V64 Solvalla: Två roliga spikbud

Vi välkomnar tillbaka Svante Båth-stjärnan som selas ut och vinner direkt i årsdebuten.
Överlag fin klass på V64-kvällen.

V64-1

  • Vi välkomnar tillbaka Svante Båth-stjärnan, 7 Very Kronos, ikväll som förmodligen går mot ännu en framgångsrik och stark säsong.
    Motståndet ikväll? Högst beskedlig och det här löser Very Kronos med träningsbalans och kudden kvar i ansiktet.

V64-2

Det löste sig inget vidare för 2 Moon Zappa förra veckan som betrodd. Galoppen förstörde segerchansen direkt men hämtade upp sig starkt efter det. Tror hon kan ta snabb revansch på sig här - men jag streckar på något bakom.

Varnar främst för 5 Made My Day som gick bra som tvåa senast och hoppas hon fortsätter göra bra ifrån sig ikväll igen och kan vara en kul kantboll!
Både 8 Royal Tilly och 9 Valparaiso är bra nog att kunna utmana, men båda ska först och främst sköta sig och komma iväg felfritt...

V64-3

Ruth J Andersson kommer garanterat ha många fina ögonblick med sin 9 Je t'Aime Explosiv som närmast laddar för V75-final på Åby. Kommer ju garanterat sluta långt framme ikväll igen, men tror väl knappast valacken kommer köras särskilt stenhårt...

4 Gazza B.R. är fortsatt obesegrad och visst är det svårt att göra annat än att tro vidare på honom. Oklart vart han hamnar härifrån, men visat inte minst senast att han kan hantera positionen utvändigt ledaren och lösa uppgiften ändå.

V64-4

  • Leif Witasp har ett riktigt intressant löfte i stallet i form av 9 Definitif Launcher. Fått ett riktigt bra slagläge härifrån att krossa hela fältet.
    Utan strul längs vägen? Ja, då tror jag nog det kan bli en övertygande seger. Jag spikar!

V64-5

Per Lennartsson har en högst lämplig uppgift med sin 1 Cyprus A.T..
Favoritskapet kommer vila tungt på ekipaget och visst ser det ut som att det blir ledning runt om och en tämligen odramatisk historia.

  • Jag gör det som möjligen är onödigt; garderar upp med några och hoppas på favoritfall.

12 Feather Sisu är bra i ordning för dagen och en i grunden bättre häst än favoriten tror jag. Även 13 Alliss Wadd är i grunden en mycket bra häst, men på slutet varit klart formsvag. Kan bättre än så och hoppas hon ikväll efter nästan en månad ifrån är tillbaka i samma goda slag igen.

V64-6

  • Kvällens öppnaste tillställning kommer i avslutningen. Det är nog läge att helgardera det här...

6 Hierro Boko tror jag kommer svara för ett mycket fint lopp, efter att ha fått lopp i kroppen under V75-omgången på Halmstad 23 december. Hamnar han bra på det direkt, tror jag han segerstrider.

9 U.Bergs Svante har visserligen bakspår över korta distansen men är förmodligen den i bäst form av alla i fältet. Torbjörn Jansson kan försöka sig in på offensiv styrning direkt, med tanke på insatsen senast.
8 Greyhound Boko verkar vara på väg upp i form!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips