V64: Rundar Julia allt?

V64: Rundar Julia allt?

Halmstad erbjuder oss en rolig V64-omgång som sätter fart på travveckan.
I slutet kan Julia af Solnäs mycket väl runda allt!

V64-1

  • Sårbar och fel favorit i V64-1

Mycket lovande 8 Darah Bibo visar åter upp sig. Stoet har i sina fem starter i år hunnit visa ett fint register. Nu gör hon första starten på lite mer än två månader och från spår 8 lär det knappast bli någon ledning.
Hon ska givetvis räknas på sitt kunnande, men dagsformen är ett frågetecken och läget kan göra det vanskligt.

Från betydligt bättre läge hittar vi 4 Ivana Boko som garanterat kommer ladda för ledningen och därifrån kan Marc Elias leda väldigt länge med fyraåringen. Jag tycker Ivana Boko är hästen att slå och felfritt kan hon rent av ta enkel seger.

Överraskningen i loppet är 10 Ruth Halbak. Stoet har nu hunnit med två starter för nya regin och tagit två bra andraplatser. Spännande med Thomas Uhrberg upp!

V64-2

Ales Pavsic har sannerligen ingen enkel uppgift här med Johan Unterstiener-tränade 5 Ihagua F.Boko. Fyraåringen har stor galopprisk och har inte alls fått till det i sina två starter han gjort efter sitt långa uppehåll. Felfritt vet vi att Uhagua F.Boko besitter rejäl fartresurs - men det är en högst osäker travare som är värd att gardera upp!

Bernardo Grasso känner 1 Glam Rock utan och innan och kan stå emot övriga hela vägen om den orutinerade treåringen är på hugget.
Loppets stora överraskning är hemmahästen 12 Floats Clouseau som är rejält ojämn i sina prestationer, men som femåringen såg ut vid segern på Karlshamn blir jag inte förvånad ifall han slår till.

V64-3

Peter Untersteiner får sitta upp bakom 6 Fashion Fine Wine som vid ledning kan hålla emot hela vägen. Det är dock ingen man "håller i handen" då femåringen startar femton gånger i år och är ännu segerlös. Segergnistan är väl inte sprakande direkt...

3 Peak Fear har lämnat stall Joakim Lövgren och gör här debut för Petri Puro vilket så klart alltid är intressant. Fyraåringen är klart bättre än vad han uträttat i årets fyra starter.
Håkan B Johansson ska först och främst fokusera på att hålla 10 Valour Kronos i felfritt skick. Skulle han lyckas med det är Valour Kronos förmodligen bästa hästen i fältet...!

V64-4

  • Robert Bergh reser ner till Halmstad med en enda häst - visst ska han vara förstabudet i det här fina treåringsloppet.

Han reser ner med 4 Mellby Harissa som senast visade upp sig i Oaks-finalen där hon blev lite uppsnackad. Galoppen förstörde chansen tidigt och nu är det lite lättare meot. Felfritt kan hon mycket väl vinna enkelt - men man ska ha i åtanke att hon ännu är segerlös i karriären och något jag inte vill hålla i handen riktigt ännu.

Johan Untersteiner har även han en osäker häst till start här i form av 8 M.B.S.Pretty Girl. Stoet kommer från Claes Svensson och hunnit med en start i Untersteiners regi där hon galopperade bort sig i Oaks-kvalet. Det ska bli intressant att se vad Johan kan uträtta med stoet, framförallt nu när det är start på hemmabanan.

Lutfi Kolgjini med 3 M.T.Odakota kommer självfallet göra upp om det från bästa läget av de jag streckar. Kolgjini kommer knappast låta Bergharen vara i fred.

V64-5

  • Joakim Lövgren har säkerligen höga tankar om femåringen. Trots tillägget tycker jag det är stark segerchans.

14 Illuminati stod för en av säsongens mest snöpliga ögonblick när han sjabblade bort segern i Malmö Stads Pris. Han visade dock där vad han besitter över längre distanser och motståndet han ställs inför nu är klart överkomligt.
Kör Lövgren i tid bara tror jag Illuminati kämpar ner hela gänget.

V64-6

14 Julia af Solnäs galopperade bort sig direkt i stentuffa sto-SM senast från innerspåret.
Nu får sexåringen åter gå iväg från bakre ledet och jaga ute i spåren vilket hon gjort flera gånger förr.

Det är ett riktigt fint stolopp som avslutar och jag både hoppa soch tror det kommer bli bra fart på lopptes hela vägen. Detta gynnas till sist Julia af Solnäs av som jag hoppas visar lite samma takter som näst senast vid segern på Åby. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips