V64: Nurmosdominans på Mantorp » 14 apr. | Martin - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

V64: Nurmosdominans på Mantorp

Från kvällen på Mantorp tror jag väldigt mycket på Timo Nurmos-tränat. Omgången inleds med två segrar för stallet!

V64-1

Det fyraåriga stoet, 7 Zourane Kronos, är tillbaka på banan igen och gör här årets tredje start. Hitintills har karriären varit lovande och intrycket på banan har varit lysande. Jag tror hon åter bara är bäst, även fast motståndet håller god klass bakom.

V64-2

Även i andra avdelningen tror jag på Nurmos-tränat, här i form av 6 Deede Star
Värsta motbudet är struken ur loppet och den starke fyraåringen gör här andra starten för säsongen. Verkligen gillat hur han sett ut i sina inledande lopp av karriären. Visat både styrka och snabbhet som varit svårt att strida emot. Här tror jag han är tillbaka och vinner direkt!

V64-3

Med två lopp i kroppen kanske 5 Mack Dragan är lite mer i ordning den här gången. Den här gången sitter Ulf Ohlsson upp och det kan mycket väl vara så att han testar sig framåt direkt. Mack Dragan är snabb iväg och har möjligheten att kunna fronta tidigt. Om inte tror jag han segerstrider ändå!

2 Mr Lindy är på utgångsläget värst emot och Peter Ingves kommer göra allt för att hålla ut Mack Dragan. Från ledningen är Mr Lindy riktigt vass!
Starke 6 Explosive Merlot är tillbaka och jag tror han utmanar om segern direkt.

V64-4

15 Borups Syren gör intressant regidebut för Joakim Lövgren. Läget är svårt och hästen har varit ifrån i nästan två månader nu. Känns bara som en av flera.

Loppet är mycket öppet och är tveklöst det mest streckkrävande i omgången.

Stefan P Pettersson-tränade, 4 Totally Face, är fortsatt segerlös i karriären men känns som det är ren tidsfråga innan det lossnar. Gjorde det bra som trea senast.
5 Othella Marke laddas bakom bilen och är hästen att så från ledningen. Missa inte 12 Anemon som är betydligt bättre än raden. Dags att rycka upp sig!

V64-5

Om segerchansen är låg för Lövgren och Borups Syren så är den desto starkare här för 9 Victoria Lane. Segern näst senast på Åby svarades upp med en desto mer imponerande seger på Jägers. Känns väldigt svårstoppad hä.

Den emot som kan strida emot är 3 J.H.Respons som inledde karriären mycket lovande. Felfritt tror jag han ger Victoria Lane en match.

V64-6

Klart bästa hästen är utan tvekan 6 Dream Night Palema, men 2 Andy Pandy One från det här läget är en tuff motståndare liksom 3 Sete.

Det kommer bli bra fart på tillställningen och en sådan som 7 In Line Tooma kommer trycka på gasen direkt. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen! V64-1 Han har verkligen ... Läs travtips

P76 från Solvalla och som vanligt erbjuder Legolas en mycket öppen omgång (läs spelvänlig) - med garanterat 500 000 kronor i omsättning! ... Läs travtips

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget ... Läs travtips

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips