V64: Rolex och Ladyn

Det är V64 från Mantorp ikväll. Ska Andy Pandy One ta fjärde raka segern? Möjligt...

V64-1

Jag tror det blir en sevärd inledning. Från läget håller jag 3 Indian Front som klar förstahäst och jag tror ekipaget kan bli svårslaget. Men visst går det inte att ignorera 6 Ritz Guiness och vad hästen gjort på slutet. 

Dessa två känns som ett väldigt säkert lås.

V64-2

Tror en hel del på 10 K.B.Millianson som verkar stormtrivas i montén. Nu sitter Åsa Svensson upp istället för Emilia Leo vilket väl knappast är något vidare minus. 1 Cash Alo blir den att nå ikapp där framme och 13 Cut Him Some Slack ska kunna ta ner många i det här fältet

V64-3

  • Det är ett mycket jämnt lopp med flera rutinerade V75-hästar. Jag testar ta ställning och gör det för 5 Rolex Bigi.

I sina bästa stunder är hästen utan tvekan den bäste i det här sällskapet och jag tror han får en perfekt resa hela vägen och växlar ner allt. Väljer att spika och tackar för att han inte blir favorit!

V64-4

Trodde en del på 3 Wally Cocktail senast men han hade helt enkelt inte aktionen med sig - den gången heller. Tar nya tag med honom och tar han sig bara iväg tror jag han är ett starkt segerbud.
8 Elway Am kan bättre än så här och 10 Perfect Gede går hela vägen in i mål och har tre av fem segrar på senaste starterna. Starka papper!

13 Ferrell är på väg upp i fin form och avslutningen senast styrker det rejält. Blir att se upp med över sista halvvarvet.

V64-5

2 Andy Pandy One har varit helt fantastiskt flera gånger om. Här kan hästen ta fjärde raka segern. De tre tidigare har tagits mycket övertygande utan att hästen sett särskilt trött ut. Ska givetvis räknas tidigt återigen, men favoritskapet blir alldeles för stort och han har sprungit in snabba pengar.

1 Supreme Court är intressant rån det här läget tror jag helt klart hästen kan svara ut Andy Pandy One. 5 Radjah d'Inverne tillhör de starkare i fältet och med lopp i kroppen ska 11 Hochthereitis Sox bli intressant att kolla in! 

V64-6

Avslutningen känns väldigt jämn. Som gjort för att spika sig ur det!

I en rapp avslutning tror jag väldigt mycket på 11 Lady Haythrow. Kör bara Ulf Ohlsson i tid tror jag hon växlar ner allt. Insatsen på just Mantorp senast med Ohlsson i sulkyn var av bästa slag och här blir hon knappast bland de mest betrodda.
Låt det gå undan där framme - så växlar vi ner allt på slutet.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips