V64: Övertygande spik i omgången » 28 jan. | Martin - Travstugan.se

V64: Övertygande spik i omgången

Veckan inleds på Mantorptravet. Stall Stenströmer och en Pastor är omgångens spikar!

V64-1

Tycker 10 Vichy Grif är klart spännande att se i den här starten. Håller henne högt bland dessa och blir besviken om hon inte segerstrider.
6 Symphonic Ida är det värsta motbudet i loppet men även 3 Xanthis April är värd att se upp med. 

V64-2

6 Bearday låter Per K Eriksson mycket optimistisk kring och det kan man väl förstå med tanke på hur hästen inlett karriären. Klart hästen att slå.
8 M T Montpellier kan få det svårt härifrån, men tycker det är bland de bättre i fältet. Strulat en hel del på slutet och han ska väl först och främst sköta sig. Safety-start härifrån förhoppningsvis.

3 Amelia kan utmana Bearday om spetspositionen och det låter på Ulf Stenströmer som att stoet är väl förberett inför det här.

V64-3

  • Örebrotränaren Juhani Partanen har ett mycket intressant sto i stallet i form av 10 Pastorns Lady. 

För tre starter sedan var hon lysande, näst senast testade hon på V75 som man väl får ta med en nypa salt och senast var hon tillbaka i vinnarcirkeln igen.
Bakspår över kort distans är klart svårt och något hon är ovan vid, men motståndet är knappast av samma kapacitet verkar det som. Kan krossa allt.

1 Kom Leia känns som värsta motbudet!

V64-4

1 Listas Tinge Ling är bland de mest orutinerade för hela tävlingskvällen på Mantorp. Att då bli så stor favorit är klart anmärkningsvärt. Men det till trots; jag tror ekipaget löser det här...
Carl Johan Jepson kommer lyckas försvara innerspåret och tongångarna från stall Stenströmer låter uppåt inför det här. Senast slarvade hon bort segern - det gör hon inte nu.

V64-5

Det är självklart att man först och främst lyfter fram 5 Andy Pandy One som verkligen övertygat på slutet. Framförallt på V75 var han riktigt vass och visade att formen är på topp för dagen.
Kan så klart bli svårstoppad även den här gången, men finns några roliga motbud jag måste ha med.

2 Amphibian Madness har haft en del otur i spårlottningen flera gånger om. Stoet har varit i fin form utan att ha fått några marginaler med sig. Från spår 2 den här gången över kort distans ska hon bli intressant att kolla in.
7 In Line Tooma är förmodligen den snabbaste bakom bilen och trots spåret är det inte omöjligt Kim Eriksson lyckas ta sig till ledningen. Därifrån stormtrivs hästen!

V64-6

Avslutningen innehåller två hårdare betrodda i 3 Glide Marke och 5 Gross Photo.
Båda två är snabba bakom bilen och den som är knapp spetsfavorit är väl Glide Marke. Båda har visat fina tendenser på banan, men även lite mindre bra prestationer och känns klart värda att gardera upp.

11 Perfect Gede känns klart intressant, även fast det så klart är lite svårare från bakspår. Likaså hemmahästen 9 Tex Ritter.
Kommer 8 Isla de Pinos bra till från sitt läge tidigt, kan även hon vara med och bråka om det mot slutet.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips