V64: Redén-dominans på Gävle? » 5 sep. | Martin Engström -…

V64: Redén-dominans på Gävle?

Flera fina hästar visar upp sig på Gävle ikväll. Framförallt visar stall Daniel Redén upp en del hästar som helt klart kan dominera!

Antonio Tabac

V64-1

  • Roligt kallblodslopp sätter fart på V64-kvällen!

Sjuårige 1 Smedheim Solan väntar ännu på att travkarriären ska lossna på riktigt. Känslan är att han befinner sig strax under högsta eliten. Gått bra i monté på slutet och är nu tillbaka med Rikard N Skoglund i travlopp. Han är i klart bra slag för dagen och ska kunna segerstrida härifrån.

9 Björs Frej är nybliven SM-vinnare och är förmodligen i sin bästa form i karriären just nu. Given utmanare - liksom 2 Eldvin med lopp i kroppen.

V64-2

  • Dags för fjärde raka segern och fortsatt obesegrad karriär

Favoritskapet vilar tungt på ännu orutinerade 1 Don Fanucci Zet. Det är klart befogat då treåringen inlett karriären på bästa sätt och fick ett perfekt läge här bakom bilen för att styra och ställa loppet hela vägen.
Den jag ser som främst emot går iväg från bakspår och kommer få jobba hårt för att nå fram - spiken känns därför stark!

V64-3

  • Flera rutinerade rävar till miljonärer här som strider emot

3 Antonio Tabac har nu fått tre lopp i kroppen efter uppehållet och gjort det mycket bra vid dessa tre sammanhangen. Formen är på klar uppgång och med bäst läge av de främsta segerbuden kan det vara läge för en etta i raden igen!
8 Food Money
har inte tur med spåren och normalt blir det långt fram härifrån - däremot är Food Money i toppform för dagen!

I detta åttahästarsfältet tycker jag alla utom tre har rimlig segerchans...!

V64-4

Oscar Berglund laddar av 3 Zeus Sensation som helt klart kan leda runt om. Det är dock ett oerhört jämnt fält bakom och jag tycker strecken behövs. 
Det är även här värdet ska höjas...!

12 Red Alert W.F. har tungt läge men bäst form av alla i loppet. 9 Christer var strålande för tre starter sedan och är han i närheten av lika bra här kommer det räcka långt.
Jessica Sidbäck är klart underskattad som kusk och är det roliga skrällbudet med 8 Self Explosive.

V64-5

Det finns en stor risk/chans att en missil firas av här.
7 Missle Hill
har väl främst bara läget emot sig. Spår sju är ingen enkel match, men hästen är så pass bra att han kan svepa hela fältet här ändå.

Jag väljer dock att plocka med två ytterligare som inte är jättemycket sämre.
1 Zabul Fi
har haft en del otur den här sommaren och är klart bättre än så. Perfekt läge den här gången. 3 Forfantone Am har även han inte riktigt fått utdelning den här säsongen. Fyraåringen tillhör landets bästa vid sunda vätskor och bra dag på banan. Kan definitivt strida emot Missle Hill vid en bra dag!

V64-6

  • Senast föll han åter i gamla synder, 15 Kalashnikov. Jag tror inte han gör det den här gången.

Felfritt är det här tveklöst bästa hästen i fältet och det ska bli intressant att se Ulf Ohlsson sitta upp bakom den kapable sjuåringen.  Kalashinikov tar snabb revansch på sig själv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips