V64 Mantorp

Kvällen innebär inte bara fotbollsdramatik utan även travsport från Mantorp.
V64-spelet innehåller två normalt väldigt svårstoppade favoriter!

V64-1

Från ledningen ska 1 Cat's Clondike tas ner. Hästen är däremot aningen sårbar om någon utifrån pressar på, så given att gardera. 7 Gravity Falls har gjort det bra en längre tid utan att få sätta nosen först. Stall Walmann tycker jag sakteliga är på väg upp i form igen och kan vara dags för Gravity Falls nu.

V64-2

Ett av kvällens öppnare lopp som kräver sina streck och loppet innehåller en del som alla snart sätter nosen först.
Även här har stall Walmann en intressant i form av 8 S.G.Flying Glory som snart tar sin första seger i karriären. Motståndet är bra och 7 Shannon Broline har två raka andraplatser inför det här.  9 Bambinos Hope är det lite samma visa kring och som är tidig att se upp med! Från rygg ledaren kan 1 She's Caviar H.H. bli farlig sista biten.

V64-3

6 Flash di Quattro lär åter vara intresserad av spetspositionen. En position hästen vann i från på Solvalla senast. 15 Massive Turnover är klart bästa hästen, men läget är desto sämre. 9 National Day kan slå till och 2 Sun Wave var riktigt bra näst senast och blir ikväll helt bortglömd.

V64-4

Omgångens största favorit är 1 Baja Rosa Akema och det är fullt befogat. Hästen har svarat för flera fina insatser på raken nu, inte minst senast på V75. Siktet är inställt på större uppgifter och kvällens lopp är mer ett perfekt lopp innanför västen, men detta vinner Baja Rosa Akema på träningsbalans...

V64-5

Annan som imponerat på mig är 10 Donato E.. Ikväll är hästen tillbaka igen och jag tycker uppgiften ser perfekt ut. Främsta motbudet har inte startat på ett tag och riskerar en svettig resa även fast hästen når ledningen. Donato E. är klart bäst i fältet och det kommer även Ulf Ohlsson och hästen visa upp!

V64-6

Omgångens roligaste streck och måstedrag är 4 Victory Knick. Stall Fredrik Persson är i slag för dagen och stoet kan hävda sig långt här. 13 The Lucky One är tillbaka efter vila, men ska räknas tidigt ändå då han är bland de bättre här. 3 M.C.C.Orlando kommer från V75-fighter och har finfint läge och se upp för 2 Isla de Pinos som nu får Johnny Takter upp!

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips