V64: Nationaldagsfirande på Kalmar » 6 juni | Martin Engström -…

V64: Nationaldagsfirande på Kalmar

Vi firar nationaldagen från Småland och närmare bestämt Kalmartravet. I inledningen syns flera rutinerade miljonärer och där en stjärna gör comeback!

V64-1

  • Tunna fält är aldrig något vackert att vila ögonen på, men så finns där ju alltid sina undantag.

1 Spartan Kronos är just något mycket vackert att vila ögonen på. Gör efterlängtad comeback nu och behöver givetvis loppet. Kapacitetsmässigt är han dock klar bästa hästen i fältet, men en här gången får han garderas...
4 Springover
har inte vunnit på ett tag men kommer väl förberedd och kan få loppet perfekt serverat! Intressant även hur 5 Seven And Seven fortsatt presterar för Thomas Uhrberg.

V64-2

9 Howard T. fick för första gången se sig slagen senast och det var i självaste Sverige-debuten som gjordes på nya hemmabanan Jägersro.
Det måste ha känts ovant för hästen och lyckligtvis är chansen stor att han får känna på segersötman här igen.

Där finns några intressanta bakom, främst 1 Global Venture och 8 Upontop, men normalt vinner Howard T. detta.

V64-3

Ibland behöver man inte strecka på en massa bara för det inte är profiler som kör hästarna...

Jag tycker Peter Zadel bakom 7 Global Wireless kan bli svårslagen som trots sitt vingelläge har rimlig spetschans. Oavsett position tror jag hästen är redo att vinna den här gången.
Intressant emot som låser loppet är 3 It's My Boko som även denne kan öppna bra och mycket möjligt Tyler Mifsud testar emot Global Wireless.

10 Neonetta G.H. kan få utdelning på loppet om de där framme kör undan lite väl fort! Mycket positiv 1 Global Up'n Away senast kan bli dyr att nonchalera.

V64-4

  • Adrian Kolgjini har en intressant uppgift med Joke Face-sonen 1 Tengil Face. Har hästen vaknat på rätt sida av boxen kan han hålla undan från de där bak länge! Ledning hela vägen? Ej otänkbart.

Flera tunga profiler bakom att räkna med som vanligt.
6 Pacific Face
är knappast någon sköntravare men en rejäl kämpe som är van att tugga ner tuffare gäng än det här och 10 Elliot Coger presterar alltid bra den här tiden på året och blir kul att se igen på hemmabanan!

V64-5

Jag hoppas att Thomas Uhrberg är lite offensiv här med 11 Conrads Explosiv som är mer stark än snabb och radat upp andraplatser på slutet. Jag tror hästen har styrka nog att vinna från utvändigt ledaren!
Värst emot är givetvis lägesgynnade 1 Loveexplosion H.C. - men även 12 Zagarolo Jet som väl är minst lika stark som Conrads Explosiv.
I loppet startar även omgångens roligaste skrällbud; 7 Glimma Blixten!

V64-6

Ja, det var säkert en besviken Peter Untersteiner senast med 5 Hairos F. Boko som väl skulle vunnit. Nu kan ekipaget ta tidig revansch .
Tongångarna från stallet låter även som att Hairos F.Boko ska vara än bättre nu. Mycket stark segerchans och jag lutar mig tillbaka i avslutningen och kollar in spiken!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips