V64: Profil tillbaka igen! » 24 nov. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Profil tillbaka igen!

Tisdagens V64 hämtas från Östersund och framförallt ska det bli intressant att återse profilen Clemenza Am på svensk mark igen! I V64-3 startar han mot ett sällskap han ska kunna matcha direkt!

V64-1

Daniel Wäjersten får den trevliga möjligheten att sitta upp bakom 1 Unleash The Steel som har intressant uppgift framför sig. Härifrån borde det rimligen bli ledning och stoet har nu fått tre välbehövliga lopp i kroppen. Här förväntar jag mig att hon gör upp om det!

Det är några starka bud bakom Unleash The Steel och jag varnar tidigt för 10 Order By Box som testas med Magnus A Djust den här gången och är en häst som är van vid tuffare konkurrenter än dessa. 
En sådan som 14 Willmer Gel kan springa hur långt som helst känns det som. Kommer bli tung att stå emot ute i spåren med framförallt 12 Nyhet.

V64-2

1 Nordsjö Vinni har det givet att försvara innerspåret och försöka laddas här, men jag tycker att en sådan som 6 Färsta Vilma ska vara minst lika tidig. Stallkamraterna kommer göra upp om det och jag tror Färsta Vilma till sist blir den som bestämmer där framme. 
Jag tror segerbuden finns från startvolten här.

12 Blixen blir något bortglömd den här gången när tränare Mikael Björklund åter kör istället för Ulf Ohlsson som satt upp senast. Valacken har varit bra tidigare men två senaste insatserna har varit klart sämre. Han behöver rycka upp sig här!
14 Pilas Dunder
har ju ingen topp-uppgift framför sig, men går hela vägen in i mål och hållit finfin form hela hösten.

V64-3

3 Clemenza Am är tillbaka och han är det nu för regi Per Linderoth. Valacken har skött sig klart bra nere i Frankrike och jag tror han är klart bra i ordning direkt för att kunna leverera för nya regin.
1 J.H.Mannerheim
är min förstahäst i loppet och Daniel Wäjersten kommer få perfekt resa hela vägen med valacken. 

  V64-4

  Tränare Oscar Berglund har ett högintressant stall med flera bra talanger i boxarna. Här visar 3 Super Express S.W. upp sig igen som inlett karriären väldigt lovande.
  Förutsättningarna i fjärde avdelningen ser närmast krattat ut för treåringen som Magnus A Djuse tidigt laddar framåt med. 

  Med respekt för konkurrenterna på tillägget så ser jag ingen som riktigt kommer kunna utmana treåringen och det här ser ut som en stark spik i omgången!

  V64-5

  4 Kissinger Boko uppskattade inte alls hur förutsättningarna var på Solvalla senast och den starten är bara att glömma tycker jag. Före det övertygade hästen två gånger om och jag tror Robert Dunder reser med segerförhoppningar.

  Motbudet är ju så klart 5 Money Smile som övertygat minst lika mycket, men jag väljer att ta ställning för Kissinger Boko här som Dunder laddar mot ledningen med och därifrån blir ekipaget svårt att besegra.

  V64-6

  Olle Alsén är lite i pole position med 3 Nordby Elde som med 20 meters "försprång" till främsta konkurrenterna kan bestämma det här länge. Det var litet tag sedan Nordby Elde hade en så bra uppgift som nu där tidig ledning vore guld. Visst kan det hålla hela vägen...!

  12 U.R.Faxe ska först och främst ordna sig en vettig position från det här läget, men hästen är i väldigt fin form för dagen och väntar mig ändå att han ska hinna fram och utmana - liksom 15 Gott Klirr som trivs bra med Mats E Djuse!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

  V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

  Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

  Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

  Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

  Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

  Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

  Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips