V64: Toppkväll på Färjestad!

Tisdagar brukar för majoriteten vara en trist och händelsefattig dag. Den här veckan har vi ett rejält undantag! På Färjestad körs V64 med topplopp och flera profiler till start. Se och njut av tisdag kvällen med oss!

KLICKA HÄR FÖR ANDEL I SYSTEMET!

V64-1

Att återkomma till tävlingsovalen i högsta klassen och vinna direkt är inte enkelt. Däremot är 7 Seismic Wave något extra och sanningen är den att han möter ett klart överkomligt motstånd i sin comeback här. Spår 7 är givetvis inget vidare, men jag tror ändå Björn Goop laddar iväg och jag ser ekipaget trots allt som spetsfavoriten. 

3 Red Bar är främst emot som äntligen fått ett vettigt utgångsläge, men jag förväntar mig att Seismic Wave slår dessa på ren grundkapacitet. Stark spik!

         V64-2

         Stall Nurmos kan även segra i andra avdelningen. 
         Här startar de med 6 Isabelle Cash som snöpligt nog galopperade bort sig för första gången senast - och det i finalen av Trav-Oaks. Före det har hon radat upp segrarna och varit obesegrad. Nu återgår hon till skor runt om och till balansen som hon lyckats så bra med. 
         Även fast stall Djuse med 4 Florence Ima kommer ladda emot om ledningen, så tror jag ändå inte någon riktigt vill ta upp kampen mot Isabelle Cash som här kan ta snabb revansch på sig själv. 

         11 Chatty Kronos är den jag har som värst emot. Även det här stoet är även hon av det hårdare slaget och som är van vid att avancera ute i spåren. Jag gillar verkligen fartresurserna hon haft vid avancemangen! 12 Bouillabaise har jag ofta vurmat förr men från det här läget tror jag väl knappast på någon offensiv taktik.

           V64-3

           Riktigt fint treåringslopp det här och den att slå blir 1 Albacete som har god chans att kunna försvara innerspåret och lyckas Ulf Ohlsson med det så har den här valacken visat förr att han kan strida runt ovalen hela vägen från ledningen till seger.
           Adrian Kolgjini sitter upp bakom 3 Aramis Face som inte alls var till sin fördel senast, men jag tar det som engångsgrej och hoppas han är som han var näst senast och för tre starter sedan. 6 Sourire Frö var strålande bra vid segern för tre starter sedan och har sedan svarat upp med två jättebra insatser i tuffa sällskap. Treåringen har visat prov på stark inställning och verkligen gått hela vägen in i mål.

           På bakspåret finns några riktigt kapabla tävlare. Framförallt 9 Indy Rock ska man självfallet ha ögonen på som återgår till skor runt om. Han kördes barfota för första gången vid uttagningen och sedan finalen i Kriteriet. Båda gångerna från jobbiga lägen. Jag tror han blir att räkna med här nu igen och framförallt tror jag Johan Untersteiner har höga tankar om sin häst och kör även därefter...

              V64-4

              Efter en mycket stark senvinter och vår har 6 Bara du Chene haft det tuffare under sommarmånaderna och inte alls levererat. Näst senast var han klart godkänd och följde sedan upp med en bra andraplacering på Mantorp senast. Jag tror han är på väg tillbaka till sitt rätta jag igen.
              Nu går han ut över en distans han hanterar utan bekymmer och jag tror att femåringen är segermogen igen. Han kommer gå väldigt starkt ute i spåren!

              1 Cash är intressant motbud som slagit Bara du Chene förr. Femåringen har fått ett lopp i kroppen som visserligen bjöd på galopp mot slutet, men en felfri Cash kommer tveklöst att utmana Bara du Chene hela vägen. 
              11 Billions
              väntar man ju på att det ska lossna för och se upp för 4 Sandsjöns Arras och 10 Will I Am.

                  V64-5

                  4 Titan Yoda är den självklara ettan för mig i det här jättefina fyraåringsloppet. Valacken återgår till skor runt om. Han testades barfota runt om i Derbyt senast där han aldrig riktigt kom in i matchen. Jag litar på att han är sitt rätta jag här igen och blir hästen att slå.

                  Stall Nurmos kan ha en riktigt fin kväll och se upp för 7 Sahara Jaeburn som de rycker skorna på och som Jorma Kontio kommer ladda framåt med. Ett "lyxstreck" i loppet jag vill varna för är 10 Hulken Sisu som åter körs med jänkarvagn och jag blir inte förvånad ifall han bjuder på en ruggig avslutning i spåren.
                  9 Mr Mah Can
                  gör mer eller mindre aldrig ett dåligt lopp och fick snygga till självförtroendet senast igen med en bra seger.

                   V64-6

                   Robert Bergh har flera kapabla hästar i stallet och frågan är om inte 7 Fifty Cent Piece är den främsta just nu? Stoet har haft ett strålande år och visat klassen flera gånger om. Bergh har säkert respekt för en del av konkurrenterna här, men tror framförallt att han har bästa stoet i fältet. Jag tror han gärna rent av tar positionen utvändigt ledaren (vilket är det mest troliga) och kan trots det vinna.

                   2 Hall of Am höll jag som min vinnare i Derbystoet och dessvärre hade hon inte sin bästa dag där. Nu återkommer hon igen och från ett perfekt läge bakom bilen hoppas jag hon hamnar perfekt på det. Jag håller henne högt!
                   5 Global Brilliance
                   är rysligt snabb bakom bilen och är den tuffa konkurrenten om ledningen mot Hall of Am. Hon gjorde verkligen ett jättebra lopp i Derbystoet och verkar även trivas med Erik Adielsson.

                   Bästa spelbolaget för travodds

                   Bet365

                   Bäst på fasta odds
                   • Världens största spelsajt
                   • Egna fasta travodds
                   • Bra välkomsterbjudande
                   • Inget poolspel
                   Välkomstbonus
                   1250 SEK i spelkrediter
                   Hämta bonus Besök hemsidan

                   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                   Sammanfattning

                   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                   Läs hela recensionen

                   Fler aktuella travtips

                   Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

                   Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips