V64: Toppkväll på Valla! » 14 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Toppkväll på Valla!

Tisdag kvällen med V64 på Solvalla är en högklassig sådan där framförallt avslutningen bjuder på flera stjärnor som gör upp!

V64-1

Solklar favorit i fara!

Vi välkomnar 6 Short In Cash tillbaka och som här har perfekta förutsättningar för att vinna direkt. Läge för ledningen i voltstarten och Björn Goop bör inte booma möjligheten och Short In Cash är hästen att slå. Däremot är han sällan något att lita på även fast man vet att kapaciteten finns där. Ikväll blir han tydlig favorit och jag tycker det är tufft att begära seger direkt bara så där.

Jag gillar hur 8 Wreckless M.M. sett ut i sina två starter i år. Även fast läget är klurigt den här gången, tror jag han är i klart bättre form för dagen än Short In Cash och ikväll blir han betydligt mindre spelad. 
Kantbollen i loppet är 2 Maple Hill's Eto'o. Prickar Kevin Oscarsson starten rätt så är det inte omöjligt att ekipaget kan bråka mot Short In Cash om ledningen. 

V64-2

2 Assault stormtrivs verkligen i montén och tillsammans med Sofia Adolfsson. Ikväll är det ett riktigt fint lopp han går ut i och jag håller Assault som förstahästen.
Knappt bakom har vi 4 Flashing Boko som troligen är loppets ledarhäst. Är inte mycket sämre än Assault.

Gulddivisionshärdade 3 Nappa Scar gör intressant montédebut och hur kommer 5 Veloce du Banney prestera med två lopp i kroppen!?

I montéloppet tar jag alla även fast Assault är given förstahäst. 

V64-3

Mycket fin klass på detta treåringsloppet där jag spikar!

Jag tror nämligen Örjan Kihlström kommer lotsa in 2 Alert Kronos till ett perfekt och vinstgivande lopp. Med främsta motbudet utvändigt om sig är det inte omöjligt att Kihlström testar för ledningen direkt. Skulle det gå hem är det toppchans. Oavsett tror jag dock Alert Kronos för ett perfekt löp hela vägen och strider om segern.

Jag spikar i ett jämnt treåringslopp!

V64-4

Hans-Owe Sundberg har en riktigt intressant fyraåring i stallet i form av 9 Real Caviar. Från framspåret hade det varit toppchans - från bakspåret är det bara god segerchans. Hon verkar vara en riktig hårding och har en fast på hovarna få i det här loppet kan mäta sig mot. Torbjörn Jansson känner stoet utan och innan och ekipaget kan runda allt till seger. 

Jorma Kontio siktar på att upprepa senaste segern med 6 Flavienne Lascaux som vann från ledningen i mycket fin stil. Hon är dock inget att lita på och galopprisken ligger där och lurar... Felfritt däremot är det solklart värsta motbudet till Real Caviar.
2 Amper
är även hon oerhört osäker av sig och har svårt att hålla reda på hovarna. Stor galopprisk även här, men utgångsläget är fint och Örjan Kihlström tar det säkert lugnt och försiktigt. Amper duger gott om hon bara sköter sig.

4 Young Spirit kördes försiktigt i årsdebuten för tre starter sedan och har sedan svarat med två fina insatser på raken. Från spår 4 över den korta distansen och med formen precis där den ska vara, så lär Per Lennartsson ge henne chansen!

V64-5

Likt V64-1 blir Björn Goop stor favorit även här med en jag håller mig tveksam till. Visst gör säkert 2 Cameron Dream säkert upp om segern, men garderingen är given  och jag håller inte ens hästen som förstahästen.

Gillade verkligen intrycket på 9 Bravo Navarone i comebacken senast och han behövde sannerligen inget lopp i kroppen för att prestera. Han går även riktigt bra över dessa distanserna och ska bli riktigt intressant med loppet i kroppen. 12 Qahar Q.C. ska först och främst trava, men är en riktig stark åttaåring som varit ute i lite väl tuffa sällskap den här säsongen - därav trista raden. 

Robert Bergh besöker Solvalla ikväll med bland annat 10 Mellby Drake som likt Bravo Navarone presterade i fin stil i sin årsdebut. Tycker det här är främsta motbudet till Bravo Navaronne tätt följt av Cameron Dream.

V64-6

Meadow Roads lopp med 200 000 kronor i förstapris blir en riktig godbit att kolla in!

En av många stjärnor från Daniel Redén visar upp sig och här är det 10 Perfect Spirit. Bakspår över korta distansen är väl alltid lite utmanande, men jag tycker Perfect Spirit verkligen sett toppfin ut och han är klart bästa hästen i fältet, både på kapacitet och dagsform. Han är min vinnare av loppet och spikas!

6 Nadal Broline blir högintressant i debuten för Björn Goop och han är van vid att prestera direkt efter vila. 1 Milliondollarrhyme blir spännade att se hur han duger i det här sällskapet och ska 8 Muscle Hustle vakna på rätt sida av boxen utmanar han Perfect Spirit.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips