V64: Toppkväll på Valla! » 14 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Toppkväll på Valla!

Tisdag kvällen med V64 på Solvalla är en högklassig sådan där framförallt avslutningen bjuder på flera stjärnor som gör upp!

V64-1

Solklar favorit i fara!

Vi välkomnar 6 Short In Cash tillbaka och som här har perfekta förutsättningar för att vinna direkt. Läge för ledningen i voltstarten och Björn Goop bör inte booma möjligheten och Short In Cash är hästen att slå. Däremot är han sällan något att lita på även fast man vet att kapaciteten finns där. Ikväll blir han tydlig favorit och jag tycker det är tufft att begära seger direkt bara så där.

Jag gillar hur 8 Wreckless M.M. sett ut i sina två starter i år. Även fast läget är klurigt den här gången, tror jag han är i klart bättre form för dagen än Short In Cash och ikväll blir han betydligt mindre spelad. 
Kantbollen i loppet är 2 Maple Hill's Eto'o. Prickar Kevin Oscarsson starten rätt så är det inte omöjligt att ekipaget kan bråka mot Short In Cash om ledningen. 

V64-2

2 Assault stormtrivs verkligen i montén och tillsammans med Sofia Adolfsson. Ikväll är det ett riktigt fint lopp han går ut i och jag håller Assault som förstahästen.
Knappt bakom har vi 4 Flashing Boko som troligen är loppets ledarhäst. Är inte mycket sämre än Assault.

Gulddivisionshärdade 3 Nappa Scar gör intressant montédebut och hur kommer 5 Veloce du Banney prestera med två lopp i kroppen!?

I montéloppet tar jag alla även fast Assault är given förstahäst. 

V64-3

Mycket fin klass på detta treåringsloppet där jag spikar!

Jag tror nämligen Örjan Kihlström kommer lotsa in 2 Alert Kronos till ett perfekt och vinstgivande lopp. Med främsta motbudet utvändigt om sig är det inte omöjligt att Kihlström testar för ledningen direkt. Skulle det gå hem är det toppchans. Oavsett tror jag dock Alert Kronos för ett perfekt löp hela vägen och strider om segern.

Jag spikar i ett jämnt treåringslopp!

V64-4

Hans-Owe Sundberg har en riktigt intressant fyraåring i stallet i form av 9 Real Caviar. Från framspåret hade det varit toppchans - från bakspåret är det bara god segerchans. Hon verkar vara en riktig hårding och har en fast på hovarna få i det här loppet kan mäta sig mot. Torbjörn Jansson känner stoet utan och innan och ekipaget kan runda allt till seger. 

Jorma Kontio siktar på att upprepa senaste segern med 6 Flavienne Lascaux som vann från ledningen i mycket fin stil. Hon är dock inget att lita på och galopprisken ligger där och lurar... Felfritt däremot är det solklart värsta motbudet till Real Caviar.
2 Amper
är även hon oerhört osäker av sig och har svårt att hålla reda på hovarna. Stor galopprisk även här, men utgångsläget är fint och Örjan Kihlström tar det säkert lugnt och försiktigt. Amper duger gott om hon bara sköter sig.

4 Young Spirit kördes försiktigt i årsdebuten för tre starter sedan och har sedan svarat med två fina insatser på raken. Från spår 4 över den korta distansen och med formen precis där den ska vara, så lär Per Lennartsson ge henne chansen!

V64-5

Likt V64-1 blir Björn Goop stor favorit även här med en jag håller mig tveksam till. Visst gör säkert 2 Cameron Dream säkert upp om segern, men garderingen är given  och jag håller inte ens hästen som förstahästen.

Gillade verkligen intrycket på 9 Bravo Navarone i comebacken senast och han behövde sannerligen inget lopp i kroppen för att prestera. Han går även riktigt bra över dessa distanserna och ska bli riktigt intressant med loppet i kroppen. 12 Qahar Q.C. ska först och främst trava, men är en riktig stark åttaåring som varit ute i lite väl tuffa sällskap den här säsongen - därav trista raden. 

Robert Bergh besöker Solvalla ikväll med bland annat 10 Mellby Drake som likt Bravo Navarone presterade i fin stil i sin årsdebut. Tycker det här är främsta motbudet till Bravo Navaronne tätt följt av Cameron Dream.

V64-6

Meadow Roads lopp med 200 000 kronor i förstapris blir en riktig godbit att kolla in!

En av många stjärnor från Daniel Redén visar upp sig och här är det 10 Perfect Spirit. Bakspår över korta distansen är väl alltid lite utmanande, men jag tycker Perfect Spirit verkligen sett toppfin ut och han är klart bästa hästen i fältet, både på kapacitet och dagsform. Han är min vinnare av loppet och spikas!

6 Nadal Broline blir högintressant i debuten för Björn Goop och han är van vid att prestera direkt efter vila. 1 Milliondollarrhyme blir spännade att se hur han duger i det här sällskapet och ska 8 Muscle Hustle vakna på rätt sida av boxen utmanar han Perfect Spirit.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dubbeltrav på Axevalla och analysen gäller för lördagens omgång! På resande fot just idag och lägger samtliga tre system lördag MEN på söndagens ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten. Våra andelar hittar ni här!V75-1 Bronsloppet ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

Dubbla V75:or är det dags för när vi beger oss mot Axevalla och dess härliga sommartrav. Lopparkiven har gått varma dessa dagar och här får det inte ... Läs travtips

Trevlig helg på er och dags för trippeltrav på Axevalla. Som rubriken lyder så tycker jag på förhand att de är den svåraste omgången någonsin sedan ... Läs travtips

V75 20/7 avgörs på Axevalla travbana. Omgången bjuder på riktigt grymma lopp och vi gör ett försök att nå sju rätt. Omgången ser riktigt klurig ... Läs travtips

Inte helt lättlöst omgång på Axevalla men jag tror mig ha lösningen, Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR ... Läs travtips

Dagens V75 Från Axevalla är verkligen något utöver de extra. Vi har börjat se detta fenomen allt oftare i spellistorna och jag är nöjd, 3140 meter ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips