V64: Redén-dominans på Gävle? » 5 sep. | Martin Engström -…

V64: Redén-dominans på Gävle?

Flera fina hästar visar upp sig på Gävle ikväll. Framförallt visar stall Daniel Redén upp en del hästar som helt klart kan dominera!

Antonio Tabac

V64-1

  • Roligt kallblodslopp sätter fart på V64-kvällen!

Sjuårige 1 Smedheim Solan väntar ännu på att travkarriären ska lossna på riktigt. Känslan är att han befinner sig strax under högsta eliten. Gått bra i monté på slutet och är nu tillbaka med Rikard N Skoglund i travlopp. Han är i klart bra slag för dagen och ska kunna segerstrida härifrån.

9 Björs Frej är nybliven SM-vinnare och är förmodligen i sin bästa form i karriären just nu. Given utmanare - liksom 2 Eldvin med lopp i kroppen.

V64-2

  • Dags för fjärde raka segern och fortsatt obesegrad karriär

Favoritskapet vilar tungt på ännu orutinerade 1 Don Fanucci Zet. Det är klart befogat då treåringen inlett karriären på bästa sätt och fick ett perfekt läge här bakom bilen för att styra och ställa loppet hela vägen.
Den jag ser som främst emot går iväg från bakspår och kommer få jobba hårt för att nå fram - spiken känns därför stark!

V64-3

  • Flera rutinerade rävar till miljonärer här som strider emot

3 Antonio Tabac har nu fått tre lopp i kroppen efter uppehållet och gjort det mycket bra vid dessa tre sammanhangen. Formen är på klar uppgång och med bäst läge av de främsta segerbuden kan det vara läge för en etta i raden igen!
8 Food Money
har inte tur med spåren och normalt blir det långt fram härifrån - däremot är Food Money i toppform för dagen!

I detta åttahästarsfältet tycker jag alla utom tre har rimlig segerchans...!

V64-4

Oscar Berglund laddar av 3 Zeus Sensation som helt klart kan leda runt om. Det är dock ett oerhört jämnt fält bakom och jag tycker strecken behövs. 
Det är även här värdet ska höjas...!

12 Red Alert W.F. har tungt läge men bäst form av alla i loppet. 9 Christer var strålande för tre starter sedan och är han i närheten av lika bra här kommer det räcka långt.
Jessica Sidbäck är klart underskattad som kusk och är det roliga skrällbudet med 8 Self Explosive.

V64-5

Det finns en stor risk/chans att en missil firas av här.
7 Missle Hill
har väl främst bara läget emot sig. Spår sju är ingen enkel match, men hästen är så pass bra att han kan svepa hela fältet här ändå.

Jag väljer dock att plocka med två ytterligare som inte är jättemycket sämre.
1 Zabul Fi
har haft en del otur den här sommaren och är klart bättre än så. Perfekt läge den här gången. 3 Forfantone Am har även han inte riktigt fått utdelning den här säsongen. Fyraåringen tillhör landets bästa vid sunda vätskor och bra dag på banan. Kan definitivt strida emot Missle Hill vid en bra dag!

V64-6

  • Senast föll han åter i gamla synder, 15 Kalashnikov. Jag tror inte han gör det den här gången.

Felfritt är det här tveklöst bästa hästen i fältet och det ska bli intressant att se Ulf Ohlsson sitta upp bakom den kapable sjuåringen.  Kalashinikov tar snabb revansch på sig själv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips