V64: Nationalbanan med god klass » 19 feb. | Martin - Travstugan.se

V64: Nationalbanan med god klass

V64:an ikväll från Solvalla håller god klass!

V64-1

  • En av kullens bästa hästar är tveklöst 6 Stoletheshow och visst kan det återigen bli enkel seger ikväll. Tredje raka!?

1 Global Winner är den att nå ikapp som siktar på att leda loppet runt om och tycker även årsdebuterande 3 My Tambourine Man ska bli mycket intressant att se ikväll. Nicklas Westholm har säkert hästen väl i ordning direkt och han är inte mycket sämre än Stoletheshow!

V64-2

Bakspårshästarna känns som huvudet högre än övriga i form av 10 Dallas Brick och framförallt 12 Bossy Alley som svarat för två övertygande starter på nationalbanan. Uppgiften härifrån är inte helt enkel, men han har verkligen sett stark ut och krigar hela vägen in i mål.

1 Alwoods Joker siktar säkert på att köras på innerspåret hela vägen och helst i ledning. Kan försvara positionen hela vägen in - och även fast spåret är stentufft ser jag 8 Gashaw Boko som kul skrällstreck.

V64-3

Omgångens jättefavorit känns "tyvärr" rätt stenklar.
Ulf Ohlsson leder det här hela vägen med 1 Livi Majesty och jag tycker inte där finns någon som är stark nog att kunna utmana. Väldigt stark segerchans!

V64-4

Mattias Djuse är den som styr och ställer här med två hästar som båda ska räknas som segerbud.
Han själv kör 6 Imilie Boko som blir den klara favoriten. Här gör hon första starten på två månader, men säkert väl förberedd. Stoet är inte helt att lita på. När hon fungerar är hon klart bäst i fältet och kan krossa allt - men det kan likväl även sluta i galopp. Klart garderingsvärd.

Djuses andrahäst är 9 Ninja's Nightwish, men främsta motbudet till favoriten är 7 Volusia Bell. Inledde året säsong med två fina segerinsatser, men senast var det inget vidare... Ska bli intressant att se hur hon presterar ikväll.
Från start blir det förmodligen 1 Sicaria som blir hästen att nå fram till. Får som sämst positionen rygg ledaren och borde segerstrida med dessa förutsättningarna.

V64-5

Örjan Kihlström kan styra och ställa hela vägen med 4 Ronzon Face som går riktigt bra från ledningen, men jag hoppas ekipaget inte tillåts sitta alltför stilla där framme. 
Claes Sjöström selar åter ut 3 Capone Sisu där dagsformen knappast är på topp. Däremot är hästen bra nog att kunna utmana mot slutet om han bara får rätta loppet.

Annan återkommande är 6 Aramis Race. Står väldigt bra inne i loppet och är van vid betydligt hårdare motstånd och kan vinna direkt i årsdebuten.
Från bakspåret känns 9 Blytung Am intressant med två lopp i kroppen. Något seg senast, men comebacken näst senast var riktigt bra. Kan få ett perfekt lopp härifrån.

V64-6

Jag gillar verkligen 4 Counterfeightr som verkligen krigar hela vägen in i mål. Galopperade bort sig direkt på V75 senast. Innan det har han varit riktigt bra och jag tror han åter är tillbaka i fint slag ikväll igen. Autostart den här gången är klart plus.
Den ende som jag ser emot är årsdebuterande 3 Athos Race som vid sina ljusa stunder under fjolåret hade några rejäla toppar. Har kapacitet för att få en riktigt stark säsong i år och jag tror Åke Lindblom har förberett honom perfekt direkt. 

  • Jag tycker dessa två höjer sig lite över resten och tycker låset är starkt.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips