V64: Spik i början och slutet

V64: Spik i början och slutet

Solvalla håller god klass denna V64-kväll och omgången både inleds och avslutas med spikar från bakspår!

Hevin Boko startar i kvällens Stoeliten

V64-1

 • Björn Goop sätter fart på V64-kvällen med sin segerrike holländare!

11 Giant Shadow har fått en toppenstart på karriären i Sverige med fyra raka segrar. Intrycket har varit strålande och att se honom som annat än en vinnare känns tämligen långsökt. Jag tycker han ska ha god segerchans även den här gången.

Äveen innan hästen flyttades till Goop radade han upp segrar och Giant Shadow ser ut att bli något extra för stall Goop!

V64-2

 • Kvällens öppnaste lopp med tvååringar som tävlar om fina pengar. Även fast man sett fin talang i vissa av hästarna så är det svårt att lita på hur de ska prestera.

Jag gillar verkligen vad jag sett av Mattias Djuses talanger och här kör han ut med 3 Usain Tilly. Vann direkt i debuten senast på mycket övertygande sätt och blir garanterat att räkna med här.
Även Anders Zackrisson har spännande tvååring i stallet i form av 4 Mazita Sound som inlett tävlingskarriären med två raka segrar. 
7 Sayonara
har visserligen svårt läge här men var strålande bra senast. 

V64-3

 • Bold Eagle har visat upp en hel del högkapabla avkommor så som Aetos Kronos. Här har han ännu en son som har kunnandet för att bli en toppstjärna.
  10 Dominic Wibb
  visade upp sitt fulla register senast där han vann från utvändigt ledaren. Nu besöker han Solvalla för första gången och även fast det är första långresan i karriären tror jag han blir mycket svårstoppad.

3 Global Annunity är tidig bakom liksom 11 No Pressure som varit klart bra i sina tre inledande starter i karriären.
4 Laurentius Valiant
känns klart underskattad och ser man om hur han såg ut i sina två första starter har han visat att han är klart bra att utmana dessa tre.

  V64-4

  • Peter Untersteiner verkar inte helt belåten med läget men trots det tror jag 11 Electric Rain blir att räkna med.

  Jag tycker loppet är vidöppet och kräver en hel del streck om man inte tar ställning.

  Björn Goop kan sitta på leken med 4 Mellby Hawaii som tidigt sitter i ledningen och visst kan det hålla hela vägen.
  Björn Röcklinger har intressant skrällbud i 8 Bling Bling som inledde karriären med två godkända insatser. Däremot har två senaste starterna varit klara plus och Bling Bling besöker Solvalla med toppform!

  V64-5

  • Stoeliten med 125 000 kronor i förstapris.

  5 Dear Friend har utvecklats rejält den här säsongen och gick fullt okej i sto-EM näst senast. Senast var hon klart bättre bakom omöjliga Mellby Free och Erik Adielsson är säkert offensiv direkt.
  4 Shadow Gar
  har spår invändigt om och lyckas Carl Johan Jepson hålla ut Dear Friend kan Shadow Gar fortsatt utmana om segern även fast stoet inte är i samma höga klass som tidigare.

  1 Hevin Boko har varit en klar besvikelse den här säsongen och det har inte riktigt lossnat för henne. Likt näst senast sitter Rikard N Skoglund upp och jag hoppas femåringen visar sin rätta sida den här gången.

  V64-6

  • Anders Eriksson sitter åter bakom vinnaren och det är åter Morten Waage-tränat.
   9 Track Angle
   har visserligen bakspår men jag tycker motståndet känns klart ljummet och formsvagt för dagen. Track Angle däremot har gått bra flera gånger om och löst liknande uppgifter förr. Jag tror han vinner igen.
  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Ännu en V64-kväll väntar oss från Solvalla denna tisdag. Speciellt för omgången är att vi i V64-5 bjuds på kallblodseliten!V64-11 Eldorado B. är ... Läs travtips

  Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips