V64: Sevärd unghästkamp » 30 apr. | Martin - Travstugan.se

V64: Sevärd unghästkamp

Ikväll är det åter V64-tävlingar från Solvalla. Bland de tävlande får vi bland annat återse stortalanger i V64-2!

V64-1

Tränaren rapporterar att det bara var att glömma starten senast för 7 Sigel Garline. Ikväll är det ett tidigt segerbud från ett bra utgångsläge i volten. Torbjörn Jansson laddar framåt direkt!
12 Bear Hope är tillbaka efter ett fint fjolår. Fyra segrar på tio starter där och dagsformen är knappast på topp. Han tillhör dock de bättre och kan duga direkt.

8 Herrera Boko kan bättre än vad han visat på slutet och en lite väl bortglömd i afton är 2 Wake Up America som är mer stark än snabb vilket är en klar fördel i det här loppet.

V64-2

Mycket fina treåringar tävlar om 100 000 kronor i förstapris. Det kommer bli ett kul lopp!

5 Acciaio debuterade i Sverige senast med glänsande seger på Gävle. Ikväll sitter Örjan Kihlström upp bakom treåringen och med insatsen senast kvar på näthinnan är det självklart att hålla denne som främsta segerbudet.
Han blir dock väldigt stor favorit och 2 Alien Kronos är knappast mycket sämre. Utgångsläget för denne är dessutom lite bättre och jag hoppas Erik Adielsson väljer att tävla. Då tror jag Alien Kronos kan vara starkast till slut.

V64-3

Under fjolårets debutsäsong blev det inte en enda seger. I år har hon hunnit starta två gånger med en seger som resultat. 4 Frequency Am kan vara på gång och läget här är klart mycket bättre än främsta motbuden. 

11 Maine var inget vidare i sina två Sverige-starter, men gjorde ett klart positivt lopp senast på Gävle. Ikväll sitter Erik Adielsson upp och stoet är på väg upp i toppform om man ser om slutvarvet senast. Hon ska bli spännande att se ikväll.
Efter senaste segern i januari för 5 Syria A.T. har det gått lite sämre, men hon kan bättre än så. Likt Frequency Am är läget riktigt bra mot de främsta motbuden och det kan mycket väl vara så att Syria A.T. är i segertempo ikväll.

En jag väljer att chansa bort är 13 Wordfeud. Visst har hon gjort det bra under sina två senaste andraplatser, men jag ifrågasätter vinnargnistan och hon blir klart överstreckad.

V64-4

Timo Nurmos-tränade 4 Global Winner är hästen att slå och den store favoriten i det här racet över 2 640 meter autostart.
Med tanke på vad han visat förstår jag favoritskapet och visst kan han bli omöjlig att besegra, men för mig är det givet att gardera. 

Där finns tre roliga motbud!

3 Selfie Brodde var riktigt vass senast. Kommer garanterat göra upp om det ikväll igen.

Stefan Melander låter uppåt på sin 7 Upload som knappast kommer låta favoriten sitta i fred. 8 Frankenstein Am låter det försiktigt kring och upplägget kommer vara snällt ikväll efter att han är åter efter sjukdom. Dock en högkapabel valack som är något för Derbyuttagningarna i augusti. Med lite flax kan han få loppet serverat, trots allt.

V64-5

Trodde verkligen ingenting om 1 Arras Cando senast. Han var dock helt strålande och vann på topptid. Ikväll är han rimligen än bättre och läget kunde inte varit bättre. Jag trodde inte hästen var så pass bra som han visat, men han har verkligen gjort det strålande.
Ikväll är läget perfekt och Ulf Ohlsson leder det här runt om. 

V64-6

5 Coogan fick det aldrig att stämma riktigt i årsdebuten senast. Kommer vara klart bättre ikväll och normalt tror jag han vinner det här enkelt.
Man ska dock inte ignorera 3 M.T.Malkin från ett perfekt utgångsläge och Göran Wester kommer garanterat försöka ladda framåt direkt. Klart bra nog att strida emot!

Given reserv bakom är 11 Jaques Noir som avslutade fint senast.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips