V64: Profilstark pokalfajt

En riktigt kul V64 Express väntar oss denna fredag kväll och högintressant blir det framförallt i V64-2 med välkända profiler till start!

🔨 SPIKEN

V64-1

5 X.Tour har hittat sig en mycket trygg uppgift och ställs mot ett motstånd han ska besegra alla dagar i veckan, om vi ska vara helt ärliga. Han blir blytung favorit och sådana vill man ju per automatik nästan fälla, men motbuden har sämre lägen och X.Tour bör tidigt sitta i ledningen. Därifrån är han omöjlig att jobba ner, inte minst på Åmål-ovalen.

V64-4

Han hade helst velat ha distanser över 2 640 meter eller mer, men ikväll får 2 140 meter duga - och det är väl det som är främst emot 10 King Cole.
Hästen blir inte jättehårt betrodd i afton och då kan jag inte hålla mig från att spika kingen...

Jag gillar verkligen styrkan och inställningen han har i sig och Daniel Wäjersten håller honom högt i den här klassen han befinner sig i. Distansen är möjligen i kortaste laget för hästens egenskaper, men jag litar på att Wäjersten vill och vågar vara offensiv så tidigt som möjligt och även fast där finns några bra emot på framspåren så tror jag King Cole kan lösa det här.

V64-6

8 Illfindmywayhome har fått fin start på årets säsong med överstökad årsdebut som sedan följts upp med två raka segrar. Han ska vara i toppform till den här starten och trots läget tror jag han bara är bäst. Örjan Kihlström både måste och vill vara offensiv från spår 8 och erkipaget får antingen överta ledningen eller bevaka fältet från utvändigt ledaren, vilket Kihlström är oerhört skicklig på. Jag spikar utan att tveka!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

Restaurangpokalen är ett riktigt fint fält som gör upp över medeldistansen

3 Best ofdream Trio är med rätta lite kritiserad för dagen. Efter att ha imponerat rejält tidigare i år har han varit närmast svag på slutet. Förvisso har det varit tufft motstånd men skicket på hästen har varit högst diskutabelt. Det låter väldigt uppåt på honom inför det här och normalt rusar han runt till enkel seger. 
I det skicket han däremot varit i på slutet vågar jag inte spika...

2 Gooner har jag stor respekt för direkt i sin comeback och hade bara psyket hängt med 6 Beacon Kronos hade han förmodligen varit miljonär vid det här laget. Han är lika strulig som högkapabel! 
Långskottet i loppet är 1 Deede Star som regidebuterade för Markus B Svedberg senast och vann direkt. Stall Svedberg går bra för dagen och Deede Star kan absolut matcha dessa.

V64-3

2 Lokomotiv har stor chans att ta hem det här och han är min givna etta i loppet som kan leda runt om. 

Bakom? Ja, där jäklar är det öppet värre! 5 Stommens Erik och 6 Vikens Finance är värst emot och 8 Gabriels Love tål att köras tufft med. 1 Sommarskuggan liftar med rygg ledaren och hittar Magnus Jakobsson ut därifrån kan skugghästen ta karriärens första seger!

V64-5

Vi tackar spårlotten för att 8 Ian B.R. fick det läget han fick. Hade han fått allt utom spår 8 i volten hade han haft toppchans att vinna det här. Han har varit riktigt vass på slutet och radat upp segrarna. Han har stor chans att förlänga segerraden, men vi får hoppas det kan strula lite härifrån!

3 Ester Wibb är lite oviss i dagsformen, men gör nu andra starten för Ulf Stenströmer och är för andra gången i karriären anmäld barfota runt om. 13 Dats So Cool och även 12 Townshend Broline är van vid tuffare konkurrenter än dessa här och jag förväntar mig att de slutar långt fram.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips