V64: Starka spikar i jackpotten » 12 feb. | Martin - Travstugan.se

V64: Starka spikar i jackpotten

Ikväll är det V64 från min hemmabana Jägersro.
Jag tycker omgången innehåller två mycket starka spikar i denna jackpottomgång!

Snöpliga fem rätt igår. Spiken Rolex Bigi levererade och jättefavoriten Andy Pandy One svek vilket gjorde att värdet var riktigt bra inför avslutningen. Dessvärre kunde inte Lady Haythrow leverera och vi landade på fem rätt.
Nya tag ikväll på Jägersro!

V64-1

Ska det äntligen vara dags för 3 J.H.Mannerheim nu? Det är mycket möjligt. Motståndet är något enklare än vad han är van vid och från spår 3 över kort distans förväntar jag mig en placering bland de främsta.
Stor respekt för 2 Triton Neergård som går starkt från ledningen och Jeppe Juel tar på sig gashandskarna och laddar framåt!

5 Prosperous ska inte heller nonchaleras och med lopp i kroppen väntar jag mig en vass insats!

V64-2

Visst förekommer där en liten risk för galopp, men jag tror trots allt att 12 Bonnies Celebrity kommer iväg. Som hästen ser ut att stormtrivas finner jag verkligen ingen anledning att gardera upp honom. Tar han sig bara iväg, går han åter ut mot ett motstånd som ska vara passande att ta sig förbi ute i spåren. 
Jag ser fram emot en uppvisning.

V64-3

9 It's My Boko årsdebuterar och ska bli riktigt intressant här direkt. Svarade för några riktigt fina prestationer under hösten och härifrån kommer hon kunna svepa förbi majoriteten.
7 Cinnamon Spitfire har lite svårt utgångsläge, men är ständigt lite underskattad och en jag oftast håller ögonen på. Värd en seger nu!

4 Spring Alone är förmodligen den att slå från ledningen. 

V64-4

Givet att 1 Dream of Nature är hästen att slå. Kommer leda loppet väldigt länge. 11 Vanyar Pil är i grunden den bästa hästen i fältet och är tidig som andrahäst.
Se även upp för 12 Kiss My Lips H.C. samt 6 Hip Hurray Boko som årsdebuterar här. Avslutade året med två godkända insatser på V75.

V64-5

11 Sevilla har kommit tillbaka riktigt starkt och i nya regin, Joakim Lövgren, har han mer eller mindre gjort bra ifrån sig varenda gång. Går ut mot lite enklare motstånd den här gången och det här ser ut som en mycket god segerchans för sjuåringen.

V64-6

  • Klassen den står främst 15 Harran Boko för så klart. Utan strul kan han krossa hela fältet om det inte blir lite väl mycket positionstrul härifrån.

6 Echelon är tillbaka efter en kort sjukdom. Från läget tror jag det är givet att Joakim Lövgren testar framåt direkt. Likaså 7 Gaya di Quattro ska inte nonchaleras. Gjorde det riktigt bra senast efter lång frånvaro. Med lopp i kroppen och plusintrycket därifrån är det intressant skräll.

12 Moliere blandar och ger lite men tål att gå ute i spåren.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips