V64: Regidebutanten vinner direkt? » 25 juli | Martin Engström -…

V64: Regidebutanten vinner direkt?

Från Dalarna och Rommetravet körs V64 denna fredag kvällen. Bland annat selas Carmine Am ut och som vinner i regidebuten!

V64-1

8 Urchin är en tuffing som kan vinna från tunga vägen vilket lär behövas. 7 Lexington Hall har lite samma egenskap och dessa två är de jag tror mest på.

Men det är lurigt med 1 140 meter autostart och eftersom det är så kort distans kan det bli så att en som normalt får det svårt kan rinna undan - exempelvis 6 In Line Tooma.

V64-2

15 Kalashnikov tror jag kan vara en V75-vinnare innan året är slut och även fast där nu kommer bli en del att runda här så är det given etta i loppet. Med tanke på att det lär bli jämnstreckat och ett lopp utan några stora favoriter så tar jag tillfället i akt att spika!
9 Enjoy's Wifi
är inte mycket sämre än Kalashnikov och får det fint serverat härifrån - given reserv!

V64-3

2 Klocksve Sprinten streckade jag som förhoppning som V75-skräll senast. Insatsen var överraskande bra som tvåa och här med perfekt läge bakom bilen kan det räcka till förstaplats nu. Tror dock han blir lite väl stor favorit här i och med insatsen senast.

3 Lykkje Tveiten kommer göra allt för att ta sig förbi och är loppets troliga ledare och från bakspåret ska man passa upp för 10 Guli Bäck.

V64-4

Det löste sig inte riktigt för spökhästen, 12 Ghostintheshell, på V75 senast där han blev stor favorit. Nu är motståndet klart enklare och enda emot är möjligen utgångsläget.

2 Groupie Doll blir spännande från det här läget och missa inte 9 Girlpower Sisu som åter ser ut att bli underskattad!

V64-5

13 Qahar Q.C. välkomnas tillbaka och trots läget allra längst bak så är han sannolikt en som gör upp om segern här. Stormtrivs över tuffa distanser och grovjobb och är säkert redo direkt.
Men formen är stort frågetecken och liksom andra spiken chansar jag här.

Min förstahäst är dock annan, nämligen 10 Young Da Vici som jag tror hittat toppformen nu och kommer ge Qahar Q.C. en match! Per Lennartsson låter försiktigt optimistisk inför aktuella starten och Young da Vici kommer sluta långt framme - min vinnare!

V64-6

  • Kapaciteten är ruggigt hög på hästen och här gör han första starten för Timo Nurmos.

4 Carmine Am kommer bli ruggigt intressant att se i nya regin och likt övriga Nurmos-hästar kommer han prestera direkt.
Jag tror han kan vinna direkt.

3 Garrett Mix däremot ska man inte underskatta. Jag har ofta ögonen på honom när han selas ut och en felfri Garrett Mix kan definitivt besegra Carmine Am.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips