V64: Mot andra raka » 3 jan. | Martin - Travstugan.se

V64: Mot andra raka

Torsdagens V64 hämtas från Åby. För lite värde på spelet hoppas jag på andra raka i V64-2!

V64-1

8 Niky Flax är givna förstahästen trots spår 8 härifrån. Det är väl den enda i loppet med lite klass i sig och troligen är Johan Untersteiner offensiv i tidigt skede och har rejält med respekt med sig.
Vågar dock inte sitta utan 4 Smokey Herman från invändigt läge och som stormtrivs i ledningen över den korta distansen. Han kan mycket väl rinna undan! 

Och en som blir helt borttappad den här gången är 6 Viggo Laday som snart får utdelning på formen.

V64-2

Efter varit ifrån i nästan fyra månader var 1 Miss Mythos tillbaka för två veckor sedan och comebackade med seger i regidebuten för Christoffer Eriksson.
Jag tror hon kommer kunna ha sig en riktigt fin säsong. Förväntar mig en än bättre Miss Mythos den här gången och hoppas ekipaget leder hela vägen. 

Bakom? Ja, där är det vidöppet värre - en eller alla!

V64-3

Hon har verkligen fått en lysande start av karriären, 11 Oriental Pearl. För första gången får hon nu gå iväg från bakspåret vilket möjligen bara är gynnsamt då hon senast startgalopperade. Är klart klassen i det här loppet, men vågar inte lita på att det blir enkelt härifrån...

12 Global Writer från minst lika jobbigt läge är inte så värst mycket sämre än Oriental Pearl. 1 Okaloosa Bell har perfekt läge härifrån och kan leda hela vägen!

V64-4

7 Silent Hill ska normalt ta hem det här ganska säkert. Men hur är det egentligen med dagsformen? Bra som V75-tvåa senast, men före det något blekare i två raka starter. Från det här vingliga läget kan det dessutom häxa och som stor favorit väljer jag att gardera.

12 Bonny Boy gillar jag och de gångerna han är på hugget är han riktigt stark! 10 Milord blir alltför underskattad liksom 9 Gossip's Cash! En felfri Gossip's Cash räds knappast någon här. 

3 Aha mycket fin senast vid seger på Mantorp. Åter ett bra utgångsläge och toppform för dagen. Given att passa upp för!

V64-5

Även fast raden ser fantastisk ut, har jag lite svårt för 2 J.H.Respons. Möjligt det kan bli en enkel seger här, men intrycket i två senaste insatserna har för mig inte varit helt på topp. Även fast det blev seger nästsenast... Senast blev det galopp och det är klart orosmoln.

Magnus Jakobssons bidrag, 4 Dream of Winner, ska bli väldigt intressant att kolla in! Fått två lopp i kroppen efter långt uppehåll och kan springa fort! Även V75-kapable 6 Mamba blir intressant att se.

V64-6

  • God klass på avslutningen, där loppet innehåller en jag närmast förföljt!

1 Hennesy Boko är klara segerbudet i loppet. En av de mest intressanta från stall Luguaer att följa det här året och håller han sig bara i trav blir han mycket svårfångad från ledningen.

6 Invincible H.C. har jag "jagat" på slutet, där han haft en del marginaler emot sig. Vid rätt dag är det här en riktigt bra häst, speciellt över den här distansen. Tror och hoppas den goda formen fortsatt är där!
8 Explosive Merlot är även han given som är van vid betydligt hårdare gäng än det här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips