V64: Nurmosdominans på Mantorp » 14 apr. | Martin - Travstugan.se

V64: Nurmosdominans på Mantorp

Från kvällen på Mantorp tror jag väldigt mycket på Timo Nurmos-tränat. Omgången inleds med två segrar för stallet!

V64-1

Det fyraåriga stoet, 7 Zourane Kronos, är tillbaka på banan igen och gör här årets tredje start. Hitintills har karriären varit lovande och intrycket på banan har varit lysande. Jag tror hon åter bara är bäst, även fast motståndet håller god klass bakom.

V64-2

Även i andra avdelningen tror jag på Nurmos-tränat, här i form av 6 Deede Star
Värsta motbudet är struken ur loppet och den starke fyraåringen gör här andra starten för säsongen. Verkligen gillat hur han sett ut i sina inledande lopp av karriären. Visat både styrka och snabbhet som varit svårt att strida emot. Här tror jag han är tillbaka och vinner direkt!

V64-3

Med två lopp i kroppen kanske 5 Mack Dragan är lite mer i ordning den här gången. Den här gången sitter Ulf Ohlsson upp och det kan mycket väl vara så att han testar sig framåt direkt. Mack Dragan är snabb iväg och har möjligheten att kunna fronta tidigt. Om inte tror jag han segerstrider ändå!

2 Mr Lindy är på utgångsläget värst emot och Peter Ingves kommer göra allt för att hålla ut Mack Dragan. Från ledningen är Mr Lindy riktigt vass!
Starke 6 Explosive Merlot är tillbaka och jag tror han utmanar om segern direkt.

V64-4

15 Borups Syren gör intressant regidebut för Joakim Lövgren. Läget är svårt och hästen har varit ifrån i nästan två månader nu. Känns bara som en av flera.

Loppet är mycket öppet och är tveklöst det mest streckkrävande i omgången.

Stefan P Pettersson-tränade, 4 Totally Face, är fortsatt segerlös i karriären men känns som det är ren tidsfråga innan det lossnar. Gjorde det bra som trea senast.
5 Othella Marke laddas bakom bilen och är hästen att så från ledningen. Missa inte 12 Anemon som är betydligt bättre än raden. Dags att rycka upp sig!

V64-5

Om segerchansen är låg för Lövgren och Borups Syren så är den desto starkare här för 9 Victoria Lane. Segern näst senast på Åby svarades upp med en desto mer imponerande seger på Jägers. Känns väldigt svårstoppad hä.

Den emot som kan strida emot är 3 J.H.Respons som inledde karriären mycket lovande. Felfritt tror jag han ger Victoria Lane en match.

V64-6

Klart bästa hästen är utan tvekan 6 Dream Night Palema, men 2 Andy Pandy One från det här läget är en tuff motståndare liksom 3 Sete.

Det kommer bli bra fart på tillställningen och en sådan som 7 In Line Tooma kommer trycka på gasen direkt. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips