V64: Talangfull Valla-kväll » 5 aug. | Martin - Travstugan.se

V64: Talangfull Valla-kväll

Tisdagens V64 hämtar vi från Solvalla där flera fyra- och treåriga talanger visar upp sig. Både stall Melander och Westholm kommer laddade med segerbud!

Klassen är mycket god från Solvalla denna kväll och stall Stefan Melander och Jörgen Westholm är de två som sticker ut lite.
På V64-spelet tycker jag det ser streckkrävande ut mot slutet, vilket gör att det i de inledande loppen blir strecksnålt...!

V64-1

  • Stall Stefan Melander har en väldig skara hästar till start denna kväll. I V64-1 startar den med bäst segerchans!

Tarzan själv sitter upp bakom 5 Evaluate som han gjort flera gånger förr. Motståndet håller hygglig klass, men jag har svårt att se någon som kan hota Evaluate som tidigt lär sitta i ledning.
Mycket stark spik!

Om man mot förmodan garderar loppet vill jag lyfta fram 3 Maze Runner som gjort det bra flera gånger om på topptider utan att få vinna.

V64-2

Maharajah-sonen 6 Strong Heartbeat har sannerligen inlett strålande i sin karriär. Fyra raka segrar har det blivit och så länge han radar upp segrarna på ett övertygande sätt är det självklart att lyfta fram honom som loppets etta och troliga segrare.
Trots att han var borta med febersläng en period, visade han upp starka takter senast och fortsatte sitt segertåg.

  • Ledningen är inom räckhåll och så länge han radar upp segrarna finner jag ingen anledning att gardera.

Bakom vid gardering:
Jag har stor respekt för 4 Grevin Sisu som svarade för karriärens bästa insats senast. Kan definitivt ge favoriten en match.

V64-3

Även här sitter Westholm upp bakom egentränat som ännu inte förlorat. 5 Easy Cash svarade upp sin debutseger med en än övertygande seger senast och ekipaget kommer säkerligen testa sig framåt tidigt.

Frode Hamre-tränat besöker Solvalla denna tisdag och gör det med att sätta upp Björn Goop. Det känns alltid väldigt intressant så klart och 6 Admiral Knick ska bli spännande!

Björn Röcklinger kan ha en stor talang i stallet i form av 10 Galileo Am som i karriärens första seger senast visade upp en rejäl styrka. Känslan är att Örjan Kihlström kommer passa perfekt bakom denne treåringen.
12 Galaxy Am
har ett urtrist läge vilket givetvis gör det svårt, men hon känns väldigt spännande med debutloppet överstökat (seger!) och kommer säkert vara i än bättre slag nu. Kan få loppet serverat till sist.

V64-4

Fina tävlingskvällens enda mindre fina lopp...

Det är knappast något topplopp vi bjuds på i V64-4, även fast 14 Malkin och 13 Cameron Dream är några väldigt rutinerade tävlare.
Viss risk för trafikproblem härifrån och främsta segerbudet startar tjugo meter framför.

4 Enjoy's Wifi är förstahästen för mig, vars främsta hot först och främst är utgångsläget. Felfritt tror jag på tidigt avancemang framåt och med lopp i kroppen efter en månads paus kan det vara läge för en etta i raden här.

V64-5

  • I detta Victory Tillys lopp belönas vinnaren både med 100 000 kronor och en plats i nästa veckas Jubileumspokalen.

4 Vainqueur R.P. gick strålande näst senast för Björn Goop. Senast förstördes segerchansen av galoppen, men femåringen återhämtade sig starkt. Här tror jag första segern i regi Goop kan komma.
9 Speedy Face är den jag fastnat lite för. Han är lika ojämn som han är kapabel och jag minns ännu insatsen på Åby i våras där han hade uppvisning. 

5 Snowstorm Hanover har äntligen börjat leverera ordentligt och har gjort det bra i två raka starter nu.

V64-6

Vid genomgången av detta loppet fastnade jag tidigt för Peter G Normans båda bidrag.
Norman själv kör 5 Kavata Käll som visat tendens till uppåtform på slutet. Carl Johan Jepson sitter upp bakom stallkamraten 9 Latte Käll som varit en klar besvikelse en tid nu. Intressant vad Jepson kan uträtta!

Björn Goop sitter upp bakom 7 Vega Etoile som i årets åtta starter ännu är segerlös. Lär säkert göra upp om det, men är inget man ska hålla i handen direkt...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

Jackpott på 60 miljoner å jag har hittat dragen!Åter igen en jackpott som hägrar denna gång med E3 finalerna på Örebro.  NORRLANDS DELUXE ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips

Jocke Travstugan, bygger helt på denna analys och ranking.https://www.atg.se/direktenryd/spel/63484_V75_2019-08-17_32_5 Jocke Idioten, står ... Läs travtips

Lördag 13/8 är det dags för V75 på Örebro med hela 60 MILJONER i Jackpot. Räkna med att jag är taggad och vi spelar för miljonerna igen. Omgången ser ... Läs travtips

Då var de lördag igen och dags för ännu en v75 omgång, denna gång från Örebro. I onsdags blev de 7 rätt tllsammans med resten av Sverige men i flera ... Läs travtips