V64: Regidebutanten vinner direkt? » 15 feb. | Martin Engström -…

V64: Regidebutanten vinner direkt?

På måndag kvällen hämtar vi V64-tävlingarna från Sundbyholmstravet. I V64-3 gör Yankee Blue första starten för året och regidebuterar dessutom för Roni Paldan. Kan femåringen vinna direkt!?

SPELA PÅ V64 MED OSS HÄR

V64-1

 • Spets och slut för spiken!

Anders Eriksson sitter som vanligt upp bakom 5 Maximus M.M. vars fjolår var allt annat än bra med elva starter och noll topp 3-placeringar. I år har hästen hunnit med tre starter där han varit betydligt bättre och sjuåringen inledde året med seger. Senast tog ekipaget ledningen enkelt och höll ändå starkt hela vägen mot konkurrenter som är tuffare än vad Maximus M.M. ställs mot den här gången.

Anders Eriksson laddar sig till ledningen i det här snabbloppet och leder runt om!

  V64-2

  Mika Forss får sitta upp bakom 2 Candice Frontline för första gången och kommer få meddelat att hästen är snabb bakom bilen. Jag skulle tro att Forss försöker ladda och sätta sig i ledningen - om han sedan väljer att gå därifrån återstår att se. Jag tror dock man ska ta Candice Frontline på allvar den här gången även fast hästen ännu är segerlös efter tolv starter.

  3 New Light Jäger är den som först och främst ställer frågan till ledaren och kan mycket väl bli ditsläppt. Gjorde det riktigt bra näst senast vilket dock var ett par månader sedan nu. Hästen återkommer efter varit ifrån sedan november - men i ett så här lågklassigt lopp kan det mycket väl räcka direkt!

    V64-3

    • Vi välkomnar 3 Yankee Blue tillbaka till tävlingsbanan. 

    Femåringen gör här första starten för Roni Paldan och ska bli högintressant att följa. Valacken inledde strålande för tidigare regin, Petri Salmela, med att vinna fem raka lopp. Efter segerstaplandet gick det tyngre under sommaren och Yankee Blue har inte startat sedan augusti. 
    Visst fattas han i dagsform så klart, men i grunden tillhör han nog den bästa i det här fältet och dessutom är han snabb att få iväg. Jag tror han kan vinna direkt!

    Främsta motbudet är även det regi- och årsdebutant i form av 5 Victorious Wine som körs av Erik Adielsson. Även fast han kommer leverera en bra start så har jag svårt se hästen segerstrida efter att ha varit ifrån sedan april ifjol - därtill råder viss galopprisk.

     V64-4

     Hanna Reiser får åter sitta upp bakom 4 Västerbo Vixen och senast ekipaget tävlade ihop var för tre starter sedan vilket resulterade i seger! Västerbo Vixen kunde även i senaste starten sätta nosen först och kan bli väldigt svår att besegra här med, med tanke på intrycket han visat upp på slutet.

     1 Zola T.P. och 3 Bearfire startade i samma V75-lopp senast där båda gick i mål med godkänt betyg. Det är främst dessa två som utmanar Västerbo Vixen.

      V64-5

      Erik Adielsson känner mycket väl till 4 Self Taught Beauty efter ett par starter ihop. Även fast det "bara" blev en femteplats senast så gick ändå stoet starkt där och jag tycker det ser ut som klart lämpligare motstånd den här gången.
      7 Rose Stahl
      blir väldigt intressant nu med två lopp i kroppen efter långt uppehåll och från läget kommer både denne och 6 Solkattens Jasmine att laddas.

      Från tillägget varnar jag för 13 Clerys Spring D.T. som väl kanske inte har någon toppform i årsdebuten, men kommer smygas med alldeles perfekt härifrån och hon är riktigt vass i spurten om hon bara får chansen sista halvvarvet!

       V64-6

       Rikard N Skoglund känner väl till 5 Young Da Vici nu och senast gjorde ekipaget det riktigt bra och hingsten såg knappt ut att ta i där. Young Da Vici kommer bli mycket svår att tampas mot den här gången med - men jag vill ändå ha med 1 Give Me Ten.
       Claes Sjöström sitter garanterat i ledarpositionen med den startsnabbe åttaåringen och är hingsten bara löpglad kan det räcka hela vägen runt.

       Dela inlägg

       Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

       Bästa spelbolaget för travodds

       Bet365

       Bäst på fasta odds
       • Världens största spelsajt
       • Egna fasta travodds
       • Bra välkomsterbjudande
       • Inget poolspel
       Välkomstbonus
       1250 SEK i spelkrediter
       Hämta bonus Besök hemsidan

       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

       Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

       Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

       Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

       Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

       Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips