V64 torsdag: Briljans av stall Tinter

V64 torsdag: Briljans av stall Tinter

Vi tar siktet mot Närke, Örebro och Örebrotravet denna torsdag kväll. En rätt öppen V64-omgång, men där stall Sybille Tinter briljerar i början!

V64-1

Motståndet är något helt annat den här gången. Och det här tycker jag gott han ska vinna, kämpen 11 Payet D.E.
Senast gjorde han det klart bra även fast det inte höll hela vägen på Solvalla. Nu besöker han Örebro istället mot lite enklare konkurrenter och det här ska han kunna vinna tillsammans med Kim Eriksson.

V64-2

 • Det är ett kul montélopp men där jag tycker tre höjer sig rejält över mängden. Av dessa tre tar jag självfallet ställning.

9 New Dawn regidebuterar för Sybille Tinter och testar även på monté igen. I två tidigare insatserna i monté tycker jag New Dawn gjort bra ifrån sig. På ryggen ikväll får hästen en av de bästa ryttarna och kuskarna vi har, nämligen Emilia Leo. New Dawn stred vad han kunde senast på V75 och med respekt för konkurrenterna så är det helt annat motstånd att runda ikväll... Det tror jag han gör!

  V64-3

  Hemmahästen 12 Scary Montreal ställer sig inför en klart tuffare uppgift nu än tidigare, men Thomas L Nilsson-tränade femåringen har verkligen inlett tävlingskarriären femstjärnigt med tre segrar och en andraplats på fem starter. 
  Det ska vara hästen att slå i fältet med tanke på vad valacken bjudit oss på, men det är som sagt helt annan uppgift nu för hemmahästen - således känns det inte som ett spikförslag.

  Scarlet Knight-sonen 2 Gassin Am har intressant uppgift. Här gör fyraåringen sin sjätte start i karriären och senast gjorde han sitt första lopp på fyra månader. Med det loppet i kroppen borde han vara längre fram i formen nu. Gassin Am har änn uinte fått segra på sina fem starter, men i comebacken senast var det nära. Känns som klart värsta motbudet till Scary Montreal.

  Rikard N Skoglund fick senast sitta upp bakom 5 Iggy Boko och det kunde ju knappast gå bättre än att Iggy Boko där tog karriärens första seger. Femåringen har kämpat sig tillbaka starkt efter varit ifrån sedan september 2018, och kunde senast med två genomkörare i kroppen göra riktigt väl ifrån sig.

  V64-4

  Stefan Arvidsson reser till Örebro med två hyggliga chanser. Här selar han ut chans nummer 1 i form av 15 Lyckans Cash. Ulf Ohlsson ska först och främst lösa att hästen går iväg härifrån då Lyckans Cash visat osäkerhet flera gånger om förr.
  Det är många att ta sig förbi, så jag vågar inte gå fullt ut på Lyckans Cash men löser det sig bara något så när så är det här bästa hästen!

  13 Kitsune är den med klart bäst form i fältet och som tidigare är det Carl Johan Jepson upp!

  V64-5

  2 Han Herred gjorde klart bra ifrån sig i årsdebuten senast på Bergsåker. Nu är det åter bra läge bakom bilen och liknande insats som senast ska räcka långt den här gången. Jag tycker dock där finns några roliga bakom som är värda att strecka!

  10 Athos Race tycker jag är intressant direkt i hans årsdebut. Det är en ojämn herre som man inte riktigt vet vart man har, men jag förväntar mig att Athos Race är tävlingssugen här och då kan han helt klart runda det här.
  4 Peder Mykla
  har ställts mot tuffare gäng än det här och räds knappast Han Herred.

   V64-6

   Stefan Arvidssons chans nummer 2 startar här i form av 9 Axl Brown som under hela vintern och framförallt två senaste starterna visat riktigt bra intryck. Rikard N Skoglund känner till hästen väl och Axl Brown ska räknas tidigt här.

   • 7 Twice Kronos gör högintressant start! Detta är åttaåringens första start sedan Elitloppshelgen ifjol!
    Åttaåringen är i grunden överlägset bäst men det är givetvis tufft att begära att han bara "ska vinna" här efter sin långa frånvaro. Därtill blev läget lite mindre bra bakom bilen, men valacken bör duga långt här ändå även fast formen inte är där än.

   1 Young King har i sina fem senaste starterna lottats till spår 1 vid tre tillfällen. Han är riktigt bra men även riktigt ojämn. För andra gången i karriärens 21:a start sitter nu annan kusk upp än Per Lennartsson och det är inte vem som helst - utan Ulf Ohlsson! 

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

   Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

   V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

   Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

   Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips