V64: Mot elfte raka!? » 29 juli | Martin - Travstugan.se

V64: Mot elfte raka!?

Färjestad bjuder på en småtrevlig omgång under måndagskvällen där vi bland annat får se obesegrad som kan ta sin elfte raka seger!

V64-1

Minns ännu intrycket som 6 Hill Street gav mig vid starten på Umåker tidigare i vår. Snacka om klass! 
Motståndet här är väl inget som ger stall Redén skrämselhicka precis. 

Majoriteten av motståndarna har väldigt oviss dagsform och jag blir förvånad om någon tar upp kampen mot Hill Street - som bör vinna det här.

V64-2

11 Global Unesco har inte haft någon spikrak utveckling på tävlingsbanan. Efter en imponerande seger på Solvalla förra året hade det mestadels strulat för honom. Nu däremot är han tillbaka i sitt gamla goda slag igen och det rör sig om en häst med hög kapacitet.

Han tar normalt tredje raka segern här om allt står rätt till med honom.

V64-3

  • Det roliga loppet för kvällen då det är det mest öppna!

9 Enjoy's Top Gun svarade för en toppinsats senast men kommer knappast få liknande resa den här gången från bakspåret. 
2 Judit Doc
känns som troliga ledarhästen i loppet och det ska bli intressant att se va 4 Tulip Face kan uträtta mot svenskbanornas motstånd.

V64-4

Carl Johan Jepson får möjligheten att sitta upp bakom två riktigt bra Redén-hästar. Här sitter han upp bakom 4 Chapter N.Deo som efter någon veckas vila svarade för en fin insats senast  som visserligen även det var en månad sedan. 
Hon är loppets klara förstahäst här och troligen spikförslag om hon haft något lopp i sig senaste tiden.

5 J.J. har gått förvånansvärt bra en längre tid och ska normalt kunna utmana - och när ska det lossna för 8 Athos Race som man vet om besitter klart bättre kvalité än vad han visat den här säsongen!? 

V64-5

3 Orlando Classic har fantastiska tio raka segrar och är fortsatt obesegrad i karriären. Intrycket på honom har också varit rejält och det troliga är att han åter vinner enkelt.

Främsta motbudet, 9 Jackson Avery, har jag stor respekt för och känns inte särskilt mycket sämre än Orlando Classic.
Erlend Rennesvik lär vara offensiv och ett lås på detta två känns "helgarderat", även fast 6 Rob Dyrdek är klart tänkbart motbud.

V64-6

  • Ett som vanligt väldigt öppet stolopp med en del streck.

12 Bravivisimo slutar garanterat bland de främre, men en sådan som 15 Butterfly Ima kommer vara tidigt ute i spåren och tål tuffa upplägg.

13 Vichy Grif håller jag som bästa hästen i fältet och vars rad är klart missvisande på slutet. Klart bättre än så och inte haft marginalerna med sig. 
1 Symphonie Teemer
kommer garanterat försöka leda loppet hela vägen vilket är klart tänkbart scenario.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips