sprintermästaren och Stosprintern som höjdpunkterna.Favoritbetonad omgång? Möjligen så, men stall ... Läs travtips

I lopp 8 tilika V75-2 tycker jag mig ha hittat en Head 2 Head mellan 2 hästar där oddset är snedvridet mot min bedömning. Det handlar om Nr 1 Brake ... Läs travtips

Fantastiska tävlingar på Halmstad ikväll. I lopp 13 är det stayerlopp - Eclipse Am har jag högre krav på! Eclipse Am var senast tillbaka efter ... Läs travtips